TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 19 Nisan 2016, 16:41:49
zaman zaman site ağırlaşınca bu gibi sıkıntılar yaşanabiliyor.
Ben bu gibi düzenleme zamanlarında günde 2 kere surf yapıyorum yani her şartta önümde 12 saat kadar bir süre oluyor, ucu ucuna gitmiyorum :)
Normalde ben de öyle yapıyordumda, dün gece girdiğimde de aynısı olmuştu 15 saatten fazla zaman var diye uğraşmadım yattımdı, şimdide aynı olunca bi sorayım demiştim  :) (a) . Sonradan düzeldi zaten  (spk)

bykazancom

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 19 Nisan 2016, 16:45:57
Bahsettiğiniz duruma göre, paket alamıyor değil, reklam tanıtamıyorsunuz.

Daha önceden hiç paket aldınız mı ? Hiç reklamınız var mı ? İlk defa mı reklam tanıtıyorsunuz ?
5 taneden fazla da reklam olamıyor aynı anda şu anda. paket alabileceğiniz reklamlar en fazla 5 adet olabiliyor.
6. sı için, eskilerden birini silmeniz gerekiyor. Daha doğrusu, eski bannerlardan birinin bilgilerini değiştirerek yola devam etmek daha mantıklı.

paket alımı ilk kez yapacağım bir sürü video var nasıl paket alımıyla ilgili internette doğru yaptığıma eminim birde sizden alıyım nasıl paket alınacağını

ibrhmsny

@ElisaMcCline
Kırmızılım paket gelirleri değişmiş gibi görünüyor, buradan sordum ki herkes öğrensin :D
20/04 te 16:00 da 0.46usd geldi. Günde 11 usd yapar ki eski düzene göre 10 kat daha hızlı. Hep böyle mi bu aralar ???

@bykazancom şimdi senin soru basiit ama cevabı uzun ve meşaakatli, kusura bakma cevap veremedim :)

bahattin60

reklamlar şu anda yok. sorun bende mi herkes de mi var acaba ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 20 Nisan 2016, 16:08:56
@ElisaMcCline
Kırmızılım paket gelirleri değişmiş gibi görünüyor, buradan sordum ki herkes öğrensin :D
20/04 te 16:00 da 0.46usd geldi. Günde 11 usd yapar ki eski düzene göre 10 kat daha hızlı. Hep böyle mi bu aralar ???

@bykazancom şimdi senin soru basiit ama cevabı uzun ve meşaakatli, kusura bakma cevap veremedim :)

Arada büyük yansıdığı zamanlar oluyor evet. Toplu büyük yatırım zamanlarında iyi yansıyor. Ama diğer zamanlarda düşme olmuyor şükür :)
Geçen gün yazdım, 24 saatte 5.5$ civarı yansımıştı tüm paketlere, o gün süper geçti :)

Ana 20 Nisan ??? ben böyle bir artış gözlemlemedim. Orada bir sıfır eksik sanırım arada. 0,045 geliyorr paketlere.
10 saatte gelecek miktardır o. Bir yerde hata yapıyorsun muhtemelen :)

ibrhmsny

Hehe
1 sıfır eksik evet  :-[
Peki siteyi tekrar önerilenlere almak için daha ne bekliyorsun  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bykazancom - 19 Nisan 2016, 18:22:10
paket alımı ilk kez yapacağım bir sürü video var nasıl paket alımıyla ilgili internette doğru yaptığıma eminim birde sizden alıyım nasıl paket alınacağını

Soldaki menüden 20 PPC / 1000 TE Credits linkinden giriyoruz.
Buraya gider: https://trafficmonsoon.com/member/optools_ppc.php

Setup a New Banner Ad butonuna tıklıyoruz
Buraya gider: https://trafficmonsoon.com/member/optools_ppc.php?ocd=new

*Banner Size : (Banner ınızın boyutu) 468x60 tercih ediyorum ve 468x60 banner ekliyorum
*Title of Campaign : Sizin belirleyeceğiniz ve diğerlerinden ayırt etmenizi sağlayacak reklam adı (TR karakter kullanmayın)
*Target Link: Reklamın yapacağınız sitenin refli/refsiz linki
*Banner Image URL: ilgili sitedeki 468x60 banner a ait link

İlgili alanları doldurduktan sonra SAVE butoruna tıkladığınızda bir sayaç çıkacak. Frame breaker gibi birşey varsa reklamı kabul etmez çünkü reklam bitince sizden bir doğrulama istiyor. Reklam bitmeden bir frame breaker araya girerse, haliyle reklam tamamlanamadığı için onay alanı açılmıyor.

Onay işiniz de tamamlandığında;
Soldaki menüden 20 PPC / 1000 TE Credits linkinden yine giriyoruz.
Buraya gider: https://trafficmonsoon.com/member/optools_ppc.php

Burada henüz onaylanmamış da olsa (pending görünüyordur ve muhtemelen banner görünmüyordur) reklamınızı görürsünüz.

Her reklamın sağ üst alanında BUY ADPACK butonu var.
Bu butona tıklayarak ilgili rekama 50$ lık revshare paketi alabilirsiniz.

Önemli:
24 saat içinde paket alımı yapılmayan reklamlar, sistemden kaldırılmaktadır. Bilginize.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 20 Nisan 2016, 16:33:30
Hehe
1 sıfır eksik evet  :-[
Peki siteyi tekrar önerilenlere almak için daha ne bekliyorsun  :D

Bu geceyi :)

Coulers79

Önerilen derken kime göre, neye göre? Bakalım, görelim ne olacak?