TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Maeglin

Alıntı yapılan: GameHunter - 23 Aralık 2015, 02:35:07
Onlar admin reklamı değil ki. kredili reklamlar. Admin reklamları gün boyu kaybolmaz (saat başları hariç)

Yok admin değil de site anlamında demek istemiştim, bir de üçü bekleyeceğim gelirse artık :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Maeglin - 23 Aralık 2015, 02:40:06
Yok admin değil de site anlamında demek istemiştim, bir de üçü bekleyeceğim gelirse artık :)

yatın uyuyun yahu :)
Gece gelecek reklamlar (gelirse) her şartta gün boyu sürer, reklam beklemek için boşuna uykusuz kalmayın :)

Coulers79

Yazılanlar üzerine bir ödeme deneyim demiştim 5 saattir bekliyordum. Sitede şuan hala pending yazıyor.
Yarın mı gelecek derken bir baktım, ödeme PP hesabıma zamanında yatmış. 2 dakika sonrada maili gelmiş.

sametseven

Azmin zaferi :) uyanık arkadaşlar reklam var yaklaşık 0,07 ($)
Tıklatmıyor, sayı artıp azalıyor. Bakalım alabilecek miyim ???

sametseven

Siteye girilemiyor. Reklamları vermedi.

sterkamed

yaw arkadaşlar 0.40 cent için nasıl saat 3 e kadar bekliyorsunuz anlamış değilim, gelirse zaten sabahta tıklarsınız, cf den iki üç görev yapın fazlasıyla çıkarırsınız bu parayı

ibrhmsny

0.4 için beklediklerini sanmıyorum zaten uyumaya niyetleri yoktur TMS de bahanesi oluyordur :)

sterkamed

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 23 Aralık 2015, 09:16:49
0.4 için beklediklerini sanmıyorum zaten uyumaya niyetleri yoktur TMS de bahanesi oluyordur :)

inş dediğin gibidir hocam :)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: sametseven - 23 Aralık 2015, 05:20:55
Siteye girilemiyor. Reklamları vermedi.

Siteye girilebliyor, rahatlıkla surf de yaptım bir adet 0.001 var :g

Maeglin

Alıntı yapılan: sterkamed - 23 Aralık 2015, 09:14:38
yaw arkadaşlar 0.40 cent için nasıl saat 3 e kadar bekliyorsunuz anlamış değilim, gelirse zaten sabahta tıklarsınız, cf den iki üç görev yapın fazlasıyla çıkarırsınız bu parayı

Hocam ozellikle onu beklemedim kendi sitelerimle ilgileniyorum onuda aradan cikariyorum gunduz is nedeniyle pek bakamiyorum cunku.