Nexiaclix (SCAM)

Başlatan voldemort, 26 Aralık 2014, 17:41:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

voldemort

voldemort
Jan 11th, 2015 10:33:22   $0.100

abcb

Senin gridler sayesinde konular hortluyor  :y
Hortlatmak iyidir  8)

voldemort

Alıntı yapılan: abcb - 11 Ocak 2015, 21:40:51
Senin gridler sayesinde konular hortluyor  :y
Hortlatmak iyidir  8)

Hortlasın Modum konular  :D
Grid iyidir  :D

voldemort

voldemort
Jan 12th, 2015 12:14:28   $0.100

abcb

Alıntı yapılan: voldemort - 12 Ocak 2015, 00:40:57
Grid iyidir  :D

Admin o paranın üstüne yatsa bile, demeyi yapmasa bile, congrats yazısının o anda verdiği haz, paha biçilemez  :PP

hakanatik01

voldemort,eski üyelerdensin kuralları v.s. biliyorsun aslında ama ödeme kanıtı ekliyorsun bizden birine gıcıkmı oldun yahu :PP :D Forum Müdavimlerinden olarak  kurallarıda biliyorsan  ,peşine adam mı takıcaz :PP (gyk) Diğer konularını da editledim lütfen ödeme kanıtlarını sadece ödeme kanıtları kısmında paylaşalım ;
Hem orada linkte ekliyorsunuz zaten konudan daha faydalı olur,gelip ilk konuyu editleyip kanıt eklemekle konu yukarı v.s. de çıkmıyor boşuna herkese iş çıkıyor :PP İlle eklerim diyorsan Ödeme kanıtları kısmının linkini verebilirsin ,her konuna onları ekle istersen "Ödeme kanıtları için buraya bakabilirsiniz" dersin ;)
Bu konuya özen gösterebilirsen memnun olurum kolay gelsin,bol kazançlar;

voldemort

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 12 Ocak 2015, 21:42:17
voldemort,eski üyelerdensin kuralları v.s. biliyorsun aslında ama ödeme kanıtı ekliyorsun bizden birine gıcıkmı oldun yahu :PP :D Forum Müdavimlerinden olarak  kurallarıda biliyorsan  ,peşine adam mı takıcaz :PP (gyk) Diğer konularını da editledim lütfen ödeme kanıtlarını sadece ödeme kanıtları kısmında paylaşalım ;
Hem orada linkte ekliyorsunuz zaten konudan daha faydalı olur,gelip ilk konuyu editleyip kanıt eklemekle konu yukarı v.s. de çıkmıyor boşuna herkese iş çıkıyor :PP İlle eklerim diyorsan Ödeme kanıtları kısmının linkini verebilirsin ,her konuna onları ekle istersen "Ödeme kanıtları için buraya bakabilirsiniz" dersin ;)
Bu konuya özen gösterebilirsen memnun olurum kolay gelsin,bol kazançlar;

Kimseye gıcık değilim modum  :) Kuralları tabi ki biliyorum   :y
Alışkanlık olmuş veya bilmeden eklemiş olabilirim,kesinlikle haklısınız  :)
Kusura bakmayın sizlere de boşuna iş çıkardığım için.Bundan sonra dikkat etmeye çalışırım modum saygılar  :)

voldemort

Alıntı yapılan: abcb - 12 Ocak 2015, 21:37:40
Admin o paranın üstüne yatsa bile, demeyi yapmasa bile, congrats yazısının o anda verdiği haz, paha biçilemez  :PP

Bu söze daha ne denir ki  (spk)
Congrats yazısını her gün görmek ayrı bir güzel modum   :D

sametseven

Dün itibariyle biriken parayla 10 ref daha almıştım. Bugün siteye baktım ki eski 10 ref de gitmiş, admine özel talebim olmadı. 20 yeni ref olmuşlar, şimdilik 6sı tıklamış. Umarım genel olarak tıklamaları zamanla güzel olur çünkü değerlendirmeyle siteye bir yatırım yapmak isterim

voldemort

Alıntı yapılan: sametseven - 13 Ocak 2015, 23:58:50
Dün itibariyle biriken parayla 10 ref daha almıştım. Bugün siteye baktım ki eski 10 ref de gitmiş, admine özel talebim olmadı. 20 yeni ref olmuşlar, şimdilik 6sı tıklamış. Umarım genel olarak tıklamaları zamanla güzel olur çünkü değerlendirmeyle siteye bir yatırım yapmak isterim

Hayırlısı olsun Samaetseven,bol kazançlar sana.
Refleri yeni aldıysan hemen tıklamazlar biliyorsun,bir kaç gün sonra belli olur reflerin durumu.