TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

0.02 lik reklam yagmuru var:)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: smbllr424 - 23 Aralık 2015, 20:42:07
0.02 lik reklam yagmuru var:)

Mesajını şimdi gördüm ve saat başına yaklaşıyor  :S

smbllr424

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 23 Aralık 2015, 20:55:47
Mesajını şimdi gördüm ve saat başına yaklaşıyor  :S
ben tamamladım sanırım 40 sent civarı aldım reflerden gelenlerde girdigi için araya tam bilmiyorum ama vardı o kadar

Maeglin

Tekrar geldi bilginize.

recep1852

smbllr424

konuyla ilgili degil ama bişey sormak istiyorum, konuyla ilgili konu bulamadım zaten :) ojoo da hesabım kalmıştı içindeki paraları reklam vererek bitirdim şimdi hesabı silmek istiyorum nasıl yapabilirim?

enderege

Alıntı yapılan: smbllr424 - 23 Aralık 2015, 23:09:04
konuyla ilgili degil ama bişey sormak istiyorum, konuyla ilgili konu bulamadım zaten :) ojoo da hesabım kalmıştı içindeki paraları reklam vererek bitirdim şimdi hesabı silmek istiyorum nasıl yapabilirim?

Sitelerden hesabınızı silemezsiniz. Hemen hemen her site belli bir süre aktif olmayan üyenin hesabını otomatik siler. Ojooo da böyle. Ben  bir seneden fazladır girmedim Ojooo ya. Şimdi giriş yapamıyorum. Yeni üyelikte ise eski kullanıcı adımı kullanamıyorum. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

dansastas

arkadaşlar merhaba yeni üye oldum tmsye 2 dolara ulaştım para çekemiyorum hesaptan ödeme adresinizi belirtin diyor ama öyle bir seçenek yok yatırım şartımı var yoksa

smbllr424

Alıntı yapılan: dansastas - 23 Aralık 2015, 23:34:29
arkadaşlar merhaba yeni üye oldum tmsye 2 dolara ulaştım para çekemiyorum hesaptan ödeme adresinizi belirtin diyor ama öyle bir seçenek yok yatırım şartımı var yoksa
merhaba, yatırım şartı yok edit profile kısmına girip PP adresinizi girmeniz gerekiyor, bol kazanclar

GameHunter

Arkadaşlar Trafic Exchange kredilerim uzun zamandır eksilmiyor. Neredeyse 1 aydır görüntüleme yok. Sizde de durum böyle mi ?