TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tarıker - 21 Nisan 2016, 17:10:19
Tesekkur ederim hocam. Paypalin blokesi tam ne zaman kalkacak kesin bir tarih var mi

Ağustos ayında ama, kesin tarihi hatırlamıyorum. 07-15 ağustos arası bir tarihti sanırım.
11 Şubat ile başlayan bir 180 günden bahsediyoruz :)

bahattin60

reklamlar geldimi bügün  arkadaslar ??

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bahattin60 - 21 Nisan 2016, 23:24:09
reklamlar geldimi bügün  arkadaslar ??

Her gün geliyor ancak sık sık gidiyor. Yakalamanız lazım.
Dün gece siz buradayken yazılanlar zaten bugünün reklamlarıydı. Gece 03:00 da reklamlar reset oluyor sitede.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: burakkaya23 - 22 Nisan 2016, 15:08:53
Hocam öncelikle ilginize çok teşekkür ederim dediğiniz site ptc üzerine mi gene ve ödemeleri anlık mı

Yatırım + PTC bir arada.
Herşey anında, yatırımlar da ödemeler de.
Yanlız Paypal yok. Karşılıklı olarak anlaşamadılar ve yolarını ayırdılar.
Yatırım olarak Kredi kartı Payza ve STP opsiyonları var.
Cashout için de şu anda sadece Payza. İleride bankamatik kartları gönderimi söz konusu.

burakkaya23

hocam buraya senin refinle üye olmak istiyorum register diyince senin link gidiyor

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: burakkaya23 - 22 Nisan 2016, 17:20:55
hocam buraya senin refinle üye olmak istiyorum register diyince senin link gidiyor

Browser temizliği yapmanız gerekiyor o zaman. Daha önce reklam tıklamışsınızdır başka sitelerde.
PM gönderiyorum.

tyriaeum

Bi kayıt olayım dedim nedir ne değildir dedim üye oldum sürekli aynı reklamlar için bekliyorum nedir bu? Yeni üye oldum diye mi böyle?

tyriaeum

Sadece 1 reklamdan sonra "dashboard" a dönmesi gerekmiyo mu ya?

6il9in

Çok hızlı Approved olmuşum :D

Dün 15:00-16:00 gibi kimliğimi tanıtmıştım şimdi bir baktım Approved olmuşsun hacım diyor site (op)

cezalet

Alıntı yapılan: blqn - 22 Nisan 2016, 22:40:56
Çok hızlı Approved olmuşum :D

Dün 15:00-16:00 gibi kimliğimi tanıtmıştım şimdi bir baktım Approved olmuşsun hacım diyor site (op)

1 hafta olacak pending... Ehliyetin ön  yüzünü gönderdim dob yani date of birth gözükmüyor dedi arka yüzü gönderdim yine dob ile dönüş yaptılar ya körler ya da TC ehliyetini bilmiyorlar.