TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: silver - 02 Haziran 2015, 18:52:47
Hem site önerilen sitelerde artık :D

PV de önerilenlerde ama!...
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

silver

Alıntı yapılan: enderege - 02 Haziran 2015, 19:58:46
Onu siz tanıtmamış mıydınız :DD

silver

3*0.01 reklam var kaçırmadan almanız tavsiye edilir ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: silver - 02 Haziran 2015, 14:59:23
Bende mi denesem ne yapsam acaba :PP

OO, kabahatin büyüğü buradaymış :D

Alıntı yapılan: silver - 02 Haziran 2015, 18:52:47
Siteye laf yok arkadaşlar :PP @ElisaMcCline sonra kızıyor :P Hem site önerilen sitelerde artık :D
Alıntı yapılan: enderege - 02 Haziran 2015, 19:58:46

Biz SCAM siteleri önerilenlere alıyoruz zaten, hepsi toptan SCAM bunların :) :P

Arkadaşlar,
Belki bugün çok beğendiğimiz pek çok site bir gün scam olacak.
Ancak amacımız hiçbir zaman scam olmayacak siteleri bulmak gibi tuhaf bir düşünce olmadı, kimsenin de olmamalı.
Sitelerin size menfaat sağladığı doğru zamanları yakalamak önemli.

TMS de de, su akıyorken, testinizi altına koyun, logout oluyormuş, aynı reklama 2 kere tıklamışmış, arada yavaşlık oluyormuş, kara kaşıymış :P ...
Boşverin bunları :)
Kimin refi olursanız olun, ama hala siteyle tanışmadıysanız, bence bir üye olup deneyin :)
Bu siteye zorla üye yaptığım arkadaşlar var, şimdi hepsi memnun :) Nereye kadar giderse artık ;)

messli

bugun 3 gün ve 0.57 :D oldu şimdilik birşu reklamlari kaçirmasam cok iyi olucak ama ne ara kim tikliyo bunlar el altindami sumen ediyolar anlamiyorum :DD :DD

6arti9

Alıntı yapılan: messli - 03 Haziran 2015, 09:41:42
bugun 3 gün ve 0.57 :D oldu şimdilik birşu reklamlari kaçirmasam cok iyi olucak ama ne ara kim tikliyo bunlar el altindami sumen ediyolar anlamiyorum :DD :DD

birazda ref kasabilirsek aslında tadından yenmiyecek
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

messli

ref bulabilsek daha ne ama yok işte :D reklam fln vermekte artik çözüm degil :D ne yapicaz bilmiyorum :D

silver

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 03 Haziran 2015, 00:23:43
OO, kabahatin büyüğü buradaymış :D

Biz SCAM siteleri önerilenlere alıyoruz zaten, hepsi toptan SCAM bunların :) :P

Arkadaşlar,
Belki bugün çok beğendiğimiz pek çok site bir gün scam olacak.
Ancak amacımız hiçbir zaman scam olmayacak siteleri bulmak gibi tuhaf bir düşünce olmadı, kimsenin de olmamalı.
Sitelerin size menfaat sağladığı doğru zamanları yakalamak önemli.

TMS de de, su akıyorken, testinizi altına koyun, logout oluyormuş, aynı reklama 2 kere tıklamışmış, arada yavaşlık oluyormuş, kara kaşıymış :P ...
Boşverin bunları :)
Kimin refi olursanız olun, ama hala siteyle tanışmadıysanız, bence bir üye olup deneyin :)
Bu siteye zorla üye yaptığım arkadaşlar var, şimdi hepsi memnun :) Nereye kadar giderse artık ;)

Sırf reklam içinde uykumu bölemem herhalde :D
Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum ve bunu aynı şekilde bir başka konuda bende belirttim. Elbet bir gün siteler scam olacak. Asıl önemli olan siteden ne kadar faydalandık ve doğru bir şekilde faydalanabildik mi ;)
(Not: Yukarıda problemlerle bana gönderme yapılmış sanırım :PP )

Dio

Alıntı yapılan: messli - 03 Haziran 2015, 10:08:21
ref bulabilsek daha ne ama yok işte :D reklam fln vermekte artik çözüm degil :D ne yapicaz bilmiyorum :D
refine güzel teklif sunacaksın :D örnek olarak GrandRefBack var. Forumda aratırsanız bulursunuz. @osibios un sitesi ve çok kârlı. %75 refback verdiğini duyduğumda hemen üye oldum. Yani 2 dolar limite ulaştığımda TM den 2 dolar çekecem + GrandRefBack tende 1.5$ çekicem (dnsz)

osibios

Alıntı yapılan: Dio - 03 Haziran 2015, 10:35:18
refine güzel teklif sunacaksın :D örnek olarak GrandRefBack var. Forumda aratırsanız bulursunuz. @osibios un sitesi ve çok kârlı. %75 refback verdiğini duyduğumda hemen üye oldum. Yani 2 dolar limite ulaştığımda TM den 2 dolar çekecem + GrandRefBack tende 1.5$ çekicem (dnsz)
Desteğin için Teşekkür ederim  @Dio (spk)

Farkettiğim kadarıyla herkesin bakış açısı farklı
Kimseyi sık boğaz ederek gel refim ol diyemeyiz
İmzamda bunu yeterli derecede izah ediyorum

Herkese bol kazançlar