Grandbux yatırım grubu

Başlatan illisionist, 03 Ocak 2015, 23:31:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emreemre19

Alıntı yapılan: gaddar - 11 Mart 2015, 00:49:00
Bi de adam paypalla sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyoruz dedi . Ya paypal öyle düşünmüyorsa aha gör curcunayı tekrar mı paypalı arıyacaz arkadaş :DD

Valla site batarmı bilmem ama paypal ile sıkıntı yaşayacağını bende düşünmüyorum. Çünkü paypalda tüccar özellikli Grandbux.
Zaten paypal ile PTC sitelerinin sıkıntı yaşama sebepleri şahıs olarak hesap açıp fazla girdi çıktı trafiği olunca paypal direk incelemeye gidiyor ne ayaksın sen eğer şirketsen şirket hesabı açacaksın diye aşağı yukarı böyle oluyor..

gaddar

Paypalın sağı  solu belli olmaz PV de şirketti bak ;) Tabi belli olmaz bi süre daha beklerim belki bende girerim ama uzun süredir indirimde sanırım üyelikler çok düşündürücü ne zaman indirime girdiğini bilmiyorum ama

emreemre19

Alıntı yapılan: gaddar - 11 Mart 2015, 09:06:04
Paypalın sağı  solu belli olmaz PV de şirketti bak ;) Tabi belli olmaz bi süre daha beklerim belki bende girerim ama uzun süredir indirimde sanırım üyelikler çok düşündürücü ne zaman indirime girdiğini bilmiyorum ama

Abi, promosyona bakıyorsun müthiş bişey ama öbür yandan da diyorsunki niye böyle bol keseden dağıtıyor ne ayak,  :D insan iyice tereddüte düşüyor. Aslında Risk almadan birşeyler olmuyor almak lazımmı diye düşünüyorum bilemiyorumki ya ne yapsak  ???

gaddar

İşinize yarar mı bilmem lafla icraat olmaz grandbuxun bana attığı mesaj

[spoiler]Merhabalar,

Oncelikle ilginiz icin cok tesekkur ederiz. Takdir edersiniz ki istediginiz dokuman'i saglamamiz mumkun deil. Ancak 1.5 yildir aksatmadan odeme yaptigimizi Payment proof sayfamizdan ve dilerseniz uyelerimizle forumda irtibat a gecerek ogrenebilirsiniz. Sitemizde yaklasik 7 aydir bizimle olan ve superior+ uyelikle gunluk $60-$80 kazanan turk uyelerimizde mevcut. Onlarlada konusmanizin cok buyuk faydasi olucagini dusunuyorum. Promosyonlar konusunda, hepsi hesaplanilarak verilmektedir ne sitenin gelecegini nede uyelere beklentilerinden daha az kar getiricek bir durumun saglanmamasi icin ozellikle caba gosteriyoruz bu konuda. Piyasadaki rekabeti yenme ve uyelere daha hizli geri donus saglamak amacli yapilan atilimlardir. Takdir tabi size kalmis, nezaman guveninizi kazanabilirsek ozaman sitemize bekleriz. Ozamana kadar bol kazanclar dilerim.

Iyi gunler,
Grandbux Support[/spoiler]

Kısacası diyor ki biz burdayız paran varsa gel yoksa hiç cacık yapma  :PP :DD

illisionist

501 RR ile devam arkadaşlar :)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

emreemre19

Alıntı yapılan: gaddar - 11 Mart 2015, 18:24:34
İşinize yarar mı bilmem lafla icraat olmaz grandbuxun bana attığı mesaj

[spoiler]Merhabalar,

Oncelikle ilginiz icin cok tesekkur ederiz. Takdir edersiniz ki istediginiz dokuman'i saglamamiz mumkun deil. Ancak 1.5 yildir aksatmadan odeme yaptigimizi Payment proof sayfamizdan ve dilerseniz uyelerimizle forumda irtibat a gecerek ogrenebilirsiniz. Sitemizde yaklasik 7 aydir bizimle olan ve superior+ uyelikle gunluk $60-$80 kazanan turk uyelerimizde mevcut. Onlarlada konusmanizin cok buyuk faydasi olucagini dusunuyorum. Promosyonlar konusunda, hepsi hesaplanilarak verilmektedir ne sitenin gelecegini nede uyelere beklentilerinden daha az kar getiricek bir durumun saglanmamasi icin ozellikle caba gosteriyoruz bu konuda. Piyasadaki rekabeti yenme ve uyelere daha hizli geri donus saglamak amacli yapilan atilimlardir. Takdir tabi size kalmis, nezaman guveninizi kazanabilirsek ozaman sitemize bekleriz. Ozamana kadar bol kazanclar dilerim.

Iyi gunler,
Grandbux Support[/spoiler]

Kısacası diyor ki biz burdayız paran varsa gel yoksa hiç cacık yapma  :PP :DD

Üstünede düşmüyor yani böyle canın isterse keyfin bilir tavırlarında...  :D Valla şuanda Goldenim ve 460 refim var bundan 3 - 4 ay sonra site batarsa çok üzülürüm ama batmazsa da çok üzülürüm Süperior+ almadım diye değişik duygular içerisindeyim   *) :m

illisionist

626 RR ile devam arkadaşlar
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

illisionist

paragelsinde

tanıttığım ilk gün yakında batar demiştim. ama admin zeki birisi ve sürekli güncelleme yapıyor. yaşadığı ülkede (amerika) paypalın favorisi olan bir yer. site umarım uzun soluklu olur sonuçta tek işlemci ile çalışıyor . ve diğerlerine hiç tenezzül etmedi ne hikmettir anlamadım. parayı anında çekip paypaldan değerledirip geri mi koyuyor. ($$)

illisionist

RR istatistiklerini grandbux forumunda paylaşmaya başladım arkadaşlar;

http://www.grandbux.net/forum.php?topic=68950