TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Adam büyük yatırımcıları ile geçiyor video karşısına.
Bu sebeple bana hala belirli bir güven veriyor.

Charles a karşı, admin olması sebebiyle hepimizin şüpheleri var ve devam edecek. Bu çok normal.
Ancak olayı yerinde gören liderler var ve bu liderler kendi topluluklarına hep olumlu mesajlar veriyor.
Videolarda dahi Charles birşey söylemekten kaçınıyor farkındaysanız. Tüm olup biteni liderlerden ya da büyük yatırımcılardan dinliyoruz.

ibrhmsny

Charles i admin olarak neden kötülüyorlar anlamadım. Çok fazla site açmış ve kapanmış. Ancak kimseyi dolandırmamış.
Geçen gün biri Charles in kendi feys sayfasında Charles e scammer dedi. O da cevaben benim hiç scam olan sitem yok dedi.
Bu adamın seceresini bilenler anlatırsa daha iyi aydınlanırız  ;)

suskun

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 26 Ocak 2016, 21:13:17
Charles i admin olarak neden kötülüyorlar anlamadım. Çok fazla site açmış ve kapanmış. Ancak kimseyi dolandırmamış.
Geçen gün biri Charles in kendi feys sayfasında Charles e scammer dedi. O da cevaben benim hiç scam olan sitem yok dedi.
Bu adamın seceresini bilenler anlatırsa daha iyi aydınlanırız  ;)
Konunun ilk mesajında bilgi içerir link vardı diye hatırlıyorum...

6il9in

APV de Charles amcamın seceresinden ama resmi kanıt yoktu. Sadece sezgi idi.

Site şuan scam siteler bölümünde olmayıp önerilen siteler bölümünde kilitli duruyor :)

ibrhmsny

Charles in daha önce hangi siteleri açtığını gogıl amcadan öğrenebilirim. Ancak nasıl sonuçlandı siteler onu soruyorum.
Ve bilmeden yorum yapıyorum diyorum ki bu adam üyelerine kaybettirdiyse daha önce, neden Kasım 2014 te bu siteyi açtıktan kısa süre sonra yığınla yatırım aldı. Hnai derler ya kahveye çıkacak yüzü yokken nasıl muhtar seçildi  -:))
Türkiye'de olsa mimkin emme ruslar,hintliler ve berezilyalılar da böyle mi diyerek konuyu  (gyk) e çevirmeye çeyrek kala  :m oldum.
Pılis helb mi @ElisaMcCline

Coulers79

Ya onu boşver tıkır tıkır kazanırken o yoktu piyasada. 1.sene kutlamalarına doğru ortaya çıktı ve durum ne halde şimdi.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: Coulers79 - 26 Ocak 2016, 21:41:22
Ya onu boşver tıkır tıkır kazanırken o yoktu piyasada. 1.sene kutlamalarına doğru ortaya çıktı ve durum ne halde şimdi.
O kim  ???

Coulers79

Admin yarısı belki çeyreği Çarls, sen bilirsin bunun ortağı yok mu?

Ben TM'yi Adrian Hibbert ile sevdim, bu da böyle biline. :))

Charles Scoville de başarılarının daim olmasını dilerim. ($)

ibrhmsny

Adrian mı  -:)) :DD :DD
Ben tanımam kırmızı tanır  :g

ElisaMcCline

Kimi seviyorsanız, güvenilir buluyorsanız, onun söylediklerine kulak vererek yolunuza devam edin o zaman.
Pek çok büyük yatırımcı ve lider var.
Ancak benim gördüğüm kadarıyla, görüşleri bibiribinden pek de uzak değil zaten.
Bilemiyorum tabii ki, iyi kazandıkları bir site için duygusal davranıp, kararlarını bu baskı altında alanlar da olabilir aralarında. :)