Nexiaclix (SCAM)

Başlatan voldemort, 26 Aralık 2014, 17:41:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametseven

Kesin olarak bilmediğim bir şeyi yazıp bilgi edinmek isteyenlerin kafasını karıştırmamak için yazıyı spoiler vereceğim. Refler insan mı bot mu bilmiyorum. İnsan olabilir, tıklamak istemez tıklamayabilir sonuçta evet. İçeride biriken parayla 10 ref kiraladım. 3 tanesi hemen başladı kazandırmaya fakat neredeyse 3 gündür diğer reflerden tıklama yoktur. Bu siteye ciddi yatırım düşünmüştüm ancak bu ref durumu beni düşündürüyor. Biraz da kısmetsizim işte tıklamayanlar bana denk gelir genelde. Amacım kafa karıştırmak değil, doğruyu yazmak istedim

Coulers79

Yazdıklarını spoilere koyacak bir şey göremiyorum. Bu konular bilmediklerimizi sormak için. Nereye bir yatırım yapacaksan iyice araştırman lazım. Kafana yatsa bile hiç birşeyin garantisi yok.

sevendown

Alıntı yapılan: sametseven - 07 Ocak 2015, 17:44:26
[spoiler] Kesin olarak bilmediğim bir şeyi yazıp bilgi edinmek isteyenlerin kafasını karıştırmamak için yazıyı spoiler vereceğim. Refler insan mı bot mu bilmiyorum. İnsan olabilir, tıklamak istemez tıklamayabilir sonuçta evet. İçeride biriken parayla 10 ref kiraladım. 3 tanesi hemen başladı kazandırmaya fakat neredeyse 3 gündür diğer reflerden tıklama yoktur. Bu siteye ciddi yatırım düşünmüştüm ancak bu ref durumu beni düşündürüyor. Biraz da kısmetsizim işte tıklamayanlar bana denk gelir genelde. Amacım kafa karıştırmak değil, doğruyu yazmak istedim  [/spoiler]

Merhaba; Referansların hepsi gerçek birer insan. Sistemimizde bot olayı yok. Hepsi gerçek insan :)

Şunuda eklemek istiyorum Samet Bey; şimdi hesabınızı kontrol ettim evet rented refler AVG si düşük kalmış. Dilerseniz 10 refi silip yeni 10 rented ref tanımlayabilirim..

sevendown

Alıntı yapılan: Coulers79 - 07 Ocak 2015, 17:37:11
Bir ayda 3-4 PTC sitesi daha açmak çok değil mi? *) 2'den sonrasını açanlar scam oluveriyor.

Zaten bu sitelerin ödemelerini ben önceden tamamlamıştım. Siteler hazır yani bekliyor.  Dediğim gibi şuan şirketleşme yolundayız az bi işlemimiz kaldı. Farklı zaman dilimlerinde yeni siteleri yayına sokacağım.  Teşekkürler. :)

sametseven

Alıntı yapılan: sevendown - 07 Ocak 2015, 18:17:41
Merhaba; Referansların hepsi gerçek birer insan. Sistemimizde bot olayı yok. Hepsi gerçek insan :)

Şunuda eklemek istiyorum Samet Bey; şimdi hesabınızı kontrol ettim evet rented refler AVG si düşük kalmış. Dilerseniz 10 refi silip yeni 10 rented ref tanımlayabilirim..

İlginiz için teşekkür ederim. Sorumun cevabını aldım. Sanırım yatırım için biraz daha vakit var, farklı kazanç yöntemlerinin eklenmesini bekleyeceğim, o zamana kadar birkaç ref daha kiralarım. Bol kazançlar :y

sametseven

Siteye Redstone adında bir üyelik tipi eklenmiş arkadaşlar. DR ve RR kazançları standart üyeliğe göre yüzde elli artırılmış, limitler yükseltilmiş. Size ait tık kazanç oranları aynı bırakılmış. 30 günlük üyelik 9,5$

voldemort

Bilgilendirme için teşekkürler Sametseven  (a)
Tablo'yu güncelledim  :y

voldemort

...........

Sameen

Site ödeme yapıyor mu ?

voldemort

Alıntı yapılan: Sameen - 10 Ocak 2015, 18:22:05
Site ödeme yapıyor mu ?

Evet yapıyor şuan için bir sorun yok.