TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bjk28

Alıntı yapılan: enderege - 01 Şubat 2016, 22:53:41
HYIP derken TMS yi ele al. 50$ yatırdın. Başka bişey yapmana gerek var mı? Yatıp bekliyorsun. Yok 55$ dan fee kesiliyormuş, yok TMS bu parayı nere değerlendiriyormuş vs. bunun önemi yok. X paraya %Y kadar kazanç diyor mu? Bunun adı faizdir.

PTC de RR veya DR lerin kazandırması için tıklıyorsun, zarar etme ihtimalin var (epic örneği) az reklam gelir, çok reklam gelir vs. kar-zarar etkenleri var.

yatırdığın parayı bir süre sonra artmış olarak almak faiz değildir, paranın nasıl artığı önemlidir. O zaman düz mantıkla ev aldın 10 liraya 2yıl sonra 20 lira oldu para arttı bu faiz mi değil

Trafic monsoon'da parayı nasıl artmasını sağlıyor bu önemli faiz olup olmadığı buna bağlı bence

ibrhmsny

Alıntı yapılan: enderege - 01 Şubat 2016, 22:53:41
HYIP derken TMS yi ele al. 50$ yatırdın. Başka bişey yapmana gerek var mı? Yatıp bekliyorsun. Yok 55$ dan fee kesiliyormuş, yok TMS bu parayı nere değerlendiriyormuş vs. bunun önemi yok. X paraya %Y kadar kazanç diyor mu? Bunun adı faizdir.

PTC de RR veya DR lerin kazandırması için tıklıyorsun, zarar etme ihtimalin var (epic örneği) az reklam gelir, çok reklam gelir vs. kar-zarar etkenleri var.

1.Bir kırtasiye dükkanına ortak olsak para koysak ama dükkanın işleyişine bizzatihi katılmasak sadece sermaye koysak faiz olur mu?
2. PTC sitelerindeki RR lerin gerçekten üyelerin çabasıyla yükselip azaldığına inanıyor musunuz?

Konuya dahi değilim kii  :g
Kaçtım ben  :D

Coulers79

Bankalar tefeciliği bırakırlarsa bu faiz saçmalığını da belki tartışabiliriz. Önce kazanmak lazım sonra hayır işlemesi kolay zaten.

enderege

@Bjk28 ve  @ibrhmsny  sizin eviniz ve kırtasiyeniz bugün kar edebilir yarın zarar edebilir. Ama burada bu olay yok.

Siz bana 100TL verin. Ben ticaret yapıyorum helalinden kazanıyorum. Size 1 sene sonra 150TL vereyim? Bu nedir?

TMS parayı helal yollardanda kazansa haram yollardanda kazansa adı faizdir. Kazanç sabittir.

PTC de RR ler hergün aynı mı kazandırıyor? admin kazancı sabit mi tutuyor?

Ben kendimi aklıyor, dindar vs gibi göstermeye çalışmıyorum. Bende  HYIP e girdim, faize bulaştım, yedim. Bu ayrı konu ama işin aslı şu: Bu faizdir. (nokta)

Bence siz kendi bakış  açınızdan bakıp kendinize kılıf arıyorsunuz. :D

Bende kaçtım. Bu konuda başka yorum yapmayacağım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

smbllr424

yaşlı bi adam bankaya gider..
vezne deki kız sol eliyle cay icerken
aa oldu mu kızım sol elinle çay içmek haram dır.. der.. ee napıyım hacı amca sağ elimle senin paranın faizini işliyorum...der..

kimse kendi yaptıgını görmez bu ve bunun gibi tartışmalar uzar da gider..örnegin bana göre de sigara mekruh degil haram dır..tms deki durum da böyle  -:)) :DD

ibrhmsny

@enderege
[spoiler]İsmini de yazayım da yorum yapmak zorunda kalsın  :g[/spoiler]

1. TMS veya herhangi bir ptc için helal/haram tartışmasına girmedim,girmem de [spoiler]yalandan kim ölmüş[/spoiler].
2. Görüşümü bilmediğin için,kılıf arayıp aramadığımı da bilemezsin.
3. Kırtasiye dükkanından bana her ay kar geliyordu, birkaç aydır gelmiyor diyelim. Bu durumda zarar etmiş olur muyum.
Sonuçta paramı yatırdığım yerden kazanç alamıyorum,bu durumda zarar saymam gerekir haneme değil mi.
Bir siteye de yatırım yaptınız ve kazanç sağlayamıyorsunuz diyelim.Evet paranız azalmıyor ama kar da gelmiyor. Bu da zarar sayılmaz mı.
4. Yatırım yaptığım site admininin ne yaptığını;
Marketten aldığım ürünün sahibinin,kazandığı parayla ne yaptığını bilemediğim gibi, bilmiyorum.
Hayatımdaki birçok bilinmezlik gibi bunu da bilmiyorum.
Eğer bu durumda kazancım sakıncalıysa,ki evet sakıncalı, yaptığım bir çok harcama da sakıncalı.

5. Kenardan girip bir bilgi verecektim, dibine kadar girdim tartışmanın  (hydr)

Kırmızım gel ne hale geldi konu  :m :m

Bjk28

Alıntı yapılan: enderege - 01 Şubat 2016, 23:17:45
@Bjk28 ve  @ibrhmsny  sizin eviniz ve kırtasiyeniz bugün kar edebilir yarın zarar edebilir. Ama burada bu olay yok.

Siz bana 100TL verin. Ben ticaret yapıyorum helalinden kazanıyorum. Size 1 sene sonra 150TL vereyim? Bu nedir?

TMS parayı helal yollardanda kazansa haram yollardanda kazansa adı faizdir. Kazanç sabittir.

PTC de RR ler hergün aynı mı kazandırıyor? admin kazancı sabit mi tutuyor?

Ben kendimi aklıyor, dindar vs gibi göstermeye çalışmıyorum. Bende  HYIP e girdim, faize bulaştım, yedim. Bu ayrı konu ama işin aslı şu: Bu faizdir. (nokta)

Bence siz kendi bakış  açınızdan bakıp kendinize kılıf arıyorsunuz. :D

Bende kaçtım. Bu konuda başka yorum yapmayacağım.

Ben kılıf aramıyorum hatta bir kaç sayfa geriye gidersen  Trafic monsoon'da yatırım yapmayı düşündüğüm için helal mi haram mı diye araştırıyorum.

100 lirayı 150 tl nasıl oluyor bu önemli kazançın haram yada helal olduğunu bu belirler bir de sen kazanırken başkasının zarar etmesine sebep oluyor mu aynı zamanda işin bu kısmıda önemli ben henüz haram yada helal noktasında karar veremedim.

GameHunter

Bu TMS faizmi olayına bende katılayım.

Ben TMS'ye yatırım yapmadım içerideki paramla merak edip paket aldım (ne halt etmeye aldıysam) aslında TMS'de hergün sabit admin reklamı olsa hiç bulaşmazdım günde 1-2 $ reflerimden gelen para bana yeterdi. Baktım günlerce reklam meklam yok refler çekip gitti o sinirle paket aldım. Şu an 5 paketim var aktifte.

TMS'nin PayPal'ı falan kenara atıp tamamen HYIP'e döneceğini bilsem hiç bulaşmaz paramı paypala çeker bırakırdım.

Haram mı ? haram.
Faiz mi ? faiz.

Günde 10 surf yapma şartı var ama sonuçta sabit kar vaat ediyor.

Şimdi ne yaparım bilmiyorum. TMS kart çıkarsa alsam yatırımı büyütmem gerekecek almasam içerideki param kalacak. Keşke paket almasaydım diyorum.

Bir yandanda kazanç sitelerinin suyu çıktı. Yandex Toloka eski tadı yok. NeoBux'un refleri hep zarar ettiriyor. Clixsense'e anket gelse diye bakıp duruyorum.

TMS'den kazansam bile içime sinmeyecek lakin diğer sitelere o kadar emek ver scam olsun. Paidverts'e hiç yatırım yapmadan 20,000 reklam izledim leveller atladım tam para çekeceğim paypalı kapattı, sonra da BAP'ları hisseye dönüştürdü saatlerce emek verdim boşa gitti. Gelde sinir olma.

Dediğim gibi TMS keşke 100% ref geliri ile PTC olarak devam etse PayPal kullanarak. Paket falan almam.

Coulers79

@GameHunter o paketleri dışarıdan alsaydın kazanabileceğini mi sanıyordun?
Haram ve faiz konusu burada tartışılarak sözülebilecek birşey değil.
Dini tartışmalar forumda zinhar yasak diye biliyorum zaten.

smbllr424

@GameHunter hocam konuyla ilgili degilde paidverts için paypal a ödeme yapmıyor param kaldı demişsiniz bn dün bitcoin olarak cektim anında geldi ödemem..paypal a evet ödemiyorlar (en azından bnmkini ödemedi :D) bitcoinin de de kesinti cok yapıyor %30