TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bahattin60

vayy arkadaş yaa . 1 haftadır delı gıbı tık vardı payza olayı yuzunden hıc tıklamadım. bugun payza olayını hallettim 1 tne reklam var bu nedir arkadas...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bahattin60 - 18 Ocak 2016, 02:20:34
vayy arkadaş yaa . 1 haftadır delı gıbı tık vardı payza olayı yuzunden hıc tıklamadım. bugun payza olayını hallettim 1 tne reklam var bu nedir arkadas...

Kaç gündür tıkladıklarınız hesaba yansımamış da, Payzayı hallettikten sonrakler sadece hesaba yansımış gibi bir durum olmadığına göre.
Tam olarak neyi kaçırdığınızı anlamadım ben :)

Site önümüzdeki 1 hafta reklam yayınlamasa dahi. Yine de standart bir üye olarak, hala en çok kazandığınız site olmayacak mı ? :)

omerfaruk5

Bu ne kardeşim ya 2 günden beri payzaya 12.90$'lık ödeme yapacak diye bekliyorum. Ödemem gelir gelmezde siteyi bırakıcam.

powercan

Alıntı yapılan: zyaseven - 18 Ocak 2016, 00:51:29
Hesabıma viza kredi kartı eklememe rağmen Payza dan 1.66 dolarlık reklam almak istediğimde
The total payment amount is more than your credit card spending limit
çeviride Toplam ödeme miktarı kredi kartı harcama limiti daha fazla.
uyarısı çıkıyor acaba PAYZA hesabımı onaylamadığından mı dır?

Hocam banda aynısı olmuştu.  1.66 yatırım için payza da 40 $ çekmek ilgili buse çıkıyor ve aynısı yazıyordu. Ben pp payza takas yaptım forumda sende iste birinden yardimci olurlar.

baba18

dün geceden beri standart reklamlar gelmedi bilgisi olan varmı

yaman02

arkadaşlar traficmonsoon artık paypal ile çalışmıyor mu anladığım kadarıyla. Payza da kart tanımlama dışında yapacağımız başka birşey var mı? cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

ibrhmsny

Alıntı yapılan: baba18 - 18 Ocak 2016, 15:13:02
dün geceden beri standart reklamlar gelmedi bilgisi olan varmı
Trafficmonsoon un bir standardı yoktur :)
Alıntı yapılan: yaman02 - 18 Ocak 2016, 15:14:31
arkadaşlar traficmonsoon artık paypal ile çalışmıyor mu anladığım kadarıyla. Payza da kart tanımlama dışında yapacağımız başka birşey var mı? cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

TMS ye de payza hesabınızı tanımlamanız gerekir, yaptıysanız siteden para çekimi yapabilirsiniz pendingde bekleyecek bir süre (ne kadar bir süre belli değil)  yok tanımlamamışsanız da reklam almanız lazım :)

bandanar

Tms kartı beklersiniz ki o da paralı karttır ve ne zaman geleceği belirsiz.Hocam payza işi o kadar zor değil eğer içeride 3 dolar gibi rakamlar varsa açıkçası uğraşmaya değmez ama daha büyük rakamlar var ise payza ödeme aracılığıyla 1 dolarlık cash link alırsınız.Bu size 2 dolara mal olur.Bu 2 doları forumda paypal payza takas ile halledebilirsiniz.Sonra ise ödemenizi çekip ya bitcoine çevirirsiniz ya da yine paypal payza takasıyla çektiğiniz paranızı paypala aktarabilrsiniz.  :)

baba18

hocam paypalı gecici süremi iptal ettiler yoksa tamamenmi

bandanar

Alıntı yapılan: baba18 - 18 Ocak 2016, 15:22:08
hocam paypalı gecici süremi iptal ettiler yoksa tamamenmi
Tamamen