TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

Yaw niye uğraştırdılar madem vurgun yapacaklardı kimlik doğrulama şu bu vs.. anlamıyorum.

Neyse bir daha bulaşmayacağım hiçbir siteye. Neobux ve Clixsense CF tasksları ile devam edeceğim. PTC ve REVSHARE defteri kapandı benim için. Anket siteleri zaten PayPal alternatifi ödeme sistemi eklemedi gitti.

Sathoshi muslukları dersen 10 günde 1 dolarlık anca BTC birikiyor onda da iş yok.

ibrhmsny

Çalmasını öngördüğümüz rakam 60 milyon dolar.
Tms açıldıktan 6 ay sonra bu miktarın üzerinde yatırım almıştı.
Elinin altından yüzbinlerce dolar geçti ama adam 60 milyon dolar almak için önce paypalla anlaşıp kendi hesaplarını bloke etti.
Daha sonra da Amerikada bir kamu kuruluşuyla anlaşarak kendisine dava açılmasını sağladı.
Çok zeki bir hırsız Charles Scoville.

Ne benim söylemlerim ne de benden önce yazılmış mesajlardaki söylemler bir işe yaramadığı gibi olan ve olmuş olayları da tam olarak bilmemizi sağlamayacaktır.
Yorum yapmak rahatlatıyor yalnız, hafifletir insanı  :)

smbllr424

şahsım adına şubatta bu konuya cok deginmiştim..hesabımıda dogrulamamıştım..dogrulanmamış hesaplara surfin kapanmadı withdraw da..bloke edilen para serbes kalınca paramı alıp bırakıcaktım zaten siteyi bu anlamda site bnm için şubatta bitmişti zaten

Coulers79

Charles Scoville'e güvenmediğimi hep söyledim. Ancak yapacak bir şey yok, ihtiyaç sahibi ve mağduruz.

Şimdi son durum ne acaba? Charles'ı tenhaya çekseler, (zopa) paranın bir kısmını iade etseler olmam mı? O:-)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: Coulers79 - 09 Ağustos 2016, 17:12:23
Charles Scoville'e güvenmediğimi hep söyledim. Ancak yapacak bir şey yok, ihtiyaç sahibi ve mağduruz.

Şimdi son durum ne acaba? Charles'ı tenhaya çekseler, (zopa) paranın bir kısmını iade etseler olmam mı? O:-)
Charles in kaçması mümkün değil. Senden benden kaçsa büyük yatırımcı bunu yapar hatta yapıyor bile.
Ocaktan beri göz hapsinde Charles. Hiçbir yere kaçamaz.
Öyle de bir niyeti olmadığını gösterdi bu süreç boyunca.
Ben de güvenmek istemiyorum ama bir şekilde direk suçlayamıyorm adamı.

sineperde

internetten para kazanacağız diye ha bire para kaybediyorum artık bu işleri bırakmaya karar verdim.Hepsi yalan dolan iddaadan farkı yok hep kazanan karşı taraf oluyor bu para kazandıran sistemlerin hepsi hyip ve kaybeden hep biz oluyoruz.
Traffic monsoon a mayıs ayında girmiştim bu vakanında bana uğraması yıktı artık beni.
Kaybede kaybede psikolojim bozuldu lanet olsun böyle sistemlere.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: sineperde - 11 Ağustos 2016, 14:05:58
internetten para kazanacağız diye ha bire para kaybediyorum artık bu işleri bırakmaya karar verdim.Hepsi yalan dolan iddaadan farkı yok hep kazanan karşı taraf oluyor bu para kazandıran sistemlerin hepsi hyip ve kaybeden hep biz oluyoruz.
Traffic monsoon a mayıs ayında girmiştim bu vakanında bana uğraması yıktı artık beni.
Kaybede kaybede psikolojim bozuldu lanet olsun böyle sistemlere.
Geçmiş olsun. Hepimizin kayıpları oluyor.
Belki bu forumda bireysel yatırım olarak bu siteden an itibariyle en fazla zarar eden benimdir. Ama yoluma devam ediyorum.
Etmek lazım.
Ders çıkarmak, ani duygulanımlara engel olmak lazım.
Kazanırken burası en iyi, kaybederken burası en kötü dememek lazım.
Zamanında ölçülü davranmak sihirli formül.
Neyi ne zaman yapacağımızı da zamanla sezgilerimiz söylüyor. Yine de yanılabiliyoruz tabi.
Tms ye girerken ben,  önerilenler arasında grandbux da vardı.
Tms kısa vadede daha çok getirir diye ona yöneldim.
Ocaktan sonra da granda. Şimdi grandda kara bile geçtim.
Ama tms ye geçen Ekim ayında değil de bir yıl önce ekimde girseydim, çok güzel paralar kazanmıştım.
Bunu bir çok site için söyleyebiliriz.
Pokeram battı gitti ama, zamanında giren suv aldı kendine.
MMM de sadece Türkiye ayağında bile bir ayda %100 verdi.
Örnekleri çoğaltabiliriz.
Ayrıca sadece Forumumuzda bile yüzlerce site scam oldu.
Gelip gidiyorlar, hangisi ile iletişim halinde olabildi üyeler.
Siteleri açanlar günü gelince çekip gitti. Biz de arkalarından sövdük.
Bu site Ocaktan beri bir mağduriyet doğurdu. Ama hala burda admin. Ve çok ilginçtir ki hala direk suçlayamıyorum bu adamı.
Anlatılan olaylar gerçekten olunca hiçbir şey diyemiyorum.
Paypalla sorun yaşadık bu yüzden para ödeyemiyorum dedi, baktık doğru. Paypal gerçekten dondurmuş hesabı.
Sonra dedi ki, paypala dispute açan olursa ben bunlara cevap vermeyeceğim ki siz alın paranızı. Eğer alamazsanız üyeliğinizi de kapatmayacağım. Ve dediğini yaptı da.
Sonra payza ile yola devam dedi. Ve devam etti. Yeni yatırımı olanlara da anında ödeme yapmaya devam etti.
Ve tam altı ay dolarken bir kurum veya site her ne ise tms ye dava açmış.
Admin açıklama yaptı bunu ondan öğrendik.
Hadi lan ordan dedim. Bu kadar mı olur.
Baktık doğru. Açılmış bir dava var gerçekten.
Bizim adam gerçekten Utah ta bir şirket açmış ve oranın yasalarına göre, birilerinin tam da Charles paypaldaki parayı almaya başlayınca bu adam bu paraları alıp kaçar dediler herhalde ki şikayet etmişler.
Şimdi de o davayı bekliyoruz.
Sonuç olarak evet para alamıyoruz uzun süredir ama bunun sebebi yatırım yaptığımız site değil, bunun dışındaki sebepler.

Bütün bunlara rağmen evet isteyen istediğini söyleyebilir.
İsteyen küfreder, isteyen şüphe eder, ki her zaman şüphe olmalı.
Ancak sağduyu olmak kendi menfaatimiz gereği.
Çünkü buradan para alalım almayalım, kayıplarımız veya kazançlarımız bizi yanlış yargı oluşturmaktan alı koymalı.

zyaseven

Evet dediğin gibi süreç bu şekilde gelişti hatta Sec için paypal ile anlaşmalı olarak Tm nin üzerinde gidildiği de iddia ediliyor sebebi ise neden bu kadar beklediği(tamda paketler serbest kalacakken) Şöyle birşeyde var Mayıs ayında Sec ile charlesin bir görüşmesi var
epey uzun ve kayıt altına alınmış.yani anladığım kadarıyla zaten takipteymiş.taki paypal fonları serbest bıraktıktan sonra kendi kişisel hesabına parayı aktarması SEc i harekete geçiriyor.Şimdi Secin iddası şu 207 milyon
dolarlık bir aldatmadan bahsediliyor.Sec diyorki Muhtemelen paypal kayıtlarına baktılar ve senin gelirinin yüzde 99.6 sı adpack lerden geiyor.yüzde 0.04 ü ise reklam gelirlerin.Sen ise yüzde 10 kar vadediyorsun fakat
bu parayı  senin yüzde 4 kazancından karşılaman mümkün değil.yani kısacası örneğin adpack gelirlerin yüzde 70 reklam gelirlerin yüzde 30 gibi bir rakamı karşılıyor olsa idi.sıkıntı olmayacaktı.Sec diyorki sen yeni gelen yatırımcılardan ödeme isteyenlere parayı veriyorsun yani klasik ponzi şeması .işte iddiası budur secin .Charles ise ısrarla bizim bunla alakamız yok.sec hesap hatası yapıyor.sistem içinde alınan paketleride sayıyor vs.ayrıca reklam gelrilerinden kazandığımız parayı paylaştırıyoruz diyor.
BU reklam gelirlerinden kazandığnı gösteren ben bir kanıtını paylaştığını görmedim gören varsa paylaşsın.yani burda charles şunu yapsa aga al bak benim  reklam gelirim bu fazlasıyla karı karşılıyor.
paypal temmuz ayında parayı serbest bırakmaya başladı biz ise o paranın ağustosta serbest kalacağını biliyorduk.Fakat bizi bilgilendirmedi.iddiası ise süpriz yapacktım.Noeldemiyiz charles efendi herkes zaten sancılı süreçten geçmiş 6 aydır bekliyor sen ise süprüz ayağına paraları hesabına aktarıp tüyme derdindesin diyecem ama diyemiyorum:)) ey charles efendi  paypal olayından sonra tm kart için şubat mart ayını söz verdin ama sözünde durmadın o süreç uzadı temmuzda 6 dolar kestin iade ettin amma kartlar hiç oldu.payal fonları serbest bıraktığında neden şeffaf olmadın millete paralarımız alıyoruz demedin.paypala dava açıyorum dedin emme ortada ne dava var nede bişey yoksa başından beri bizimi yiyordun demek istiyorum amma diyemiyorum:)) bu iş evvelden 10 sörf şimdi 50 sörf ilen olurmu ne gaddar kazandırırki diyorum ama işin özünü bilmediğim için birşey diyemiyorum.
Şimdi ısrarla biz yatırım şirketi değiliz biz hizmet veriyoruz reklam hizmeti.kimseyye kesinlikle kazancaksınız demekdik iadede etmiyoruz.sizleşmede var bu diyor.Sec diyorki madem hizmet satıyorsun o zmaan bu sattığın adpacklerde 1000 reklam kredisi veriyorsun fakat bakıldığında senden alınan adpackler ve tıklanması gereken reklamlar belli atıyorum bu 20 milyar tıka ulaşması lazım ama  sadece 1.6 milyar tık almış.sen bu hizmetide teslim edememşin.Bende lamba yandı acaba bu sörfleri 10dan 50 ye çıkarmaları ve traficmonsonplus sitesinide millete hadi tmye destek olalım reklam tıklayalaım diyerek bu açığı kapattırlarsa bizim birşey isteme hakkımız ortadanmı kalkar bu konuda kıllanmıyor değilim.Hani bir taraftan bakıyorum hala uğraşıyorlar biz haksızlığa uğradık bakın ben burdayım kaçmıyorum ve sizle beraber bu haksızlığa karşı savaşıp bu davayı kazancaz diyerek dik duruyor adam hakkını yememk lazım.ama diğer taraftan gerçekte burası secin iddia ettiği gibi ise ponzi ise ozmaan charles efendi bize başından beri yalan sölüyor demektir.Yalan sölemeye başlayan ve alışan adam kendi yalanlarınada inanmaya başlar.2 ucu pohlu değnek sözü buraya baya uyuyor.bakalım neler olacak göreceğiz

smbllr424

sizin diyemediginiz herşeyi ben diyorum üstüne küfrümüde ediyorum  :m o kadar iyi niyetli olamam paypal sıkıntısı basladıgı zamandan beri sitede yaptıgı her güncelleme üyeleri bıktırdı lehte bişeyi yok..şimdide yemişim sürprizini milletin dört gözle bekledigi haberi sakla herkesten parayı sahsi hesaba aktar daha neyine inanayım..banka kurucaz tms kart cıkacak konularına girmiyorum bile..ahh ahhhh  (zopa)

ibrhmsny

1.İnanmayan istediğini yapsın  :)
2.Tms yatırım yapan kaç kişi reklam/hit sağlamak için yatırım yaptı da şimdi burada ponzi mi reklam servisi mi tartışması var. Size ne bizi ne. Paramızı almaya bakalım. Nitekim bu amaçla para yatırıldı. Bırakın bu tartışmayı SEC ile Charles yapsın.
3.Satılan reklam paketi oranında tıklama olmamasının sebebi paket alan üyelerin by haklarını kullanmaması. Misal benim 800.000 birikmiştir kredim. Ama kullananlar da gayet memnundu.Ocak öncesinde bu konuda bir sıkıntı yoktu.
4.Charles kendi hesabına parayı alıyormuş.
Ne olacaktı peki. Önemli olan daha sonra ne yapacaktı. Bunu şuan bilemiyoruz.
Zira 6 ay beklemeye razı geldiğiniz zaman zaten bu Charles e güvenmek olmuyor muydu. Paypaldan paraları alınca herkes Charles in insafına kalıyordu zaten ve bunu göze alarak beklemediniz mi.
5.Bankasından, itiraz edebilirsiniz teyidi alan gitsin kredi kartı harcamasına itiraz etsin. Güvenmiyorsa olan olaylara ve Charles e. Dahası yok. Yok eğer siteye güveniyorsanız SEC in değil Charles in yanında olmalısınız.
Yok eğer amacımız bilgi paylaşımı ise buyurun paylaşın.
Bunların dışında ben demiştimlerin, bunlar da yalancı çıktı demenin, güvenmiyorum demenin kime ne faydası var.