TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sineperde

SEC haklı çıkarsa yatırdığımız paralar bize geri ödenir mi ödenmezse SEC neden davacı?

ibrhmsny

Alıntı yapılan: sineperde - 11 Ağustos 2016, 16:32:31
SEC haklı çıkarsa yatırdığımız paralar bize geri ödenir mi ödenmezse SEC neden davacı?
SEC in bu hareketinden anladığımız  bu evet.
Bizi korumaya yönelik bir hareket gibi.
Sonuçta sen birini dolandırıcı diye suçluyorsan, bunun sonucunda da mağdurların hakkını vermen lazım.
Süreç hakkında bilgimiz yok.
Bu davayı açan şahısların iş yeri telefon numaraları var ama bir hayırsever arayıp bilgi alsa biz de öğreniriz  :)

zyaseven

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 11 Ağustos 2016, 16:13:01
1.İnanmayan istediğini yapsın  :)
2.Tms yatırım yapan kaç kişi reklam/hit sağlamak için yatırım yaptı da şimdi burada ponzi mi reklam servisi mi tartışması var. Size ne bizi ne. Paramızı almaya bakalım. Nitekim bu amaçla para yatırıldı. Bırakın bu tartışmayı SEC ile Charles yapsın.
3.Satılan reklam paketi oranında tıklama olmamasının sebebi paket alan üyelerin by haklarını kullanmaması. Misal benim 800.000 birikmiştir kredim. Ama kullananlar da gayet memnundu.Ocak öncesinde bu konuda bir sıkıntı yoktu.
4.Charles kendi hesabına parayı alıyormuş.
Ne olacaktı peki. Önemli olan daha sonra ne yapacaktı. Bunu şuan bilemiyoruz.
Zira 6 ay beklemeye razı geldiğiniz zaman zaten bu Charles e güvenmek olmuyor muydu. Paypaldan paraları alınca herkes Charles in insafına kalıyordu zaten ve bunu göze alarak beklemediniz mi.
5.Bankasından, itiraz edebilirsiniz teyidi alan gitsin kredi kartı harcamasına itiraz etsin. Güvenmiyorsa olan olaylara ve Charles e. Dahası yok. Yok eğer siteye güveniyorsanız SEC in değil Charles in yanında olmalısınız.
Yok eğer amacımız bilgi paylaşımı ise buyurun paylaşın.
Bunların dışında ben demiştimlerin, bunlar da yalancı çıktı demenin, güvenmiyorum demenin kime ne faydası var.

Güvenmek ayrı şey o güveni sarsmak ayrı birşey.biz beklerlken charles efendi insaf göstersin diye değil şirketin madur olduğunu düşünerek nasılsa herkese hakkını verir düşüncesi vardı nitekim kendide bunu ifade etmiyormuydu sürekli.ama bunu sölerkende hala sec ile yaşadığı olaydan ötürü tm nin mağduriyeti devam ediyor bu gerçeğide ayırt etmek gerekir

tarıker

Arkadaşlar bu saatten sonra herşey tm için bitmiştir. Ben bugün harcama itirazında bulundum. Yatırım yapanların beklemesinin bi anlamı yok. Yatırımı olanlara geçmiş olsun.

atLL

Sahsi gorusum tms nin tekrar acilacagi yonunde siteye yatirim gereginden fazla olmasi kimin nereden nereye para aktarimi yaptigi bu gelen paranin nasil bi yol haritasi izledigi uzerinde durulan bir durum olmali cunku ciddi miktarlar girip cikiyor ve hangi ellerden geciyor bu para takip edilmesi gereken bir durum turkiye de olsa boyle birsey devlet el koymustu butun paralara

GameHunter

Adminin Face açıklamalarını takip eden var mı. Ne diyor tam olarak ?

Clixsense modeline geçecektik SEC kabul etmedi falan mı diyor tam anlamadım uzun yazmış.

ibrhmsny

@GameHunter
Takip etmeye çalışıyorum, sürekli biz bir yatırım sitesi değiliz diyor.
Bu açıklamaları bize yapmasının bir faydası var mı bilmiyorum.
SEC ne yapacak, neyi yapacaksa onu ne zaman yapacak bilinmiyor.
Charles Scoville de önümüze bir takvim koymuyor.
Ya o da bilmiyor ya da o da bıktı şu tarihi bekleyin demekten.
Biz de beklemekten...

keremer

Başka haberi olan var mı bilmiyorum ama internette şöyle bir şeye rastladım:

http://www.marketingxtreme.net/traffic-hurricane-review/

Kısaca özetleyecek olursak: TM'deki çok kazananlardan Ernie Ganz ve Sharon James adlı kişiler bu siteyi kurmuş.
Sistem birebir TM'nin karbon kopyası.

Benim şahsi komplo teorim ise aynı ekibin işi olduğu yönünde sadece vitrindeki adamı değiştirdiler gibime geliyor.

zyaseven

Alıntı yapılan: keremer - 24 Ağustos 2016, 15:51:12
Başka haberi olan var mı bilmiyorum ama internette şöyle bir şeye rastladım:

http://www.marketingxtreme.net/traffic-hurricane-review/

Kısaca özetleyecek olursak: TM'deki çok kazananlardan Ernie Ganz ve Sharon James adlı kişiler bu siteyi kurmuş.
Sistem birebir TM'nin karbon kopyası.

Benim şahsi komplo teorim ise aynı ekibin işi olduğu yönünde sadece vitrindeki adamı değiştirdiler gibime geliyor.

Yeni site kurdular David Barker da içlerinde Charlesi sattılar anlıyacağın.Onlar ümidi kesmişse biz boşa umut bağlıyoruz gibime geliyor

zyaseven

Charles Scoville
16 dk. ·
If there is someone in your life who leaves you when a struggle comes- they weren't really WITH you, and the struggle came actually to purge the fake people away from you to save you.

Biraz önce attığı mesaj ile  dediğim şeyi Charleste doğrulamış oldu.Mücadeleden kaçan sahte dostlar arkadaşlar diyor