TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Temmuz 2015, 17:27:31
Hiç tıklamadım öyle birşeye parası neyse verdim tıklattırdım :P :D

YUH la, kavgada söylenmez :D

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 06 Temmuz 2015, 18:36:30
YUH la, kavgada söylenmez :D

Bak şimdi aklıma neobux geldi nedense  (d)

Ahir Zaman

Şifremi kaybettim... Tekrar şifre istiyorum ; e-mail kutusuna bakıyorum ama şifre değiştirme linki gelmemiş... Admin'in face'ine bile mesaj gönderdim ama sorun düzelmedi. Bu sorunu daha önce yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim!

Dio

Alıntı yapılan: Ahir Zaman - 07 Temmuz 2015, 02:51:32
Şifremi kaybettim... Tekrar şifre istiyorum ; e-mail kutusuna bakıyorum ama şifre değiştirme linki gelmemiş... Admin'in face'ine bile mesaj gönderdim ama sorun düzelmedi. Bu sorunu daha önce yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim!
hangi mail acaba? hotmail e mail gelmiyor eğer hotmailse

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Ahir Zaman - 07 Temmuz 2015, 02:51:32

Sitenin support kısmından da yazmayı deneyebilirsiniz.

messli

hiç yapmadim şeyi yaptim ve Pin kodumu unuttum :S para cekemiyorum msj yazdim ama cvp verirmi bilemiyorum pofsfs :DD

hakanatik01

@messli  "forget PIN" dediğinde mailline isteyebilirsin.Ticket beklemene gerek yok .(reset and send to my email)

messli

benim hesap hotmail o yüzden gelmedi :S bakiyorum bakiyorum yok :(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: messli - 07 Temmuz 2015, 14:47:58
hiç yapmadim şeyi yaptim ve Pin kodumu unuttum :S para cekemiyorum msj yazdim ama cvp verirmi bilemiyorum pofsfs :DD

Siteye üye olurken de mi mail gelmedi. Hesabını onaylamış olmalısın başta.
O mailde yazıyor PIN kodun ;)