Tecnoclix (SCAM)

Başlatan voldemort, 13 Ocak 2015, 17:38:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sevendown

Alıntı yapılan: voldemort - 14 Ocak 2015, 16:15:18
Merhaba Nihat Bey.İlk 1000 kullanıcı derken,kayıt olmuş üyeler sanırım.
Peki vereceğiniz üyelik haftalık mı,yoksa aylık mı olacak?
Tekrardan yeni siteniz hayırlı olsun,iyi çalışmalar  (a)
Sanırım ikisinin tam ortası 10 yada 15 günlük olabilir. Kullanıcı sayısı 3000 e ulaştığında olacak sanırım :)

voldemort

Alıntı yapılan: sevendown - 14 Ocak 2015, 18:35:15
Sanırım ikisinin tam ortası 10 yada 15 günlük olabilir. Kullanıcı sayısı 3000 e ulaştığında olacak sanırım :)

Şuan 910 üyeniz var.3000 olana kadar biraz bekleriz sanırım.
Bu sefer 1 aylık olsun  :D
Birde bu site ve diğer sitenizde,diğer kazanç yöntemlerini bekliyoruz.

sevendown

Alıntı yapılan: voldemort - 14 Ocak 2015, 18:52:23
Şuan 910 üyeniz var.3000 olana kadar biraz bekleriz sanırım.
Bu sefer 1 aylık olsun  :D
Birde bu site ve diğer sitenizde,diğer kazanç yöntemlerini bekliyoruz.

Perfect Money ekleyeceğim ikisinede 1-2 gun içinde yoğunluktan fırsat bulamıyorum :(

sametseven

Alıntı yapılan: sevendown - 14 Ocak 2015, 18:35:15
We trust you ($$) :D

Ufuko

Diamond üyelik verilecekse yatırım grubu kurmayı düşüneceğim, 10-15 gün artık ne kadar verilirse. Sonrasında zaten aylık paket alarak devam edebiliriz. Ama Golden verilecekse pek sanmıyorum zaten ucu ucuna kâr ettirecektir.

Ek olarak şuan Standard olarak 200 RR kiralayabiliyor görünüyorum, Golden ve Diamond'ın filan max ref paketleri nedir? Bunun hakkında bir bilgi bulamadım sitede.

sevendown

Alıntı yapılan: ufuko - 17 Ocak 2015, 12:13:33
Diamond üyelik verilecekse yatırım grubu kurmayı düşüneceğim, 10-15 gün artık ne kadar verilirse. Sonrasında zaten aylık paket alarak devam edebiliriz. Ama Golden verilecekse pek sanmıyorum zaten ucu ucuna kâr ettirecektir.

Ek olarak şuan Standard olarak 200 RR kiralayabiliyor görünüyorum, Golden ve Diamond'ın filan max ref paketleri nedir? Bunun hakkında bir bilgi bulamadım sitede.

Tek seferde maximum kiralayabileceğiniz kiralık referans paketi şuan tüm üyeliklerde 200. Fakat Golden üyeliklerde 4, Diamond üyeliklerde 2 günde bir kiralama yapabilirsiniz.  Bunu şuan artıramıyorum çünkü iki kişi 500'er lik paket alırsa sitede kiralanabilecek referans kalmaz :) Henüz çok yeniyiz bu yüzden dengelemeye çalıştım :)

Üye sayısı 2000' e ulaştığında ilk 500' e diamond üyelik vereceğim 10 gün süre ile. 4000'e ulaştığında ikinci 500' e vereceğim. Bu şekilde sitedeki tüm kullanıcılar dimond üyeliğe bir sürede olsa sahip olmuş olacaklar. Uzatıp uzatmamak kendi insiyatiflerinde. :) Daha fazlası şuan siteyi zorlar malesef :(

Sormak istediğiniz farklı bir soru var ise yanıtlayabilirim. Saygılar.

Ufuko

Peki biz şuan yatırımı yaptık Diamond aldık diyelim, ilk 500 yada ikinci 500 hangi gruptayım şuan hatırlamıyorum ama zamanımız geldiğinde 10 gün süre zaten Diamond olanada eklenecek mi?

sevendown

Alıntı yapılan: ufuko - 17 Ocak 2015, 13:07:35
Peki biz şuan yatırımı yaptık Diamond aldık diyelim, ilk 500 yada ikinci 500 hangi gruptayım şuan hatırlamıyorum ama zamanımız geldiğinde 10 gün süre zaten Diamond olanada eklenecek mi?

Üyelik paketinizi 10 Gün uzatırım. Zaten şuan Diamond üye var baya fazla. Hepsinin sürelerini 10' ar gün uzatacağım ;) Yada 10 Günlük Diamond üyelik ücretinin 15/3= 5$ olduğunu düşünürsek talebinize göre PB balansınıza 5$ ekleyebilirim. Sizin isteğinize bağlı.   

Ufuko

Teşekkürler, gerekli bilgiyi aldım  :D

sevendown

Ben teşekkür ederim :)