TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

exchange

zyaseven

Bugün mahkeme var bakalım ertelencekmi yoksa nihai sonuç alınacakmı hakkımızda hayırlsı.
Umraım charlesin scamville'ninmutlu olduğu gibi bizde mutlu olur hepberaber oynarız :D
https://www.youtube.com/watch?v=OoHH6jm8y5Q

sineperde

Sonuç ne arkadaşlar, bu mahkeme bizim lehimize çalışmıyor gibi?
Trafficmonsoon ne kadar sahtekarsa sec de o kadar sahtekar gibi.

zyaseven

Alıntı yapılan: sineperde - 02 Aralık 2016, 11:38:35
Sonuç ne arkadaşlar, bu mahkeme bizim lehimize çalışmıyor gibi?
Trafficmonsoon ne kadar sahtekarsa sec de o kadar sahtekar gibi.
mahkeme karar vermek için uzatılmış süresini tam bilmiyorum 1 hafta içindede olabilir.fakat alınan karara itiraz gelip bir üst mahkeme ye falan taşınırsa uzayadabilir.face grubunda sessizlik hakim
eğer tm ye yatırım bir banka kartı aracılığı ile yaplıdysa bankanın dolandırıcılık kısmından yada mahkeme yöntemiyle iade edilme şansı varmış.540 gün deniyor bu ititraz süresi için.
bu yöntemle iade alanlar olmuş.ben link vereyim bakarsınız

https://www.facebook.com/TrafficMonsoonPONZI/posts/1276050055770748

Sec sahtekar değil tam tersi sahtekarlığı önlemek için varlar,Tm üzerindeki iddiası ponzi şeması ,çünkü 2 yılda milletten toplanan $173 milyon dolar para var Sec banka hesaplarına el koyunnca 60 milyon doları ve Charlesin mal varlıklarını artı gizli hesaplarını dondurdu.en azından yarısını yada bir ksımını alma şansı olabilir milletin.

smbllr424

Alıntı yapılan: zyaseven - 02 Aralık 2016, 20:25:13
mahkeme karar vermek için uzatılmış süresini tam bilmiyorum 1 hafta içindede olabilir.fakat alınan karara itiraz gelip bir üst mahkeme ye falan taşınırsa uzayadabilir.face grubunda sessizlik hakim
eğer tm ye yatırım bir banka kartı aracılığı ile yaplıdysa bankanın dolandırıcılık kısmından yada mahkeme yöntemiyle iade edilme şansı varmış.540 gün deniyor bu ititraz süresi için.
bu yöntemle iade alanlar olmuş.ben link vereyim bakarsınız

https://www.facebook.com/TrafficMonsoonPONZI/posts/1276050055770748

Sec sahtekar değil tam tersi sahtekarlığı önlemek için varlar,Tm üzerindeki iddiası ponzi şeması ,çünkü 2 yılda milletten toplanan $173 milyon dolar para var Sec banka hesaplarına el koyunnca 60 milyon doları ve Charlesin mal varlıklarını artı gizli hesaplarını dondurdu.en azından yarısını yada bir ksımını alma şansı olabilir milletin.
bu bilgiye göre şuan herşey secin elinde..
site, hesaplar, mal varlığı gibi..
sonuc evet ponzi cıkarsa itiraza bakılmaksızın sitenin tekrar acılıp hesaplar kontrol edilerek eldeki para
ne kadarını karşılıyorsa diyelim uyelerin alacaklarının tamamını karşılamıyor ama %60 ını karşılıyor.. sec in bu dagıtım işini üstlenmesi gerekmezmi, özellikle itiraza bakılmaksızın!
itiraz dediğim mahkeme kararına degil biz uyelerin itirazı olmaksızın

zyaseven

Alıntı yapılan: smbllr424 - 02 Aralık 2016, 20:51:52
bu bilgiye göre şuan herşey secin elinde..
site, hesaplar, mal varlığı gibi..
sonuc evet ponzi cıkarsa itiraza bakılmaksızın sitenin tekrar acılıp hesaplar kontrol edilerek eldeki para
ne kadarını karşılıyorsa diyelim uyelerin alacaklarının tamamını karşılamıyor ama %60 ını karşılıyor.. sec in bu dagıtım işini üstlenmesi gerekmezmi, özellikle itiraza bakılmaksızın!
itiraz dediğim mahkeme kararına degil biz uyelerin itirazı olmaksızın

İşin hukuksal boyutunu bilmiyorum iade sürecinde neler olur .fakat sec in işi paraları dağıtmak olmaz sanırım o denetleyici varsa bir usulsülük mahkemeye taşıyan yer.

tarıker

Arkadaşlar, tm' a ilk ödeme yaptığım 2015 aralık ayından sonra; 2016 ağustos ayında tam 240 gun sonra harcama itirazında bulundum. Garanti bankası ile yoğun telefon trafiği ve yazışmalar sonunda paramın iadesini karşı  banka bugün yaptı. Eğer bu güne kadar hâlâ, harcama itirazı için bekleyen varsa hic beklemeyin. Trafficmonsoon artık bitti.

bayson81

Alıntı yapılan: tarıker - 23 Aralık 2016, 16:32:26
Arkadaşlar, tm' a ilk ödeme yaptığım 2015 aralık ayından sonra; 2016 ağustos ayında tam 240 gun sonra harcama itirazında bulundum. Garanti bankası ile yoğun telefon trafiği ve yazışmalar sonunda paramın iadesini karşı  banka bugün yaptı. Eğer bu güne kadar hâlâ, harcama itirazı için bekleyen varsa hic beklemeyin. Trafficmonsoon artık bitti.

Dostum biraz yardımcı olursan bize deneyelim şansımızı

enderege

Alıntı yapılan: bayson81 - 24 Aralık 2016, 11:15:27
Dostum biraz yardımcı olursan bize deneyelim şansımızı

Yardımcı olunacak bir durum yok. Sadece ödediğiniz miktarı, tarihi, ödeme yaptığınız siteyi vs. gibi bilgileri banka şubenize bildirip itirazda bulunun. Onlar yardımcı olacaklardır. Yanlız ödemeyi yaptığınızı ama karşılığını alamadığınızı bildirin.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ibrhmsny

Site ile ilgili gelişmeleri takip eden var mı?
Biraz gogılladım durumları, anladığım kadarıyla Charles dava için, savunma masrafları adı altında bağış topluyor. Ya da üyeler bunu yapıyor. Ya da 3. şahıslar.
Sonuç olarak dava hala devam ediyor hiç bitmeyecek gibi ve eğer varsa ortada bir para, bu para nerde onu da bilmiyorum. Bilen varsa bilgilendirirse memnun oluruz efenim