Ojooo Ödemeleri

Başlatan cihan77, 25 Aralık 2014, 14:34:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: Coulers79 - 23 Ekim 2015, 04:50:35
Site bizim için scamdır, seçmece ufak ödemeler yapıyormuş ara sıra.

Benim Site de hala tanıtım yazısı var .Uzun zamandır ilgilenmediğimden dolayı hesabım kapanmıştır.İlgilenen varsa ref linkini değiştirmek için sordum ;) Siteden de kaldıralım da insanlar boşuna uğraşmasın ;)
Teşekkürler @Coulers79

torpedos

Değerli arkadaşlar 3 aydır düzenli girip gerekli tıklamaları yaptım fakat hala 2  ay önce istediğim 2.04 $ gibi komik miktarı dahi ödemediler.

Defaten [email protected] mail adreslerine mesaj atmama rağmen cevap bile vermediler.

Ayrıca dikkat edin web sayfalarında iletişim kurabileceğiniz herhangi bir iletişim bilgisi mevcut değil.
ve çom karmaşık bir sistemi var resmen sayfalarda kaybolup gidiyorsunuz..

Böyle bir sistem mantıklı değil
bence mail adreslerini, şifreleri ve kişisel bilgileri bir nevi toplayıp pazarlayan bir sisteme benziyor yani casus bir siteye benziyor kişisel bilgi hırsızlığı yaparak gelir elde ediyor olabilir.

Ayrıca sitenin ALman menşeili olduğunu söylediler ama ben resmen whois den RUS register olduğunu gördüm
Yanılıyorsam lütfen düzeltin

Bence profesyonel olan NEOBUX, CLIXSENSE, LITTLEBUX, WSBUX dan vazgeçmeyin...

sevdayagmu

scam sıte zaten tıklayan yoktur  :D

ricci

Biz vazgeçeli çok oldu zaten torpedos.

ilkercgul

24-08-2015 tarihinde ödeme talebinde bulunmuştum bugün ödemeyi yapmışlar(126 gün dile kolay).Şuan çok değişik duygular içerisindeyim,ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.  :'(
http://www.imgim.com/9447incic5901024.jpg

gango

126 gün mü iyi unutmamışlar bari @ilkercgul  :g hayırlı olsun  ($$)

ptcsite46

Alıntı yapılan: ilkercgul - 28 Aralık 2015, 20:13:43
24-08-2015 tarihinde ödeme talebinde bulunmuştum bugün ödemeyi yapmışlar(126 gün dile kolay).Şuan çok değişik duygular içerisindeyim,ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.  :'(
http://www.imgim.com/9447incic5901024.jpg

@ilkercgul  inanın duygularınızı bende anlıyorum :'( Biraz burukluk biraz sevinçli bakışlarınız içerisinde Ojooo'nun size kıyak geçmesi ne büyük onurdur (ok) Bu gururunuzu ben ve değerli diğer forum kullanıcıları ile paylaşmanız bizleri şereflendirdi (spk) Siz gibi değerli bir kullanıcının Ojooo'dan ödeme alması yatsınamayacak kadar büyük bir durumdur. Tebrik eder, başarınızın devamlılığını dilerim  (a) [spoiler]:m[/spoiler]

ilkercgul

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Şaşkınlığımı halen atlatabilmiş değilim.Yazıcıdan ödemenin çıktısını alıp çerçeveletmeyi planlıyorum.Aldığım ödemeyi Türk Lirasına çevirdim tamı tamına 5 lira 54 kuruş etti bu parayı çerçeve almak için kullanacağım.Yeterli olur mu bilmiyorum ancak içerisinde bulunduğum durumu anlattığım takdirde Sn.Çerçeveci Bey'in bana yardımcı olacağı kanaatindeyim.İyi forumlar...

boss

nedir durum arkadaşlar noldu bu siteye kullanan var mı ?

ata07

Üstte görünce şaşırdım biri ödeme falan aldı sandım bi an :D