TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

Ben kader kurbanıyım mevzu çoktan ilerlemişti ben geldiğimde :D Banlamayın pls. zaten moralim sıfır.

ikose

Kıyamam ben size yaaa  O:-)
[spoiler]Hakacuda yok ama onu araymayacak Aydyar Modum var  :g ona haberirim ama  :))[/spoiler]
Hayırdır Hame Hunter  ??? yapabileceğimiz bir şey var ise ÖM atman yeterli  :y

GameHunter

Yok teşekkürler. Genel olarak canım sıkkın, birazda hastalık var kulak iltihabı falan, birde BAN olursa kaldıramam diye dedim.  (yvr)

ibrhmsny

@ikose modum ben de ilk defa bu saatte burdayım bana ban lazım yoksa gidişim gidiş değil benim  :m
Bu forum bende bağımlılık yaratacak yoksa  :m
Az önce 15 puanlık reyting aldım  :DD

ikose

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 02 Şubat 2016, 02:30:08

Az önce 15 puanlık reyting aldım  :DD
yakında izleneceksin haberin yok :))

ibrhmsny

Başka neler gelecek başıma  :D
Hazır patron yokken dedikodu yapıp konu baltalayalım  :g

kilicaslan3873

işler kesat muhabbet  (gyk)  :m

ElisaMcCline

Arkadaşlar.
Cidden saçmalamışsınız.

1- TMS de X günde sabit %y kazanç yok. anlatımda % var diye faiz yapıştırmasını yapmayın lütfen.
Paket almadan, ne olduğunu görmeden sallamayın bir zahmet.

1 paketlik yatırımından %10 fazlasına kadar kadar kazanabilirsin diyor. Yani her 50$ ın en fazla 55$ olabilir.

Buradaki teklif şudur.
Ben daha fazlasını kazanabilirim ama sana en fazla 5$ kazanacak kadar kazanç ortaklığı veririm.
Zaman kısıtı da yoktur. 50$ ınızın 55$ olması 6 ay da sürebilir. Şu anda stabil gidiyorsa, bu sistemin bize verdiğinden daha fazlasını kazanabildiğini gösterir sadece.
Sistem kazanamazsa, seni o 55$ ı alana kadar aylarca süründürebilir.

Haram Helal konusuna zaten girmiyorum.
Konunun yeri burası değil.
Diyanete sorun diyeceğim ama, soru sormak da bir erdemdir. Bu işi nasıl anlatabildiğinize göre cevap alırsınız.

Alın o zaman bu da benim örneğim.
Ben mal alıp satacağım. Sermaye lazım.
Her biri 50TL olan ürünlerden 1000 tane alıp bunları 65TL den satmayı düşünüyorum.
Giderlerim de var ve işi de ben yapacağım. 5TL gider olsa, 10 TL kâr olur ama elde anapara yok ki, hangi kâr.
Geldim size dedim ki; Bana 1000 tane 50TL lazım ama, ne zamana geri verirsin dersen, ürünü sattıkça sana her ürün için kazancımdan 5 TL veririm.
yani kazanca her bir ürün için 5TL ortaksın. Mal alabildiğimiz ve bu malları satabildiğimiz sürece geçerli.

Varsayalım ben işi ilerlettim, Ürünü 75TL den satıyorum ama farketmez, yine de her bir ürün için sana 5TL veririm. Benim garanti edeceğim bu.
Ürünü ne zamana satabilirim o da belli değil .

Varsayalım bu ara 65 TL den satamıyorum ama, ürünü almamda yardımı olacak olan yatırımcıma da ihtiyacım var ki ürün alıp satmaya devam edeyim.
Ürünü bir süre için 60TL den satsam da yine yeni alımlarda bana ürünü alabilmem için para vermeyi kabul etsin. yine de 5TL kâr payını vereyim.

Benim ürünü almam, taşımam, sergilemem satmam, ortalama 10 gün sürüyorsa, 10 günde bir ürün başına 5TL kazanırsın,
Benim ürünü almam, taşımam, sergilemem satmam, ortalama 100 gün sürüyorsa, 100 günde bir ürün başına 5TL kazanırsın,

Bir işe ortak olmak için illaki dükkan açıp sonsuza dek para mı kazanmak gerekiyor.
50TL lik bir ürün için 5TL kâr payı vermem bunu %10 faiz mi yapıyor.

Alın o zaman bu da benim kılıfım :)
Neden; çünkü adamın bu parayla ne yaptığını bilmiyoruz.
Herkesin kılıfı kendine.

ibrhmsny

Kırmızılım beni ayrı tutuyosun değil mi, zira ben de aynı görüşleri beyan ettim  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 03 Şubat 2016, 10:39:53
Kırmızılım beni ayrı tutuyosun değil mi, zira ben de aynı görüşleri beyan ettim  :g

Kimseye direk yazmadım ve hatta yazılanların bir kısmını da aynı çerçevede döndüğü için geçiştirerek okudum.

Sadede gelirsek;
Sonuç aslında sizsiniz. Herkes kendine göre bir düşünce ile kılıf bulabilir. bu da niyetle ilgili. Yapmak ya da yapmamak için bahanedir gerisi.
yani kısaca teferruatttır.

İçiniz rahat değilse, girmeyin. Hepsi bu kadar basit.
Çünkü bilmeyip birilerine sorarken de zaten cevabı siz yönlendirirsiniz.