TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametseven

Alıntı yapılan: GameHunter - 29 Aralık 2015, 16:32:54
Fokus özelliği yerinde bir karar. Adam 2 centlik reklam veriyor ama 001 lik reklamdan farkı yok millet arka plana atıyor sayfayı süre bitene kadar reklamı görmüyor. Bu da reklam verenlerin dezajantajına bir durum.

Çok sıkıcı olursa açın bilgisayardan bir video veya film, TMS'de reklam tıklarken onu izleyin :)
Öyle de hocam bu sefer de bizi koruyan yok. Süre bitince capthayı gir sonra süresi geçti oluyor. Bunu öğlen çok yaşadım. Bir adım da bu reklamlar için atsalar

nebu

Reklam izleme zorunluluğu gelmiş ama düzelen bir şey olmamış sitede. Chapta ve logout olma sorunu devam ediyor  :g

iovanovic

Arkadaşlar bu siteden atma problemi bir tek bende mi bu kadar çok yaşanıyor acaba ?  ???

letal

Alıntı yapılan: iovanovic - 29 Aralık 2015, 18:13:42
Arkadaşlar bu siteden atma problemi bir tek bende mi bu kadar çok yaşanıyor acaba ?  ???

bende de var 10 surf yapana kadar gobegim catladı ama başardım 1 saatim vardı ancak iyiki yapmısım diyorum suan ...

iovanovic

Alıntı yapılan: letal - 29 Aralık 2015, 18:15:10
bende de var 10 surf yapana kadar gobegim catladı ama başardım 1 saatim vardı ancak iyiki yapmısım diyorum suan ...

Dün ve bugün hiç reklam tıklayamadım nerdeyse bu yüzden... Hala da tıklayamıyorum.

letal

Alıntı yapılan: iovanovic - 29 Aralık 2015, 18:23:17
Dün ve bugün hiç reklam tıklayamadım nerdeyse bu yüzden... Hala da tıklayamıyorum.

bir agırlık war biseylerle ugrasıyolar kesin sabredelim napalım :)

iovanovic

Alıntı yapılan: letal - 29 Aralık 2015, 18:29:10
bir agırlık war biseylerle ugrasıyolar kesin sabredelim napalım :)

Sabrederiz elbet keşke kökten çözebilseler problemleri ne güzel olurdu.  :)

letal

Alıntı yapılan: iovanovic - 29 Aralık 2015, 18:30:22
Sabrederiz elbet keşke kökten çözebilseler problemleri ne güzel olurdu.  :)

keske... :)

suskun

Alıntı yapılan: iovanovic - 29 Aralık 2015, 18:23:17
Allah Allah ben 2 gundur neredeyse son haftalardaki en sorunsuz tıklamalarımı yaptım  ??? wrong click veya siteden atma gibi problemler hiç olmadı denecek kadar az nuksetti.

iovanovic

Alıntı yapılan: suskun - 29 Aralık 2015, 18:42:18
Allah Allah ben 2 gundur neredeyse son haftalardaki en sorunsuz tıklamalarımı yaptım  ??? wrong click veya siteden atma gibi problemler hiç olmadı denecek kadar az nuksetti.

Kişiden kişiye de değişebiliyormuş demek ki. Genelde herkeste ortak oluyor sorunlar ama.