Tecnoclix (SCAM)

Başlatan voldemort, 13 Ocak 2015, 17:38:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametseven

Alıntı yapılan: ufuko - 22 Şubat 2015, 01:08:31
Hepsini ekrana alamıyorum. En son ayın 19'unda tıklama yapmış botlar var.
Bot olduklarını nerden biliyorum derseniz referans numaraları uzun, gerçek RR'lerin numarası kısa.

Bu şekilde 4 sayfa var.
[spoiler][/spoiler]
Botların durumu çözülür ve inşaallah grubun kazancı normale döner (a)

Ufuko

Alıntı yapılan: Lespux - 22 Şubat 2015, 01:12:01
AVG'lerdeki düşüş onları etkilemiş olabilir... Eğer toplu olarak RR tıklamaları herkesinki kadar bir AVG'ye sahipse normal gibi görünüyor. Tabi Nihat Bey baksın yine ne olur ne olmaz :)
Bu botların AVG'si 2 olarak ayarlandı diyelim normalde hepsi 2 tık yapar sabit bir tık gelir tıklamayan RR olmaz (ClixToClix'te öyle).
Ama bunlar tıklamıyorlar. Bende gerçek RR'de olduğu halde 2 civarı AVG alıyorum. Zaten diğer sitelere göre az kazandırıyorken bu düşüş mantıklı değil.

sametseven

Alıntı yapılan: ufuko - 22 Şubat 2015, 01:18:20
Bu botların AVG'si 2 olarak ayarlandı diyelim normalde hepsi 2 tık yapar sabit bir tık gelir tıklamayan RR olmaz (ClixToClix'te öyle).
Ama bunlar tıklamıyorlar. Bende gerçek RR'de olduğu halde 2 civarı AVG alıyorum. Zaten diğer sitelere göre az kazandırıyorken bu düşüş mantıklı değil.
Titanyum olduğumdan beri aradaki makas kapandı. Bugün ödeme alsaydım grubunuzu bile geçiyordum 5 6$ ile. Asla akıl vermek olamaz amacım ama bence titanyum alın ve bu rr zararınızı birkaç güne çıkarın

sevendown

Ufak bi operasyon yaptim bakalim yarin gece reset saatinde tekrar bir bakalim tiklamis olmalari gerekiyor.

hakanatik01

Bırakında düşsün biraz da yahu aşırı kazandıracak yoksa mart ayı zor geçebilir standartlarda ödemeye yaklaşacak yatırım yapanlar zaten kara geçmeye başladı 1,35 AVG yeterken 2'5tan 2ye düştü diye yazılır mı yahu :D Sadece kendimiz açısından değil admin açısından bakın olaya ilk defa bir Türk başarır belki bu işi 1,50 bile gelse kar değilmi eeee yeter bereket versin sanki diğer yabancı sitelerde AVG'ler çok aşırı iyi :P Kayads'ıda gördük işte iyi verip azalttı bide kesintileri oluyor o sitelerin,herkes azaltmak zorunda ayakta kalmak istiyorsa düşüşler olursa anlayışla yaklaşmak lazım :)

fzthkurmaz

peki adminim düşüş devam edecek mi avg lerde, ilk 2 sitenin bu siteye göre daha çok kazandırması ilginç yeni siteye ref kazandırmak için daha fazla kazandırması lazım sanki ama ne düşündünüz bilemedim şimdi inşallah hep birlikte kazanırız...

Lespuxx

Alıntı yapılan: sevendown - 22 Şubat 2015, 01:29:10
Ufak bi operasyon yaptim bakalim yarin gece reset saatinde tekrar bir bakalim tiklamis olmalari gerekiyor.

Düzelir inşallah :)

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Şubat 2015, 01:33:29
Bırakında düşsün biraz da yahu aşırı kazandıracak yoksa mart ayı zor geçebilir standartlarda ödemeye yaklaşacak yatırım yapanlar zaten kara geçmeye başladı 1,35 AVG yeterken 2'5tan 2ye düştü diye yazılır mı yahu :D Sadece kendimiz açısından değil admin açısından bakın olaya ilk defa bir Türk başarır belki bu işi 1,50 bile gelse kar değilmi eeee yeter bereket versin sanki diğer yabancı sitelerde AVG'ler çok aşırı iyi :P Kayads'ıda gördük işte iyi verip azalttı bide kesintileri oluyor o sitelerin,herkes azaltmak zorunda ayakta kalmak istiyorsa düşüşler olursa anlayışla yaklaşmak lazım :)

Ben bilmem clixadd'ın AVG si diğerlerinden yüksek olmalı o zaman :D Daha ben almadım yatırdığımı :DD

Lespuxx

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 22 Şubat 2015, 01:34:40
peki adminim düşüş devam edecek mi avg lerde, ilk 2 sitenin bu siteye göre daha çok kazandırması ilginç yeni siteye ref kazandırmak için daha fazla kazandırması lazım sanki ama ne düşündünüz bilemedim şimdi inşallah hep birlikte kazanırız...

+1 Bence de ilk açılan siteden itibaren aşağıya doğru AVG yüksek olmalı.

Bir süre sonra sabitlenebilir tabi

sametseven

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Şubat 2015, 01:33:29
Ben 28$ yatırımımın en az 2 mislini çıkardım. Üstüne 46$ verip reflerimi uzattım, kampanyadan 1 ay daha titanyumum var. 30 35 güne en az 150 160$ daha çekeceğim ki bu beni bile ürkütüyor ??? *) sitenin geleceği için adminimiz talep ederse insan reflerimi bile dağıtırım yeter ki nexiaclix ve diğerleri sabit devam etsin
edit: yanlış hesaplamışım. +300'den aşağı çekmem 37 gün tita, günlük 900 950 tık alsam :m *) 60 gün sonunda çekeceğim toplam para 0,06 standart tıktan 350$'lara dayanır...

fzthkurmaz

birde şöyle bir durum var sürekli yatırımla döndürülmeye çalışılırsa site ilerde gümler mecburen illaki birileri zarar eder öyle bir sistem olmalıki site otomatik gelir ve giderleri düzenlenip hem site kar etmeli hem üyeleri ama yatırımlarla dönmez bu çark sanırım otel reklamları olacaktı onların devreye girmesi gerek en azından avg düşüşleri işlerin yolunda olmadığının işareti olabilir daha bugün düştü bakalım ilerleyen zamanlarda toparlar inşallah , uzun süreli olmasını herkes ister sonuçta admin bizden biri başarısı bizide onurlandırır. Diğer türlü siteler sürekli açılıp kapanır hyip ten farkı olmaz şanslıysan ve ilk girensen para kazanırsın ve sona doğru yatırım yapanlar para kaybeder aslında kazanç kaybedenlerden bize aktarılmış olur . inşallah sistem güzel olur adminin işi gerçekten zor üstesinden gelirse çok seviniriz allah yardımcısı olsun ...