TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

utkuberk

rica ederim kolay gelsin (hp)

sondurak

ben yeni üye oldum siteye sörf yaparken yukarda küçük resimler çıkıyor doğrulama için sanırım onları neye göre seçiyoruz anlamadım hep yanlış oluyor :)

bycasper

Alıntı yapılan: sondurak - 06 Mayıs 2016, 14:41:26
ben yeni üye oldum siteye sörf yaparken yukarda küçük resimler çıkıyor doğrulama için sanırım onları neye göre seçiyoruz anlamadım hep yanlış oluyor :)
5 resimden ikisi aynı oluyor, iki resimden birine tıklaman gerekiyor

sondurak

tamam daha önce karşılaşmadım böyle bir doğrulama ile o yüzden böyle oldu :) teşekkürler

bilgeadam

Alıntı yapılan: bilgeadam - 06 Mayıs 2016, 08:29:58
kredi kartıyla paket aldığımızda dispute hakkımız varmı. bankalar bu konuda yardımcı oluyormu
@ElisaMcCline bu konuyla ilgili bilginiz varmı hocam

letal

Alıntı yapılan: bilgeadam - 06 Mayıs 2016, 15:42:33

Ters ibraz sansi denebilir diye dusunuyorum. Cunku paypal dan kazanilamayan davalarda da bu yola basvuruluyor

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilgeadam - 06 Mayıs 2016, 08:29:58
kredi kartıyla paket aldığımızda dispute hakkımız varmı. bankalar bu konuda yardımcı oluyormu
Alıntı yapılan: bilgeadam - 06 Mayıs 2016, 15:42:33

Evet yardımcı oluyorlar. Ancak yine de en doğrusu bankanız ile görüşmeniz.
Her bankanın işleyişi ve itiraz süreleri aynı olmayabiliyor.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: burakkaya23 - 04 Mayıs 2016, 08:43:41
Hocam erken çekmişsin bu kez miktar düşük hayrola  (yvr)  :g

Hee, nedenini bilmiyosun yani :D  (hydr)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ırmakk - 06 Mayıs 2016, 08:46:32
ilk defa bi siteden hiç bişi anlamıyorum  :'( o kadar reklam izledim hesap bakiyen $0 diyor :S ben sanırım trafik kısmını izlemişim  :) nerde bu reklamlar ??

OOoo, kimler gelmiş :) Hoş geldiniz :)

Cevap zaten verilmiş.
Ara ara kontrol etmenizde fayda var. :)

Bir de sitede üyeliğinizin onaylanması gerekiyor, bilgiiz olsun.
Yani reklam görseniz de onaylı üye olmadan bunlara tıklamanıza izin vermiyor site :)

Reklam gelirlerinin çok yüksek olması sebebiyle çok fazla multi hesap açılıyordu sitede.
Hem bu konu için bir önlem, hem de ileride kart talep edecekler için kimlik ibrazı olarak, herkesin kimliği ile hesabını onaylaması gerekiyor.

Böyle bir ibraza sıcak bakmayacak arkadaşlarımız varsa, boşuna vakit kaybetmesin diye uyarmak istedim :)

ırmakk

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Mayıs 2016, 02:46:36
OOoo, kimler gelmiş :) Hoş geldiniz :)

Cevap zaten verilmiş.
Ara ara kontrol etmenizde fayda var. :)

Bir de sitede üyeliğinizin onaylanması gerekiyor, bilgiiz olsun.
Yani reklam görseniz de onaylı üye olmadan bunlara tıklamanıza izin vermiyor site :)

Reklam gelirlerinin çok yüksek olması sebebiyle çok fazla multi hesap açılıyordu sitede.
Hem bu konu için bir önlem, hem de ileride kart talep edecekler için kimlik ibrazı olarak, herkesin kimliği ile hesabını onaylaması gerekiyor.

Böyle bir ibraza sıcak bakmayacak arkadaşlarımız varsa, boşuna vakit kaybetmesin diye uyarmak istedim :)

Hosbuldum hocam ☺
Uyari icin tsk ederim. Ben destek olmak icin uye olmustum refsiz bisi kazanacagimi sanmiyorum zaten
Dun 2 3 kez baktim ama reklam yoktu belki de onaylanmamistir uyeligim.