TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FUKARA85

Evet az once bende mail attim ve hizlica cevap aldim. Pp alakali sorun var 24-72 saat arasinda duzelir ve odemenizi alirsiniZ dediler. Bekleyim gorecegiZ umarim bir problem yasamayiz

Coulers79

Fukara bir çırpıda 6 mesaj yazmışsın, peki Paypal hesabını kontrol ettin mi belki seninde ödemen gelmiştir.

FUKARA85

Fazla mi geldi ;) belkide mesaj sayimi yukseltmeye calisiyorum. Hersey bir yana paypal hesabimada baktim tm baktim degisen birsey yok. Problemin cozulmesini bekleyecegiz baska yolu yok gibi gozukuyor

ibrhmsny

bu aralar noluyor böyle neredeyse her sitede sorun yaşanıyor tms ye bile sıçradı :(

ElisaMcCline

Paypal da zaten bir süredir sıkıntı vardı arkadaşlar :)

Paypal ın sitesinin açılmadığına, transferlerin geçmediğine zaman zaman şahit olduk.
API sıkıntsı çekiyor sanki.
Bu durumdayken tabii ki transferlerde sorun olmasına karşı,
dışarıdan yatırım planlayan varsa bir süre bekletsin.
Birkaç gün, bu sorun düzelene ya da kafalarda oluşan/oluşmuş soru işaretlerinin karşılıklarını alana kadar bekleyin :)

FUKARA85

Tms den odemem gelmistir arkadaslar. Demek ki gercekten sorunu cozmekle ugrasiyorlarmis . insallah tekrar ufakda olsa aksaklik yasamamak dilegiyle . sorunsuz devam ediyoruz suan icin

FUKARA85

Ben kimsenin kafasini karistiran olmak istemem. Sadece odemem 1-2 saat gecikince ayni sorunu yasayan var midir diye merak ettim. Sukur ki sorunu cozmusler

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FUKARA85 - 31 Ekim 2015, 00:19:54
Tms den odemem gelmistir arkadaslar. Demek ki gercekten sorunu cozmekle ugrasiyorlarmis . insallah tekrar ufakda olsa aksaklik yasamamak dilegiyle . sorunsuz devam ediyoruz suan icin

Hayırlı olsun :)

Alıntı yapılan: FUKARA85 - 31 Ekim 2015, 00:21:46
Ben kimsenin kafasini karistiran olmak istemem. Sadece odemem 1-2 saat gecikince ayni sorunu yasayan var midir diye merak ettim. Sukur ki sorunu cozmusler

Bence en iyisini yaptın, için rahat olsun :) :y

İyi-kötü-doğru-yanlış-soru işareti vs.
Bir konuda fikir yürütüp de bence diye başlayan hikayeler yazmadığımız sürece,
olan ve gördüğümüz herşeyin paylaşılması en doğru olan her zaman ;) :y

Forum bilgi paylaşımı için var. Böyle bir sorunu herkesi bilmeye hakkı var.
Ve hatta paylaştığın için de teşekkürler :) :y

ibrhmsny

aynen elisa hocama katılıyorum her gelişmeyi objektif olarak paylaşmak en doğrusu.
tms ye gelince, nedense dünyadaki bütün sitelerden daha çok güveniyorum :)

ElisaMcCline

Kaç gündür güzel gelen reklamların kedilerini bitirmişiz arkadaşlar :)
Resetten sonra çok az reklam vardı :)
Haftasonlarını reklamsız geçirebiliyor admin, çokça denk geldik. Bakalım ne zaman gelecek yeni reklamlar :)