Grandbux yatırım grubu

Başlatan illisionist, 03 Ocak 2015, 23:31:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

illisionist

Grandbux'tan aldığım 2. ödemeyi ödeme kanıtları bölümünde paylaştım, bu sitedeki grid kazancım haricindeki kazancı kişi  başı 5 $ olmak üzere hesaplarınıza göndereceğim, grup üyelerinin önceden gönderim yaptığım PP adresleri güncel mi? Grup üyelerinin teyidi sonrasında PP hesaplarınıza gönderim yapacağım, bundan sonrası için de bu soruyu tekrar sormak istemiyorum; PP adresinde değişiklik yapanlar bana güncel PP adreslerini bildirsinler lütfen! Ödememiz hepimize hayırlı olsun :)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

silver

Hepinizin ödemeleri tekrar hayırlı olsun @illisionist :)

illisionist

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Ufuko

Benim bir değişiklik yok  (ok)

illisionist

Ufuko

messli

böyle gruplara bende katilmak isterim varsa düşünen modlardan yada arkadaşlardan katilalim :))

illisionist

volkanaydinli