TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

TMS ye tatırım yapmakla ilgili biri beni bilgilendirebilirmi özel mesajla..ilk defa yatırım yapıcam, şimdiden teşekkürler

letal

Alıntı yapılan: smbllr424 - 28 Aralık 2015, 14:09:01
TMS ye tatırım yapmakla ilgili biri beni bilgilendirebilirmi özel mesajla..ilk defa yatırım yapıcam, şimdiden teşekkürler

nasıl bir bilgi lazım yatırım nasıl yapıldıgı sana nasıl dönecegi mi?

smbllr424

yatırım nasıl yapılacagı ve bana nasıl dönecegi..anladıgım günde 1 dolar olarak 55 günde dönecek ama reklamlar yine aynı yerdmi cıkacak gibi bilgiler @letal

letal

Alıntı yapılan: smbllr424 - 28 Aralık 2015, 14:23:40
yatırım nasıl yapılacagı ve bana nasıl dönecegi..anladıgım günde 1 dolar olarak 55 günde dönecek ama reklamlar yine aynı yerdmi cıkacak gibi bilgiler @letal

mesaj yazıyorum umarım yardımcı olur az beklemelisin :)

halibo

Alıntı yapılan: master21 - 28 Aralık 2015, 13:44:34
admin reklamı değilmiş
uyanığın biri aynı reklamı verip verip geri çekiyor 0,02 lik reklamı (d), sabah beri 100 defa verdi riseclix reklamı

enderege

Alıntı yapılan: iovanovic - 28 Aralık 2015, 01:29:59
@enderege Hocam bu paypala yeni bir mail eklesin dediğiniz yeni bir paypal mı açmak yoksa açık olan paypala öyle bir ek yapma durumu mu vardı acaba ?

Mevcut Paypala ikinci, üçüncü... mail ekleyebilirsin.  TMs ye yatırım yaparken bu mail, para çekerken  bu mail ana mail olacak. elisanın dediği gibi telefon bilgisi önemli. Pc temizliği önemli.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

iovanovic

Alıntı yapılan: enderege - 28 Aralık 2015, 19:13:23
Mevcut Paypala ikinci, üçüncü... mail ekleyebilirsin.  TMs ye yatırım yaparken bu mail, para çekerken  bu mail ana mail olacak. elisanın dediği gibi telefon bilgisi önemli. Pc temizliği önemli.

Anladım hocam, arkadaşa ilettik bakalım durumu ne olacak.  :)

murratt

Alıntı yapılan: murratt - 27 Aralık 2015, 22:06:09
Ödeme hâlâ yok ticket attım cevap bekliyorum. Sonucu yazarım.
arkadaşlar ödeme saat 18:00 gibi geldi. Bilgilerinize..

6il9in

Paypal a yeni mail ekleyince yeni maili ana mail yapılabiliniyor mu diye bakın bence :)

Başıma geleni söylim, yandex uzantılı ikinci maili açtım ve bu adresten para yatırdım. Cashouta gelnce ana mailim hotmail gözüttü TMS de :)

Burada asolan ana paypal mailidir.

ElisaMcCline bilir yaşadığım adrenali :D