TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sterkamed

Yazı çok uzun olduğu için burası almadı arkadaşlar linkten bakabilirsiniz...

[spoiler][size=78%] [/size][/size]http://taratalkstoday.blogspot.com.tr/p/traffic-monsoon-scam.html[size=78%][/spoiler]

ibrhmsny

Bu yazı ve site aylardır var.
TMS herkese anında ödeme yaptığı dönemde de bu yazılar oradaydı,sadece işler aksayınca insanlar google a tms scam yazmaya başladı ve bu siteyi bu şekilde buldunuz sanırım.
Paylaşımın için bir şey demiyorum ancak, bilgin olsun bu yazılar aylardır oradaydı  ;)
Her açılan site için scam diyip yaygara koparabilirsiniz, zira büyük ihtimalle o site günü geldiğinde kapanacaktır. Bu durumda haklı çıkmış olmazsınız.
Bu arada Trafficmonsson scam olmadı.Bunu da belirtmekte fayda var.

smbllr424

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 17 Şubat 2016, 00:17:50
Yatırımınız varsa, açın o zaman disputenizi, hiçkimseyi engelleyen yok bu konuda :)
Yatırımınız yoksa da bırakırsınız siteyi, olur biter :)
siteyi bırakmaya da adını anmamaya da coktan razıyım daaa içerdekini bi cıkarabilsem  (d)

erenyener

Sitenin sahibi butun sitelere scam demiş ne diyim ki şimdi ben. Bari az sallasaydıda tutsaydı.

ikose

Konunuz, TM ana tanıtım konusu ile  birleştirildi @sterkamed   (ok)

Not = Her site için 1 konu. her haber için ayrı konu açmıyoruz. Kurallara dikkat edelim lütfen !

tarıker

Bu tara denen adam 10 aydır, siteye scam diyordu. Muradına eremedi daha :PP
Charles ten haber var mı? En son çok bunaldığını söylemiş galiba (prt)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: tarıker - 17 Şubat 2016, 16:52:55
Bu tara denen adam 10 aydır, siteye scam diyordu. Muradına eremedi daha :PP
Charles ten haber var mı? En son çok bunaldığını söylemiş galiba (prt)
Tamam işte oldu denecek bir şey olmadı henüz.
Site bitti denecek bir şey de olmadı henüz.
Her iki seçenek de muhtemel,biri diğerinden baskın değil.
Seçeneklerin hangisinin gerçekleşeceğine dair herhangi bir kesin bilgi yok,yorum ve hisler var sadece.Onlar da yeterli değil.
Bir şey olacaksa o şey ne zaman olacak, o da belli değil henüz.
Batacaksa batsın kalacaksa kalsın dedirtecek kadar sınırları zorlayan en zor eylem olan 'beklemek' ile sınanıyoruz.Olan bu.

coolin43

Profitcling sitesini hatırlayan varsa aynısıda burda oluyor artık gercekleşen olaylar aynı yani  (scm)

ElisaMcCline

Arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere, 11 Şubat ve öncesinde alınan paketler pending e alınarak donduruldu.
Pending de bekleyen ödemeler de aynı şekilde hesaba atılacak ama kullanılamayacak.
Hesabınızda bulunan ancak 11 Şubat ve öncesine ait kazançlar da aynı şekilde.
Ki hesabınızda şu anda şekim talebi vermediğiniz çok birikmiş varsa bile, bunun çok küçü k bir kısmı 12 Şubat ve sonrasına aittir.

Dün gece deneme adına 1 paket almıştım hesaptaki parayla, pending de olmayan az bir birikmiş vardı hesabımda.
Geri dönüşü yüksek görünce, bu gece tekrar aldım diğer kalan bakiyeyle.

Şu anda sistemde paket sayısı çok az olduğu için ve birileri sürekli paket aldığı için (STP vs ile dışarıdan yatıranlar da çoğaldı,)
Saat başına ortalama 0,30$ gibi bir para yansıyor paketlere.
Yani bu hızla devam ederse yaklaşık 7-8 günde paketler tamamlanır görünüyor.

Buradaki amacım, elimdeki bakiyeyi, 11 Şubat sonrasına gelmiş bir para haline getirmekti.
İyi/kötü yaptım diyemiyorum. Bu konuda karar sizin.
Ben gördüğümü ve bu sebeple kendi yaptığımı paylaşmak istedim.

Bilginize

6arti9

bende şu an site bakımda gözüküyor farklı olarak video ve yazılar var

[spoiler][/spoiler]
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz