TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametseven

Bana bir tane referral gelmiş hiç uyarı da vermiyoryav :D bir bakayım dedim de

ibrhmsny

Alıntı yapılan: sametseven - 29 Aralık 2015, 14:44:35
Bana bir tane referral gelmiş hiç uyarı da vermiyoryav :D bir bakayım dedim de
Hayırlı olsun, çalışkan olur umarım :)
Bu ara TM alışılmışın dışında reklam vermeye başlayınca popüleritesi de arttı. Mesela benim 24 refim vardı ama ne bi selam ne bi nasılsın tık yoktu haftalardır. Son bir haftadır 10$ lık reklam tıklamış keratalar :)

NoEroin

Bugün ödeme aldım yeniyıla girmeden.
İyi kazandırmasa çekilir yanı yok gerçekten.
:D

Edit : Sitede tıklamak için birkaç taktik verilmiş denerim reklam çıkınca telekkürler taktikler içinde.
+1

sametseven

Hayırlı olsun @NoEroin Arkadaşlar sitede online olup devamlı sayfa yenileyelim. Halen reklam geliyor ne alabilirseniz kârdır ;)

sametseven

Malesef taktikler çalışmıyor bu reklaim izleme zorunluluğundan beri. Maxthonda böyle diğerlerini deneyemiyorum

ElisaMcCline

Reklam izleme zorunluluğu ile birlikte, hiç siteden atılma durumu olmadı.
Eğer bu defalarca kod girme, tekrar login olmak gibi konularda ciddi bir farklılık yaratacaksa, ben razıyım kendi adıma :)

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Aralık 2015, 16:02:56
Reklam izleme zorunluluğu ile birlikte, hiç siteden atılma durumu olmadı.
Eğer bu defalarca kod girme, tekrar login olmak gibi konularda ciddi bir farklılık yaratacaksa, ben razıyım kendi adıma :)

:y :)

acado

sayaç saymaya başlamadan reklamın bulunfuğu sekmeyi alta atarsanız izleme zorunluluğu olmadan firefoxta tıklama yapabilirsiniz

hayrilast

gene atıyor ama eskiye göre üçte birine düştü atması

GameHunter

Fokus özelliği yerinde bir karar. Adam 2 centlik reklam veriyor ama 001 lik reklamdan farkı yok millet arka plana atıyor sayfayı süre bitene kadar reklamı görmüyor. Bu da reklam verenlerin dezajantajına bir durum.

Çok sıkıcı olursa açın bilgisayardan bir video veya film, TMS'de reklam tıklarken onu izleyin :)