Nexiaclix (SCAM)

Başlatan voldemort, 26 Aralık 2014, 17:41:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sevendown

Ve ekliyim ticket atmamı engellemişsin yazmışsın fakat ben böyle birşey yapmadım.  Zaten Evolation Scipt admin panelinde böyle bir ayar yok.

Yanlış bir anlaşılma oldu sanırım. Ben yinede özür dilerim. Saygılar.

furkanture

Arkadaşlar üye oldum ama ilk 10.000 üye puan demiş arkadaş vermedi puan bana

enderege

Alıntı yapılan: furkanture - 31 Aralık 2014, 23:59:51
Arkadaşlar üye oldum ama ilk 10.000 üye puan demiş arkadaş vermedi puan bana

İlk 10.000 üyeye puan vermiyor ki. 10 günlüğüne Diamond üyelik veriyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sevendown

İlk 10000 üyeye 10 günlük diamond paket veriyorum doğrudur fakat şuan 12100 civarı üye oldu.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sevendown - 31 Aralık 2014, 21:05:31
Arkadaşlar merhaba;

Yazdığınız değerli yorumları okudum değerlendirdim ve dedım ki evet sitenin admini pinkbux.com un admini ile aynı yani admin benim söyliyim bunu :)

pinkbux.com deneme amaçlı açıldı ve yatırım almadı. Sadece 17 dolar yatırım aldı, çok uzun düşünerek yeni sitemiz nexiaclix.com u oluşturduk. 17 dolar yatırım yapan arkadaşa da ulaşıp balace mıktarını aynen nexiaclix.com a taşıdık. Kullanıcı adı:sharki007 kendisine de sorabilirsiniz. Bulgar forumunda.

nexiaclix.com beklediğim gibi ilgi gördü şuan için dahi siteyi en az 6 ay ayakta tutacak yatırımı aldım.

pinkbux.com kapanmak üzere, dediğim gibi deneme amaçlı kurulan bir siteydi, hatta "ptcteam" kullanıcı adlı arkadaşında ödemesini 1 saat içinde hesabına yatırdım. Kimseyi dolandırmadım, kimseyi mağdur etmedim. Bu yapıda bir insan değilim.

Sadece PTC dünyasında biz türklerinde adı duyulsun istiyorum. Amacım siteyi uzun süre ayakta tutmak. EMS' de yükselmek. Güçlü bir siteyiz.

Aklınıza takılan yada sormak istediğiniz birşey olursa yada site için bir öneriniz ister burdan ister site üzerinden ticket açarak ulaşabilirsiniz.

Sağlıcakla kalın. İyi yıllar.

Açıklamalar için teşekkürler.
Pinkbux ilişkisi eninde sonunda biryerlerde patlak verecekti, yani yapmanız gereken de buydu aslında :y

bekeli

Tanıtımdaki upgrade tablosuna göre aylığı 35 dolar olan üyeliğin max. DR limiti 100 değil mi ?
Yanlış görmüyorum ???

Eğer öyleyse reklamcı yatırımcıları sitenizde göremezsiniz.
Mesela ben üye bile olmam.

DR limitlerinde oynamanız lazım.

sevendown

Teşekkürler :) Fakat şunuda belirtiyim 2012 yılında açılan pinkbux ile alakam yok :) Ben sadece şuanki pinkbux tan bahsediyorum. Siteyi açtım baktım ki 2012 yılında da bir pinkbux varmış SCAM a düşmüş. Bunu sonradan öğrendim. Sonuç olarak nexiaclix.com fazlaca ilgi gördü, şuan hem tepki hem yatırım hemde kullanıcı tarafından bir sorun ile karşılaşmadım. Herşey çok güzel gidiyor.

sevendown

Alıntı yapılan: bekeli - 01 Ocak 2015, 01:08:12
Tanıtımdaki upgrade tablosuna göre aylığı 35 dolar olan üyeliğin max. DR limiti 100 değil mi ?
Yanlış görmüyorum ???

Eğer öyleyse reklamcı yatırımcıları sitenizde göremezsiniz.
Mesela ben üye bile olmam.

DR limitlerinde oynamanız lazım.

Haklısınız.
DR limitleri ile ilgili bir güncelleme yapacağım. Çok fazla ticket geliyor.
Aslında ilk baştaki düşük tutma amacım maalesef "today" "andycanto" "fztp" teenykeeler" gibi üyelerin siteyi bot ile doldurup çok kısa sürede yüzlerce direct refe sahip olmasını engellemekti. Şuan bunun önüne geçtim. 1-2 gün içinde direc ref limitlerini artıracağım.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sevendown - 01 Ocak 2015, 01:09:53
Teşekkürler :) Fakat şunuda belirtiyim 2012 yılında açılan pinkbux ile alakam yok :) Ben sadece şuanki pinkbux tan bahsediyorum. Siteyi açtım baktım ki 2012 yılında da bir pinkbux varmış SCAM a düşmüş. Bunu sonradan öğrendim. Sonuç olarak nexiaclix.com fazlaca ilgi gördü, şuan hem tepki hem yatırım hemde kullanıcı tarafından bir sorun ile karşılaşmadım. Herşey çok güzel gidiyor.

Terkedilmiş durumda olan yeni pinkbux dan bahsediyoruz zaten.

rota26

Alıntı yapılan: sevendown - 31 Aralık 2014, 23:09:46
pinkbux scriptinde sorun var. depositler dahi siteye yansımıyor. ticket engellemedim yani scriptten kaynaklanan sorun var dediğim gibi pinkbuxa bakmıyorum dahi.

neden bu kadar tepki verdiniz anlamıyorum, o sitede yanlışlarımızı hatalarımızı gördük ve yeni bir site açtık.

Teşekkür etmedin diyorsun fakat değerli yorumlarınızı okuyor ve değerlendiriyorumm yazmıştım bence bu bu siteyi buradaki insanları ne kadar dikkate aldığıumı ve önemsediğimi gösterir.

Kendimi neden öveyim normal sıradan basit bi insanım. Pinkbux ile ilgili her türlü sıkıntı oldu, bantgenişliği sorunu, scriptten kaynaklanan sorunlar. paypal ile yaşanan sorun. Bu site ile beni yargılamayın derim.

Eleştirilerinizi ve önerilerinizi almak için buraya yazdım ama anlamıyorum neden boyle bı tepki verdiğinizi.

Düşünceleriniz için teşekkürler.

benim tepkim bi kru teşekkür(kendim için söylemiyorum siteni tanıtan herhangi birine) ve o deneme  amaçlı açtık lafın oldu(pinkbuxu ilk açtıgında tekrarlıyorum mail de trbux gibi olmayı hedefliyoruz demendi)
bu mail olayındanda burda bahsetmezdimde açıklama için mecburen yazdım.

fakat fazla tepki verip hata yapmışım kusura bakma ,

benim yapım bu bu işlerde en ufak şüphe de dahi arkadaşlarımı uyarmak ve onunlar zarar etmesin diye kendi kendime hareket yapıyom işte. fakat tam bir gerizekalıymışım.

herkes gibi (bazı arkadaşlar hariç) siteni tanıt refini topla dönüp arkana bakma. olay buymuş yani
seni n siten veya sitelerin için demiyorum.genel anlamda söylüyorum
senin dürüst bir insan oldugunu düşünmeseydim zaten ilk baştan tanıttıgım forumlara scam yazardım.ve 3 refle bu kadar uzun süre ödeme almak için ugraşmazdım.(yatırımda yapamadım çünkü sitede payza seçenegi yoktu) ayrıca bir ödeme yapamadıgı için dolandırıcı oldugu anlamınada gelmez. işleri ters gitmiştir ödeyememişte olabilir.
zaten en baştan pinkbuxu  burayı takip etmene ragmen burda açıkça paylaşmaman hata oldu ve haliylede şüphe yarattı.
12000 degil 12000000 üyen olur inşallah hayırlı işler :y

herkesin yeni yılı kutlu olsun  :)