BuxEco - SCAM

Başlatan universitely76, 29 Aralık 2011, 03:14:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

öncelikle bende selçuğu bu parayı kurtarma konusundaki azminden dolayı tebrik ederim  (a) hakkaten helal olsun sana kardeşim  (d)

eğer yatırım grubu olarak selçuğun hesabını alırsak ve upgradesini 200$ a çıkarırsak zaten yatırımın %20 si otomatik olarak selçuktan döner. ve forum hesabı selçuğun refi olacağı için her tık için 0.005 selçuktan 0.0025 benden 0.0001 de bilgeden geri dönebilir. sonuçta buda extra bir katkı sayılır ve bana pekde bi mantıklı geldi aslında  :g

eğer olmadı derseniz uinvest de de yatırım amaçlı alımlar yapılarak değerlendirilebilir  :y

ElisaMcCline

PTCBox konusu henüz gündemde ve reklam yakalamak konusunda bir sorumluluğun olması işi başka boyuta taşıyor.
Yingyang hocamla benim bunu konuşmamız gerekecek. Bu kenarda dursun.

uinvest için zaten var olan hesaplarınızda yeni bir ürün/yatırım alarak devam edilebilir mi ? yoksa yeni bir hesap mı açmamız gerekecek..
Bunu da bu bilgiye göre ek olarak değerlendirip değerlendiremeyeceğimize bakalım.
Zaten sizlerden biri var olan hesabında yeni bir yatırım yapabiliyorsak ki her yatırımın geri dönüşü kayıtlı olduğu için çok sorun olmayacaktır sanırım.
İş daha kolay bir hale geliyor.
Çünki en başından beri takıldığımız en büyük konu, ilgilenecek kişi oldu. bunu aşacak çözümler gerekiyor aslında. ;)

FilmsizKalma

Öneri mantıklı olmuş Nouma :)
Bencede şu anda gidişatı gayet iyi sitenin.Eğer bu şekilde giderse 1.5 ay gibi bir zamanda yatıralan para geri alınabilir.Ayrıca site devam ederse geri kalan süreç yatırım grubu için iyi bir gelir olabilir. Veya univest ilede ilgilenilebilir. Sanırsam çok fazla online olmak gerekmeyen bir site olsa gerek.

bilalyuzugullu

ilgilenecek kişi problemini aşma bakımından en mantıklısı uinvest gibi görünüyor. parayı yatırıp alımı yapıyorsunuz ve sadece ay dolduğunda hesaba geçen parayı çekiyorsunuz. yada o parayıda yatırıma dahil ediyorsunuz. evet çok online olmak gerekmiyor. ayda 1 kere giriş yapılsa yeterli  (d) (d) (d)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 27 Şubat 2012, 18:40:50
ilgilenecek kişi problemini aşma bakımından en mantıklısı uinvest gibi görünüyor. parayı yatırıp alımı yapıyorsunuz ve sadece ay dolduğunda hesaba geçen parayı çekiyorsunuz. yada o parayıda yatırıma dahil ediyorsunuz. evet çok online olmak gerekmiyor. ayda 1 kere giriş yapılsa yeterli  (d) (d) (d)
Yukarıda sordum ama;
Alınan ürün ve geri dönüşü belirli olduğuna göre, zaten var olan hesaplarınızdan birinde değerlendirebiliyor muyuz.. ?

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 27 Şubat 2012, 20:29:52
Yukarıda sordum ama;
Alınan ürün ve geri dönüşü belirli olduğuna göre, zaten var olan hesaplarınızdan birinde değerlendirebiliyor muyuz.. ?
Evet mevcut hesaplar üzerinden yatırım yapılabilir. Ancak burada da alt üye komisyonu olduğu için herhangi bir yatırım durumunda aramızdan birinin refi durumunda olan bir hesap seçilirse %4'lük bir komisyondan da yararlanılmış olur :y
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 27 Şubat 2012, 20:47:59
Evet mevcut hesaplar üzerinden yatırım yapılabilir. Ancak burada da alt üye komisyonu olduğu için herhangi bir yatırım durumunda aramızdan birinin refi durumunda olan bir hesap seçilirse %4'lük bir komisyondan da yararlanılmış olur :y
Ok.. ben hem o kadar para da gereksiz transfer olmaz.. hem de siz birer ikişer birşey yaptınız, a çok sistemi biliyorsunuz diye sordum.
Örneğin; o para benim hesabıma transfer olarak geldiğinde, zaten peşine düştüğümüz %4 ün bir kısmı arada kaybolmuş olacak.
Her cashoutta da yine kayıplar olacak.
Neyse yapacak birşey yok.

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 27 Şubat 2012, 20:56:43Ok.. ben hem o kadar para da gereksiz transfer olmaz.. hem de siz birer ikişer birşey yaptınız, a çok sistemi biliyorsunuz diye sordum.
Örneğin; o para benim hesabıma transfer olarak geldiğinde, zaten peşine düştüğümüz %4 ün bir kısmı arada kaybolmuş olacak.
Her cashoutta da yine kayıplar olacak.
Neyse yapacak birşey yok.
Evet sizin hesabınızdan dolayı kesinler olacaktır. Uinvest düşünülürse sizden farklı biri üstlenebilir bu stiedeki yatırımı :y

BuxEco ile ilgili son ve en son hesap bilgisi :

Destek veren arkadaşlarımıza forum hediyelerimiz gönderilmiştir. Kendilerine buradan tekrar teşekkür ediyorum tüm forum adına.
Hesabımızda 133$ ile yeni maceralar bekliyoruz ;)
Şu sıra imzasız'ım...

FilmsizKalma

Univest olayını bende düşünüyorum aslında palekemrenin son paylaştıgı siteye girme konusunda daha çok arzuluydum ama yatırım koşulları çekimler cazip gelmemişti.Bir karara varırsanız şartlar uyarsa Univeste ben aracılık edebilirim.