TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sasasu

refinden üye olduk krdesim.

letal

Alıntı yapılan: GameHunter - 15 Ekim 2015, 20:09:56
Haklısınız da scam olup olmayacağını bilemediğim için pakete yatırım yapmadım 50$'ı bağlamak benim gibi hiçbir geliri olmayan bir insan için büyük para scam olursa üzülürdüm.

yatırım grubu var ona bakarsan eger scamm olursa site üzelecek coooooooooooook daha fazla üyemiz var scam olacak gibi durmuyor umarım da olmaz (spk)

Coulers79

O mondiyö *) gece paket kazançları işlemedi. Edit: 4 saat yıfıs yıfıs ettim ya la :S neyse düzeldi. :g

peaceriver

arkadaşın hesabını aktif edeyim derken ban yedim tms de arkadaşlar hesabı geri açtırmak için fikri olan varmı acil
Yurtta sulh cihanda sulh

6il9in

Admine ticket at açar hesabını :)

Bende üye olurken ban yemiştim :)

peaceriver

ticket dediğin  iletişim kısmındamı özel mesaj attım inşallah olur ip değiştirme programıyla giriş yapabiliyorum şimdilik sağol bilgiler için :)
Yurtta sulh cihanda sulh

6il9in

Alıntı yapılan: peaceriver - 16 Ekim 2015, 09:15:14
ticket dediğin  iletişim kısmındamı özel mesaj attım inşallah olur ip değiştirme programıyla giriş yapabiliyorum şimdilik sağol bilgiler için :)

Support kısmı ticket tir. :)

IP değişiklik proğramı kullanman ileride cashout yaparken banlanmana sebep olabilir / olur :)

Coulers79

(dik) Tek IP'den 2 hesaba girmeye çalışmayın, hesabınız gümler.

Dio

ToS'ta bulamadım ama Faq da yazıyor kabul etmedikleri (dik)
[spoiler]4- This site is really awesome. I want to setup more than 1 account. Can I do that?
No. We have it built in our system to disallow multiple sign-ups from the same IP address, and additionally will not allow multiple accounts to sign into accounts from the same IP within the day.[/spoiler]

eğer giriş yaparken böyle bir şey geliyorsa o hesabı açtıramazsın. ben açtıramamıştım çünkü :)
[spoiler][/spoiler]

giriş yaparken "It seems you are behind proxy or using VPN." yazıyorsa onu da anlatmışlar Faq'da
[spoiler]19- I'm seeing this message: "It seems you are behind proxy or using VPN."
I'm sorry you're receiving the VPN/PROXY message

Solution:
Update your browser
Use google chrome.
If that doesnt work, switch your browser.

Make sure you're using the most updated version of your browser.

Make sure you're not accessing the site through a proxy, or VPN. Google translate might be causing the problem.

Login from the login page http://trafficmonsoon.com/login as another solution.

Internet Explorer and FIreFox users are finding with the most updated versions of these browsers to have no problems, but I'm using Chrome and also have no problem.
[/spoiler]

6il9in

Alıntı yapılan: Dio - 16 Ekim 2015, 12:53:06

eğer giriş yaparken böyle bir şey geliyorsa o hesabı açtıramazsın. ben açtıramamıştım çünkü :)
[spoiler][/spoiler]

Modum Benimkini açtı adminciğim aynen öyle resim çıkıyordu :D