Tecnoclix (SCAM)

Başlatan voldemort, 13 Ocak 2015, 17:38:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

utatar

Alıntı yapılan: sevendown - 14 Şubat 2015, 23:59:53
Arkadaşlar selam; Nihayet ödemeleri ticketları vs bitirdim geldim. Dünkü konuya cevap yazan tüm yabancılara 1 hafta diamond uyelık vermiştim. Türk arkadaşları bugune saklamıştım. Onlarıda şimdi bitirdim sanıyorum. Arada unuttuğum gözden kaçan var ise lütfen söylesin.
Standart üyeliklere 1 hafta Diamond uyelık ekledım, Golden olanlara müdahe etme şansım yook üzgünüm, üyeliğini yükseltirsem 7 gün sonra standarta düşer, o yüzden PB kısmına 4 dolar ekledim. Zaten diamond olan arkkadaşların PB kısmına da 3,75$ ekledim. Çünkü var olan üyeliğin süresini uzatma gibi bir seçenek yok admin panelinde :(
Eksik kalan yanlış olan bişi var ise lütfen burdan bildirin, tamamlamaya çalışırım.

bana gelmedigi icin size mesaj attim

tayfunxl

tayfunxl

Alıntı yapılan: Balansci - 17 Şubat 2015, 11:54:40
balansci
Feb 17th, 2015 09:46:28    $2.000 :P  ($$)  :DD

$$$

utatar

Tesekkurler Nihat bey.mesaj kutunuz dolu oldugundan buradan cevap vereyim dedim.kolay gelsin

tayfunxl

Gözlerim bonuslarda kaldı nihat bey,  bonuslarım hem tecno da hem clixto da  (hp) (hp) (hp)

gaddar

An itibariyle 4650 RR 21 DR yarın saat 02,00 de istatitistikleri mi paylaşıcam bilgilendirme olması açısından :)
Teşekkürler nihat beye ödemelerini hergün yapıyor düzenli olarak ;)

abcb

Ben daha hiç senin ödeme kanıtını görmedim  ???

gaddar

iştah kabartmasın dedim bi kere de yollarım :)
sanırım en iyi görüntü burda .ödemelerim 2100 RR ile titanium üyelikte alınmıştır.
Nihat beyin diğer sitelerinden de ödemem olduğu için paypaldan seçmek zor olur diye bu şekilde bi görüntü atıyorum :)

gaddar

............

abcb

($$) ($$) ($$) ($$)  :g
Sen ödeme kanıtları bölümüne de ekle bence bunu  :)