TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

letal

Alıntı yapılan: iovanovic - 28 Aralık 2015, 01:11:29
Arkadaşlar bir arkadaş için bir şey soracağım. Kendisi referansım olacaktı ama yabancı birinin referansı olmuş yanlışlıkla. Siteye ilk başta paypal adresini verdiyse ve şimdi çerezleri temizleyip yeni bir üyelik açtığında yine aynı paypal adresini verse bu bir problem yaratır mı ?

Bilgisi/tecrübesi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.  :)

ilk girdiği paypal adresini bir daha giremez ancak farklı bir paypalla hesap acabilir.Sonra orjinal paypala ödeme almak icin o paypalla siteye yatırım yapması gerekir... ben yasadım o sorunu dediğim sekilde cozuldu elissa hocamın yönlendirmesi bu sekildeydi :)

iovanovic

@enderege Hocam bu paypala yeni bir mail eklesin dediğiniz yeni bir paypal mı açmak yoksa açık olan paypala öyle bir ek yapma durumu mu vardı acaba ?

@letal Anladım hocam, olmadı öyle yapacağız mecburen.  :y

Dio

Alıntı yapılan: iovanovic - 28 Aralık 2015, 01:29:59
@enderege Hocam bu paypala yeni bir mail eklesin dediğiniz yeni bir paypal mı açmak yoksa açık olan paypala öyle bir ek yapma durumu mu vardı acaba ?
kullandığı paypala yeni mail eklemek :y
buradan ekleniyor: [spoiler]https://www.paypal.com/myaccount/settings/email/add[/spoiler]

yalnız yeni üyelik açacaksa tarayıcıyı çok iyi temizlemeli, sadece çerez temizliği yetmez.
ip'nin değişmesi gerektiğini söylememe gerek yok sanırım :P

Maeglin

Reklamlar yenilendi arkadaşlar

famila63

20 cent var 3 dede 20 cent gelirse 40 cent oda güzel :)

iovanovic

@Dio Çok tşeekkür ederim hocam. Anladım şimdi durumu.  :y

sametseven

Gene captha sorunu çıktı. En sevmediğim hata. Capthayı hiçbir şekilde kabul etmiyor reklamlarda. Neden böyle değişiyor ki captha (zopa)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: iovanovic - 28 Aralık 2015, 01:11:29
Arkadaşlar bir arkadaş için bir şey soracağım. Kendisi referansım olacaktı ama yabancı birinin referansı olmuş yanlışlıkla. Siteye ilk başta paypal adresini verdiyse ve şimdi çerezleri temizleyip yeni bir üyelik açtığında yine aynı paypal adresini verse bu bir problem yaratır mı ?

Bilgisi/tecrübesi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.  :)

@iovanovic
Sadece PP ile iş bitmiyor. Telefon bilgisini de farklı girsin. Oradan da yakalıyor ;)

6il9in

Surf u yaptırtmayacak galiba bu gece bana (d)

Atıyor :PP

4-5 gündür dakikalr kala yapıyordum Surf sürem dolmadan uyanıordum :D

Zibilyon dolarlık yatırımda ki rahatlığa bak yahu :D

Kannımca süre bitimine ucu ucu surflatacak bana :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: blqn - 28 Aralık 2015, 03:57:00
Surf u yaptırtmayacak galiba bu gece bana (d)

Atıyor :PP

4-5 gündür dakikalr kala yapıyordum Surf sürem dolmadan uyanıordum :D

Zibilyon dolarlık yatırımda ki rahatlığa bak yahu :D

Kannımca süre bitimine ucu ucu surflatacak bana :D

Saat başına az kalmış :)
58 geçe ile 01 geçe arasında rahat tıklarsın, zaten daha gecikirsen iş kötü :D kaçırdın demektir 1 saatlik geliri :D
Yaklaşık 4.23$ :PP