Nexiaclix (SCAM)

Başlatan voldemort, 26 Aralık 2014, 17:41:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

voldemort

Alıntı yapılan: sametseven - 30 Aralık 2014, 19:51:44
Teşekkürler voldemort hocam (hp) Taktik uygulamayı düşünüyorum aslında. Ref kiralayacağım içeride birikecek parayla

Ref fiyatlarını biliyorsun dimi.En az 5.75$ biriktirmen lazım 25 rental ref için.
Ben ilk başta 100 ref almayı düşünüyordum ama başka bir sitede zarar ettiğim için vazgeçtim yoksa alacaktım.
Karar senin,ben ilk başta siteden ödeme alma peşindeyim.Hiç bir sitenin yarın ne olacağı belli değil.
Dikkatli olmakta fayda var  ;)

voldemort

Alıntı yapılan: Balansci - 30 Aralık 2014, 19:58:46
o siteye yatırım yapamıyorum anladın ligid bux

Abi bahsettiğin sitenin konusuna yazarsan daha iyi olur.Sitenin konusuna yaz ben orada cevaplarım.
Bazı kurallar var o yüzden   :)

sametseven

+1

sametseven

Alıntı yapılan: sametseven - 30 Aralık 2014, 20:15:51
Ref fiyatlarını biliyorsun dimi.En az 5.75$ biriktirmen lazım 25 rental ref için.
Ben ilk başta 100 ref almayı düşünüyordum ama başka bir sitede zarar ettiğim için vazgeçtim yoksa alacaktım.
Karar senin,ben ilk başta siteden ödeme alma peşindeyim.Hiç bir sitenin yarın ne olacağı belli değil.
Dikkatli olmakta fayda var  ;)
uzun uzun hesapladım hocam. 6 gün daha diamond üyeliğim var, her gün DR dostlarım reklamlara tıklasalar en kötü ihtimalle 3$ olacağım ($$) DR tıklamaları diamondda 3 misli verdiği için çabuk ulaşırım o paraya. Gridleri saymadım tabi, her gün kazansam 25 ref bana çok uzak değil :g

voldemort

Alıntı yapılan: sametseven - 30 Aralık 2014, 20:16:57
uzun uzun hesapladım hocam. 6 gün daha diamond üyeliğim var, her gün DR dostlarım reklamlara tıklasalar en kötü ihtimalle 3$ olacağım ($$) DR tıklamaları diamondda 3 misli verdiği için çabuk ulaşırım o paraya. Gridleri saymadım tabi, her gün kazansam 25 ref bana çok uzak değil :g

Üyelik bittikten sonra,normal üye olarak tık gelirleri olacak biliyorsun.
Kısa zamanda ulaşırsın umarım 25 refe  :y

Balansci

Alıntı yapılan: Balansci - 30 Aralık 2014, 19:58:46o voldemort o siteye yatırım yapamıyorum anladın ligid bux
Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın

Balansci

yatırım yapim dedim palpaldan olmuyoracılmıyor paypal osite için
Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın

voldemort

Alıntı yapılan: Balansci - 30 Aralık 2014, 20:29:46
yatırım yapim dedim palpaldan olmuyoracılmıyor paypal osite için

Sitenin adminine Ticket atarmısın abi.Yatırım yapmak istediğini ama Paypal'dan yapamadığını sorarmısın?
Sitenin konusuna da yazarsan yatırım yapan varsa bizi bilgilendirirse,bizde ona göre hareket ederiz  :y

voldemort

..............

ElisaMcCline

Sitenin pinkbux admininin olduğu konusunda bilgiler var arkadaşlar.

Yatırım düşünen varsa bunu da dikkate alarak hareket etsin ;)