TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bandanar

Alıntı yapılan: Dio - 14 Ocak 2016, 00:31:13
@blqn hocam ben de çekim deniyorum aynısını diyor. ikose modum da sormuş önceden ve @ibrhmsny hocam açıklamış durumu :y şimdi neden açıklayamamış acaba ??? yoksaaa (eht) :P
http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/trafficmonsoon-odemeleri/msg344069/#msg344069
İkose modum sanırım paypal için sormuştu.Şimdi payzada daha yeni sorun çıktı sanırım  ???

6il9in

varidat dün ve 2 gün önce payza cashout unu yapmış :)

Kişi mi şeciyor :D

6il9in

işgillenesim geldi hata devam ediyor :D

enderege

Alıntı yapılan: blqn - 14 Ocak 2016, 00:17:49
Payza dan $1.00 siteye yatırım yapıp payza adresimi ekledim. Cashout yapayım dedim "Your payment processor is not available for withdrawal" diyor. Burada yatırdığın kadarını yatırdığından çekersin kuralı yoktur heralde.

Payza adresimde onaylı ne istiyor bu şimdi ??? (d)

Elisa hocanın verilerine göre

Adamların Paypal hesabı 27 milyon$. Payza hesabı ise 250 bin$. Şimdi herkes PP dan umudu kesip Payzaya hücum ediyordur. ve haliylede  Payza PP nin yanında devede kulak kaldığı için çabuk bitecektir. Kolay kolayda Payza girişi alamayacağı için bu tip sıkıntı yaşayacaktır site.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ibrhmsny

Yine yanlış anlamış olabilirim amma yeni bir açıklama daha yapıldı, güncelleme yapılıyormuş :)
Ondan ötürü payzada sıkıntı oluyormuşmuş :)
Ben de iyice savunucusu oldum sitemin :)
Kendimdeki bu psikolojik değişimi sevmedim ama hadi hayırlısı :)

Update the transition to   having our own bank.
Cümle aynen bu :)

enderege

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 14 Ocak 2016, 00:41:31
Yine yanlış anlamış olabilirim amma yeni bir açıklama daha yapıldı, güncelleme yapılıyormuş :)

Paypalada güncelleme yapılmıyormuydu?

letal

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 14 Ocak 2016, 00:41:31
Ondan ötürü payzada sıkıntı oluyormuşmuş :)
Ben de iyice savunucusu oldum sitemin :)
Kendimdeki bu psikolojik değişimi sevmedim ama hadi hayırlısı :)

:) savunma mekanizmaların devrede dostum elinde olmadan oluyodur bu :D içerde yatırım olunca insanın kötü bir şey diyesi gelmiyor :)

Alıntı yapılan: enderege - 14 Ocak 2016, 00:43:19

paypal iptal üstad güncelleme falan yok sadece 1 ay daha yatırım yapılabilecek ama hic para cekilemeyecek

ibrhmsny

Alıntı yapılan: enderege - 14 Ocak 2016, 00:43:19

Ender hocam cümle aynen bu:
Update the transition to having our own bank

enderege

Üstteki yazılaraıma ilaveten şuunuda diyebilirim. 

Payza hesabında da aşırı bir hareketllilik olduğu için Payza da hop durun bakalım, ne oluyor diyebilir. :S

enderege

Alıntı yapılan: letal - 14 Ocak 2016, 00:44:55

paypal iptal üstad güncelleme falan yok sadece 1 ay daha yatırım yapılabilecek ama hic para cekilemeyecek

İlk başta güncelleme yapılıyor diyordu site. Sonradan iptal oldu. Demem  o ki, Payzada gümleyebilir. Hazırlıklı olmakta fayda var.