TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bycasper

Alıntı yapılan: tarıker - 14 Haziran 2016, 14:07:27
Arkadaşlar, TM' de kredi kartı ile alımlarda bir ara sıkıntı vardı. Şuan nasıl sorun var mı?
Şu an kredi kartı ile alım oluyor bir sıkıntı yok. 5 6 gün önce paket alımı yaptım bir sıkıntı yoktu galiba bir 10 gün sorun vardı o da geçici bir sorundu.

bayson81

Alıntı yapılan: tarıker - 14 Haziran 2016, 14:06:21
Kredi kartı kalkacakmış derken; payza dan mı kredi kartı kalkacakmış?
Aynen dostum payzadaki kredi karti kalkacakmis

zyaseven

o zaman payzadan bitcoin harici nasıl çekim yapcaz hesabımıza yada en az kesinti hangi yöntemle olur ( bitcoin harici)
seçeneklerde 15 dolar kesintiyle banka hesabına havale ile aktarım var tr deki bbankalara havele oluyormu acaba

bayson81

Bence suanda payzada en maktiklisi bitcoin banka eft sini kullanamadim ben hic kullanan varmi acaba

tarıker

Arkadaşlar yatırım yapacağımız kredi kartı hesaptaki kimlik bilgilerimizle ayni mi olması gerekiyor. Ben hanimi kendime referans yaptım. Onun hesabından kendi kredi kartımla yatırım yapicam referans gelirleri benim hesaba yansıyacak haliyle, kredi kartı olayı sıkıntı yaşatır mı?

ibrhmsny

Alıntı yapılan: tarıker - 17 Haziran 2016, 21:08:09
Arkadaşlar yatırım yapacağımız kredi kartı hesaptaki kimlik bilgilerimizle ayni mi olması gerekiyor. Ben hanimi kendime referans yaptım. Onun hesabından kendi kredi kartımla yatırım yapicam referans gelirleri benim hesaba yansıyacak haliyle, kredi kartı olayı sıkıntı yaşatır mı?
Sıkıntı yaratmaz, banlanırsın  :g

tarıker

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 17 Haziran 2016, 23:21:26
Sıkıntı yaratmaz, banlanırsın  :g
Eminmisin hocam. Başka bir yolu yok mu.  :)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: tarıker - 18 Haziran 2016, 08:26:53
Eminmisin hocam. Başka bir yolu yok mu.  :)
Aynı kredi kartı diğer üyelikte de kayıtlı mı?

tarıker

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 18 Haziran 2016, 11:18:40
Aynı kredi kartı diğer üyelikte de kayıtlı mı?
Ben hiç bir hesabıma kredi kartı kaydetmedim.Kredi kartını hesaba nasıl kaydediyoruz ???

ibrhmsny

Alıntı yapılan: tarıker - 18 Haziran 2016, 11:28:36
Ben hiç bir hesabıma kredi kartı kaydetmedim.Kredi kartını hesaba nasıl kaydediyoruz ???
Harcama yapıldı mı, daha önce?