TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

Alıntı yapılan: zyaseven - 22 Ocak 2016, 17:13:59
ibrahim bey soruma yanıt verebilirmisinz rica etsem.ne kadar kesinti yapıyor mesela 100 dolarda ve 500 dolarda
İnceleyiniz: [spoiler]https://www.payza.com/fees[/spoiler]

zyaseven

Alıntı yapılan: Coulers79 - 22 Ocak 2016, 16:53:10
Zyaseven şu belirsiz ortamda yatırım yapmanı tavsiye etmiyorum. İbo bu değişik siteye bu kadar söz düzmek gereksiz.
Kısa bir örnek vermek gerekirse bende 3 site kaldı: Neobux, Clixsense ve Traffic Monsoon. Sence en güvensizi hangisi?
haklısın ama  peyzaya ödeme alnalar var eğer ödeme alınmasa o zaman scam şüphem çok artardı.Birde ticaretin 10 da 9 u cesarettir:D

zyaseven

Alıntı yapılan: suskun - 22 Ocak 2016, 17:16:06
İnceleyiniz: [spoiler]https://www.payza.com/fees[/spoiler]
suskun bey anladığım kadarıyla 500 dolara kadar yüzde 5 kesinti var sonrası yüzde 2.5 doğrumudur acaba

Coulers79

Net kesinti rakamları çekim deneyen üyeler tarafından yakında açıklanır. Sadece kredi kartına çekiyorsun ve bunun ayrıca sabit 8$ ücreti var biliyorum. Yatırımla alakalı uyarıların bize bir faydası yok. Hesabınızı iyi yapın, kâr var mı yok mu çok iyi hesaplayın. (dik)

suskun

Alıntı yapılan: zyaseven - 22 Ocak 2016, 17:18:33
suskun bey anladığım kadarıyla 500 dolara kadar yüzde 5 kesinti var sonrası yüzde 2.5 doğrumudur acaba
Yanlış hocam bankaya çekimlerde 20€. Kredi kartına çekimlerde 500$ altı tum çekimlerde 8$ olarak görunuyor.  Withdraw Funds kısmına bakıcaksınız. Tabi ayrıca karttan yatırım yapacaksanız Add Funds kısmındaki kesintileride inceleyin.

Not: Ben sadece verdiğim adresde görunen bilgileri yazdım herhangi bir deneyimim olmadı bu konuda. Yani işlem yaptığınızda ustteki yazmış olduğum rakamlar farklılık gösterirse bilemem.

Alıntı yapılan: zyaseven - 22 Ocak 2016, 17:16:20
haklısın ama  peyzaya ödeme alnalar var eğer ödeme alınmasa o zaman scam şüphem çok artardı.Birde ticaretin 10 da 9 u cesarettir:D
Öncelikle sitenin scam olduğunu söyleyen yok şuan için ve nitekim ödemlerinide yapıyor payza uzerinden. Ve aynı zaman da evet ismi zikredilen uç site arasında en çok kazandıran site elbette trafficmonsoon ama en çok kazandıran site olması en guvenilecek site olması gerektiği anlamına gelmiyor. Nitekim bilmem kaç gun önce anlık olarak paypal'a ödeme yapılmaktaydı yattık kalktık bi baktık paypal'a çekim yapılmıyor sebebiyle ilgili burada konuşma geçmişti ve guncelleme yapıldığı bilgisi paylaşılmıştı sonrasında öğrendik ki aslında mevzu guncelleme değilmiş paypal tamamen kaldırılmış. Yani demem o ki bir bakmışsın yarın payza da kaldırılmış. Haa zaten önceki mesajlarda tms kart çıkacağında payzanın kaldırılacağı v.s konularıyla ilgili konuşmalar zaten geçti. Tms kart konusuyla ilgili bilgilerin şuan için muamma olduğunu unutmamak gerek yatırım yaparken bence.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: zyaseven - 22 Ocak 2016, 17:16:20
@zyaseven
Madem o kadar güveniyorsun o zaman hiç uğraşma payzayla. Yatırımı paypalla yap, çekimler için de TMS kart ı beklersin.
Ne de olsa en azından 50 gün çekim yapmayıp sürekli paketleri yenilemen gerekir. O zamana kadar da kartların gelmesi gerekir.
Tekrar söylüyorum bunlar varsayım. Ancak bu varsayımlar senin için güven konusunda sıkıntı çıkarmıyorsa o zaman en kolayı bu yol gibi duruyor;
Paypalla yatır, TMS kartla çek.

zyaseven

Alıntı yapılan: Coulers79 - 22 Ocak 2016, 17:26:33
Net kesinti rakamları çekim deneyen üyeler tarafından yakında açıklanır. Sadece kredi kartına çekiyorsun ve bunun ayrıca sabit 8$ ücreti var biliyorum. Yatırımla alakalı uyarıların bize bir faydası yok. Hesabınızı iyi yapın, kâr var mı yok mu çok iyi hesaplayın. (dik)
paypalın bitmesi epey bi kafa karıştırdı zaten sende yaraya tuz ekiyosun:D
payzada bukadar fazla kesintiyede anlam vermiyorum doğrusu.hesaba katarırken çekerken ayrıca kesniti vs.epey bir yekün tutuyor.
Bitcoin işindende pek anlamıyorum ama onun piyasasıda çok oynuyor

zyaseven

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 22 Ocak 2016, 17:30:00
@zyaseven
Madem o kadar güveniyorsun o zaman hiç uğraşma payzayla. Yatırımı paypalla yap, çekimler için de TMS kart ı beklersin.
Ne de olsa en azından 50 gün çekim yapmayıp sürekli paketleri yenilemen gerekir. O zamana kadar da kartların gelmesi gerekir.
Tekrar söylüyorum bunlar varsayım. Ancak bu varsayımlar senin için güven konusunda sıkıntı çıkarmıyorsa o zaman en kolayı bu yol gibi duruyor;
Paypalla yatır, TMS kartla çek.
cevap için çok teşekkrüler.aynen paypalla yatırım yapmak mantıklı.2.cisi ise tm kart buda muamma oda ne kadar keinti yapar yahut nasıl hesaba aktarıcaz.
birde bu tm kartlar sadce aktif üyeleremi gelicek

zyaseven

Alıntı yapılan: Coulers79 - 22 Ocak 2016, 17:26:33

cevabınız için teşekkürler

ibrhmsny

Alıntı yapılan: zyaseven - 22 Ocak 2016, 17:32:13
cevap için çok teşekkrüler.aynen paypalla yatırım yapmak mantıklı.2.cisi ise tm kart buda muamma oda ne kadar keinti yapar yahut nasıl hesaba aktarıcaz.
birde bu tm kartlar sadce aktif üyeleremi gelicek
@zyaseven
TM kartın geleceğine güveneceksin, yatırım yapıyorsun madem :)
Ayrıca kim isterse alır, admin üye olanların adreslerine otomatik olarak göndermez.
Kesintiler aidatlar nasıl olur  bilmem tabiki de ancak kart gelince payza da ortadan kalkacağı için seçme şansımız olmayacak :)
Bu yüzden eğer yatırım yapacaksan bu aralar, bu durumu gözünüzde bulundurmak gerekir.
Çok acımasız olmaz umarım Charles :)