Nexiaclix (SCAM)

Başlatan voldemort, 26 Aralık 2014, 17:41:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

voldemort

Alıntı yapılan: sevendown - 06 Ocak 2015, 15:06:46
Selam arkadaşlar :) Evet baktım bugun Grid baya dağıtmış :) Fazla vakit bulamıyorum buraya bakmak için ama sormak istiyorum. Sitede rahatsız olduğunuz bi rnokta yada şuda olsa iyi olurdu dediğiniz bi kısım var mı.? Ona göre değişiklik yapayım.

Bu arada EMS 25. sıradayız çok teşekkürler hepinize. Darısı ilk 10' a :)

Selam.Öncelikle gönderdiğiniz ödemelerde satıcı gibi gösteriyor.
Ödeme gönderirken "arkadaşıma, aileme para gönderiyorum" şeklinde göndermeniz mümkün mü?
Neden derseniz sonrasında bir sorun yaşamamak için diyorum.

Standart üyeler için:Direk ref limiti 35 onu biraz daha arttırmanız mümkün mü?
Standartlar için ref click oranı mesela %25 bu oranı da yükseltmeniz mümkün mü?
Reklam oranlarını değiştirecek misiniz,yoksa 4 adet 0.005 olarak mı kalacak standartlar için.
Site de Grid'den başka kazanç yöntemleri eklerseniz iyi olur bence.
Mesela,Minute staff,super rewards,anket filan.Farklı bir şeyler eklerseniz daha ilgi çekici olabilir.
Benim söylediklerimden hariç,sizin eklemek istediğiniz bir şeyler var mı?

Coulers79

Tebrikler.  (p)

sevendown

Alıntı yapılan: voldemort - 06 Ocak 2015, 23:26:39
Selam.Öncelikle gönderdiğiniz ödemelerde satıcı gibi gösteriyor.
Ödeme gönderirken "arkadaşıma, aileme para gönderiyorum" şeklinde göndermeniz mümkün mü?
Neden derseniz sonrasında bir sorun yaşamamak için diyorum.

Standart üyeler için:Direk ref limiti 35 onu biraz daha arttırmanız mümkün mü?
Standartlar için ref click oranı mesela %25 bu oranı da yükseltmeniz mümkün mü?
Reklam oranlarını değiştirecek misiniz,yoksa 4 adet 0.005 olarak mı kalacak standartlar için.
Site de Grid'den başka kazanç yöntemleri eklerseniz iyi olur bence.
Mesela,Minute staff,super rewards,anket filan.Farklı bir şeyler eklerseniz daha ilgi çekici olabilir.
Benim söylediklerimden hariç,sizin eklemek istediğiniz bir şeyler var mı?

Merhaba tekrar; Ödemeleri bu şekilde yapmamın sebebi aslında şudur. Kullanıcı bize add funds yaptıgında örneğin 2$ yatırıyorsa bizim hesabımıza 1,60$ geçiyor. Aynı şekilde karşılık olarak bende ödemeyı arkadaşlarıma gönderıyorum olarak işaretlersem yapacağım ödemenin üstüne 0,5 dolar daha ekliyor. Yani 4$ lık ödeme yapacaksam 4,5$ dolar gönderiyorum. Bunu sebebi budur aslında :)

Standartlar için direk ref limitilerini artıracağım evet sadece başta bikaç kullanıcı var, " andycanto" "today" teenkelly" "pcajanlatok" gibi. Bu kullanıcılar Tüm PTC sitesi adminleir tarafındna bilinir :) Bot ve paralı ref sistemı kullanarak 2 -3 gunde 200-300 refe ulaşıyorlar.  Sitenın açılmasını ertesi günü size 50$ lık bir ödeme isteği geliyor :) bunu engellemek için yaptım ve açıkçası site maddi anlamd biraz güçlenmesi için. Kısım kısım artıracağım. Önce 50 sonrasında 100 olacak.

Standartlar için ref click oranı %25 yazmışsınız fakat ref click oranı %50. 0,005 lik reklamlarda refin her tıklaması için 0,0025 kazanıyorsunuz. 

Reklam oranlarını değiştirmeyi aslında pek düşünmüyorum ama 4 adet 0,005 yerine 8 adet 0,005 lik reklam koyacağım. Bunu bir-iki gün içinde aktifleştiricem.

Farklı kazanç yöntemleri konusunda çok haklısınız, 1 ay içinde tahmınım 6 farklı kazanç sistemı olacak sistemde.

Son olarakta benım eklemek istediğim bişey yok aslında sadece PTC dünyasında güç kazanmak ve tüm dünyanın güvendiği büyük bir site olsun isiyorum ve bunun için her yolu deniyorum :) Nexia Grup altında 3 yada 4 farklı PTC sitesi daha gelecek 1 ay içinde.  domain hostingleri scriptleri herşeyleri hazır sadece doğru zamanı bekliyorum. Şuan bunlara odaklanmış durumdayım :)

Değerli yorumunuz için teşekkürler. Bol kazançlar diliyorum. :)

voldemort

Teşekkür ederim,açıklamalarınız için.Farklı kazanç yöntemlerini bekliyoruz o zaman  :y
Yeni sitelerinizi de bekliyoruz,hayırlısı olur umarım herkes adına.Ptc sektörü bildiğiniz gibi bir anda ne olacağı
belli olmuyor siteler adına söylüyorum.
Dediğiniz üzere Ptc dünyasında kalıcı olmayı hedefliyorsunuz bu güzel bir şey  :)
Sizden ricam ödemeler konusunda, umarım aksilikler yaşanmaz herkes ödemelerini düzenli bir şekilde alırsa hem siz hemde bizler mutlu oluruz.
Bol şanslar tekrardan  (a)

voldemort

............

sevendown

Alıntı yapılan: voldemort - 07 Ocak 2015, 13:10:50
Teşekkür ederim,açıklamalarınız için.Farklı kazanç yöntemlerini bekliyoruz o zaman  :y
Yeni sitelerinizi de bekliyoruz,hayırlısı olur umarım herkes adına.Ptc sektörü bildiğiniz gibi bir anda ne olacağı
belli olmuyor siteler adına söylüyorum.
Dediğiniz üzere Ptc dünyasında kalıcı olmayı hedefliyorsunuz bu güzel bir şey  :)
Sizden ricam ödemeler konusunda, umarım aksilikler yaşanmaz herkes ödemelerini düzenli bir şekilde alırsa hem siz hemde bizler mutlu oluruz.
Bol şanslar tekrardan  (a)

Teşekkür ederim arkadaşım. Ödemeler konusunda hiçbir sıkıntı yaşanmayacak bundan şüpheniz olmasın :)

voldemort

Alıntı yapılan: sevendown - 07 Ocak 2015, 13:40:27
Teşekkür ederim arkadaşım. Ödemeler konusunda hiçbir sıkıntı yaşanmayacak bundan şüpheniz olmasın :)

Teşekkürler  (a)

paragelsinde

+1 voldemort
güncel kampanya listesi arkadaşlar...

bol kazançlar

voldemort

Teşekkürler Demre  :)

Bilgilendirme için de teşekkürler  (a)

Coulers79

Bir ayda 3-4 PTC sitesi daha açmak çok değil mi? *) 2'den sonrasını açanlar scam oluveriyor.