Nexiaclix (SCAM)

Başlatan voldemort, 26 Aralık 2014, 17:41:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

voldemort

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 31 Aralık 2014, 15:54:21
Sitenin pinkbux admininin olduğu konusunda bilgiler var arkadaşlar.

Yatırım düşünen varsa bunu da dikkate alarak hareket etsin ;)

Teşekkürler Hocam bilgilendirme için  :)
Yatırım zaten düşünmüyorum.Ödeme alırsak iyidir hocam siteden.

Balansci

CONGRATULATIONS!
You have just won $0.100                                                                           

:P :P :P ($$) ($$) ($$)

balansci
Dec 31st, 2014 16:23:36    $0.100
Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın

sevendown

Arkadaşlar merhaba;

Yazdığınız değerli yorumları okudum değerlendirdim ve dedım ki evet sitenin admini pinkbux.com un admini ile aynı yani admin benim söyliyim bunu :)

pinkbux.com deneme amaçlı açıldı ve yatırım almadı. Sadece 17 dolar yatırım aldı, çok uzun düşünerek yeni sitemiz nexiaclix.com u oluşturduk. 17 dolar yatırım yapan arkadaşa da ulaşıp balace mıktarını aynen nexiaclix.com a taşıdık. Kullanıcı adı:sharki007 kendisine de sorabilirsiniz. Bulgar forumunda.

nexiaclix.com beklediğim gibi ilgi gördü şuan için dahi siteyi en az 6 ay ayakta tutacak yatırımı aldım.

pinkbux.com kapanmak üzere, dediğim gibi deneme amaçlı kurulan bir siteydi, hatta "ptcteam" kullanıcı adlı arkadaşında ödemesini 1 saat içinde hesabına yatırdım. Kimseyi dolandırmadım, kimseyi mağdur etmedim. Bu yapıda bir insan değilim.

Sadece PTC dünyasında biz türklerinde adı duyulsun istiyorum. Amacım siteyi uzun süre ayakta tutmak. EMS' de yükselmek. Güçlü bir siteyiz.

Aklınıza takılan yada sormak istediğiniz birşey olursa yada site için bir öneriniz ister burdan ister site üzerinden ticket açarak ulaşabilirsiniz.

Sağlıcakla kalın. İyi yıllar.

sevendown

Unutmadan ismim Nihat Umut Kayar. nexiaclix.com ödeme kanıtlarında ismimi görebilirsiniz. :)

enderege

Alıntı yapılan: sevendown - 31 Aralık 2014, 21:05:31
Sadece PTC dünyasında biz türklerinde adı duyulsun istiyorum.

İnşallah bu dileğiniz gerçek olur.

Fakat sormadan da edemeyeceğim. Bu siteyi açtığınız zaman neden bu forumda belirtmediniz? Siz bizim foruma kaydolalı 1,5 ay olmuş. O kadarda yeni değilsiniz.

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sevendown

Farklı milletlerden insanların ilk başta bir Türk' e güvenmeyeceklerini düşündüm.

Bu siteyede üye oldum aslında pinkbux için. Sonra bu siteyi açınca açıkçası fırsat bulamadım. Şuan pinkbux a bakmıyorum dahi nexiaclix.com da ise 16 satten fazla online durumdayım.

enderege

Alıntı yapılan: sevendown - 31 Aralık 2014, 21:48:55
Farklı milletlerden insanların ilk başta bir Türk' e güvenmeyeceklerini düşündüm.

Yabancılara kaptıracağımıza bir Türke kaptıralım parayı. Ne olacak yani. :D veya tam tersi yabancılardan kazanacağımıza bir Türkten kazanalım. Bu gurur vericidir.

Mesela ben hep neobux  admini fernando yu merak etmişimdir. Adam kim bilir ülkesinde kaç kişiye iş imkanı sağlamıştır. Onun sayesinde belkide bir çok kişi ev geçindiriyordur.  dam ne kadar kar ediyor bilemem ama milyon dolarlarla oynuyor.

Cevap için teşekkürler.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

dejavultraslan

Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur diyerek bu sitede Grid tıklamayı bırakıyorum arkadaşlar  :)) :DD  -:))

rota26

Alıntı yapılan: sevendown - 31 Aralık 2014, 21:05:31
Arkadaşlar merhaba;

Yazdığınız değerli yorumları okudum değerlendirdim ve dedım ki evet sitenin admini pinkbux.com un admini ile aynı yani admin benim söyliyim bunu :)

pinkbux.com deneme amaçlı açıldı ve yatırım almadı. Sadece 17 dolar yatırım aldı, çok uzun düşünerek yeni sitemiz nexiaclix.com u oluşturduk. 17 dolar yatırım yapan arkadaşa da ulaşıp balace mıktarını aynen nexiaclix.com a taşıdık. Kullanıcı adı:sharki007 kendisine de sorabilirsiniz. Bulgar forumunda.

nexiaclix.com beklediğim gibi ilgi gördü şuan için dahi siteyi en az 6 ay ayakta tutacak yatırımı aldım.

pinkbux.com kapanmak üzere, dediğim gibi deneme amaçlı kurulan bir siteydi, hatta "ptcteam" kullanıcı adlı arkadaşında ödemesini 1 saat içinde hesabına yatırdım. Kimseyi dolandırmadım, kimseyi mağdur etmedim. Bu yapıda bir insan değilim.

Sadece PTC dünyasında biz türklerinde adı duyulsun istiyorum. Amacım siteyi uzun süre ayakta tutmak. EMS' de yükselmek. Güçlü bir siteyiz.

Aklınıza takılan yada sormak istediğiniz birşey olursa yada site için bir öneriniz ister burdan ister site üzerinden ticket açarak ulaşabilirsiniz.

Sağlıcakla kalın. İyi yıllar.
ben de bir iki birşey söyleyeyim
1. cisi- bu yolda sana yardımcı olanlara bi teşekkür etmek varken özellikle konuyu tanıtan arkadaşa , bu konuya yazıyosun
sen kendini öve öve bitiremimişin sadeece gülüyorum. hee bu şu anlama gelmesin dürüst olabilirsin ona diyecek hiç birşeyim yok.
2.cisi - se bana pinkbux  tanıtımında yardım isterken , trbux gibi olmayı hedefliyoruz dedin (deneme amaçlı açtık demedin)
3. ne benim attıgım maile cevap verdin nede ticketlere , dün nexiaclix ticket atmamı engellemişin bugün sen buraya bilgi yazdıgında ne hikmetse ticket açılmış.öncelikle dün sabah 5 civarı biarkaşdan rica ettim ticket gönderebiliyormusun diye denedi ve sorunsuz göndermiş(deneme ticketini gönderen benim)pinkte hala cevap bekliyo.
he kimsenin yoluna taş olma niyetinde degilim fakat.aksi halde burda hala sitelerin olmaz sabırla destekledim[spoiler][/spoiler] insanlara bi teşekkürü bile çok görmüşün
aslında çok diyecegim varda bu kadar da yeterli sanırsam

bol şanslar

sevendown

pinkbux scriptinde sorun var. depositler dahi siteye yansımıyor. ticket engellemedim yani scriptten kaynaklanan sorun var dediğim gibi pinkbuxa bakmıyorum dahi.

neden bu kadar tepki verdiniz anlamıyorum, o sitede yanlışlarımızı hatalarımızı gördük ve yeni bir site açtık.

Teşekkür etmedin diyorsun fakat değerli yorumlarınızı okuyor ve değerlendiriyorumm yazmıştım bence bu bu siteyi buradaki insanları ne kadar dikkate aldığıumı ve önemsediğimi gösterir.

Kendimi neden öveyim normal sıradan basit bi insanım. Pinkbux ile ilgili her türlü sıkıntı oldu, bantgenişliği sorunu, scriptten kaynaklanan sorunlar. paypal ile yaşanan sorun. Bu site ile beni yargılamayın derim.

Eleştirilerinizi ve önerilerinizi almak için buraya yazdım ama anlamıyorum neden boyle bı tepki verdiğinizi.

Düşünceleriniz için teşekkürler.