TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tarıker

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 15 Mart 2016, 01:38:16
Bu bilgiyi bankanızdan almalısınız.
Bankaya göre değişiklik gösteriyor.
Hocam samimi bilgiler için teşekkür ederim. Bi sorum daha olacak acizane. Ben payza dan vakıf kredi kartına para talep edecem. Gelen parayı başka bir vakıf hesabına yönlendirebilirmiyim. Siz yapmıştınız galiba. Bilgilendirirseniz sevinirim.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tarıker - 15 Mart 2016, 22:23:31
Hocam samimi bilgiler için teşekkür ederim. Bi sorum daha olacak acizane. Ben payza dan vakıf kredi kartına para talep edecem. Gelen parayı başka bir vakıf hesabına yönlendirebilirmiyim. Siz yapmıştınız galiba. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Yönlendiremezsin :)
Aslında o da yine bankanın insiyatifinde ama bana sorarsan o işe hiç bulaşma :)
Gelen para hesabına gelmiyor, kredi kartına geliyor. Yani kartına yatırılmış bir paradan bahsediyoruz.
Dolayısıyla aslen bunu alamıyorsun.
Bazı bankalar izin verebiliyormuş, yani karta gelen parayı bir hesaba almanıza. Ama,
Payzanın gönderisinde durum farklı. Adamlar parayı karta refund açıklaması ile gönderiyor.
Payza ne olaki diyen banka görevlileri de, paranın kaynağını bilmedikleri için (Payzayı tanımıyorlar, Paypal gibi deil sonuçta, onlara göre bir kumar sitsi de olabilir ;) )
Cıss diyorlar :)

Bence yapılacak en iyi iş;
Payzadaki paranızı BTC olarak cashout yapın ve elinize gelen BTC yi de ister BTCTürk te, ister burada forumda taks ile TL ye çevirin.
Süresi aynı.
Bankaya da göndersen, BTC hesabına da göndersen, aynı kadar sürede işlem görüyor.
Bankaya çekimde fee 8$ ve biraz da kur farkından yersin.
BTC ye çekimde fee %2 :)

Benim önerim BTC ama BTC düşer çıkar onu da bilemem :) Çünkü talebi şimdi bugünkü kurla yapacaksın, para 7-10 gün sonra eline ulaşacak :)
Olasılıkları seçebilmen için paylaşmak istedim, seçin senin :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: theboss41 - 15 Mart 2016, 19:54:45
siteye giriş yapınca bilgilerini güncelle kısmı çıkıyor arkadaşlar.

İleride hesap onayı gibi bir konu için kullanılabilir. Neden böyle bir gereklilik oldu belli değil, bir açıklama görmedim.
Boş alan yoksa, daha önce tam doldurulmuşsa çıkmıyor :)

theboss41

@ElisaMcCline hocam benim ekran tamamen boşmuş öylece kayıt olmuşum siteye... :DD

6arti9

burda ne soruyor zatı muhterem

[spoiler]Please answer the question

You got to this page because last time you logged in to your account from the next ip address : 88.xxxx. Now you are trying to login from the different ip address : 85.xxxxx. Please confirm your identity.

In what city or town does your nearest sibling live?[/spoiler]
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

ibrhmsny

Bu soruyu daha önce sormuş olmalı site sana ve sen de kendince bir cevap vermiş olmalısın.
İP değiştiğinde güvenlik sebebiyle 3 soru sormuştu site. Şimdi de İP değiştirdin demek ki

6arti9

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 17 Mart 2016, 16:44:12
Bu soruyu daha önce sormuş olmalı site sana ve sen de kendince bir cevap vermiş olmalısın.
İP değiştiğinde güvenlik sebebiyle 3 soru sormuştu site. Şimdi de İP değiştirdin demek ki

evet haklısın sormustu cevap yazdım gectim  eksik profil bilgilerini istiyor şimdi de
>> 6arti9 <<

ibrhmsny

Eksik profil bilgilerini de mi söyliim :D

6arti9

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 17 Mart 2016, 18:07:35
Eksik profil bilgilerini de mi söyliim :D

tamamen anonim takılıyorumdum, o yüzden sıkıntı benim için ;)
>> 6arti9 <<

Ahir Zaman

Ödeme alan arkadaşların ödemeleri hayırlı olsun. Benim bir sorum olacaktı: Ben siteden ödeme istemediğim halde "Pending Account Balance" hesabımda böyle birşey var... Ticket gönderdim ama düzelmedi... Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim... Teşekkürler...