Tecnoclix (SCAM)

Başlatan voldemort, 13 Ocak 2015, 17:38:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Buradaki ileti kutunuz dolu olduğu için site üzerinden AE40-EC73-4B8A-0834 numarası ile ticket attım.
İlgilenebilirseniz biraz acil bir durum  :S

Ufuko

Hızlı geri dönüş için teşekkür ederim, sorun çözüldü  :y

sevendown

Rica ederim. Bu arada referansınız upgrade yaptı, 0,75 daha ekledim PB bilginiz olsun.

sevendown

Bu arada sanırım burdan daha hızlı ulaşırım :) @voldemort 0,75 PB ekledim, referansınız "ufuko" upgrade yaptı.  . Teşekkürler.

dejavultraslan

@volde  +1
@ufuko yatırım grubu varsa +1
@sevendown herkes sizden bişeyler istiyor,bende point contest istiyorum,ortalığı biraz şenlendirelim  :)) :DD -:))

Ufuko

Alıntı yapılan: dejavultraslan - 17 Ocak 2015, 22:00:21
@volde  +1
@ufuko yatırım grubu varsa +1
@sevendown herkes sizden bişeyler istiyor,bende point contest istiyorum,ortalığı biraz şenlendirelim  :)) :DD -:))
Ohoo grubu kurduk yatırıma başladık bile  :D

sevendown

Yalnız dostlar bişi sorucam bana çok mesaj gelıyo benım kutu dolmuş nerden siliyoruz mesajları bulamadım bı turlu :(

dejavultraslan

Alıntı yapılan: ufuko - 17 Ocak 2015, 22:02:40
Ohoo grubu kurduk yatırıma başladık bile  :D
-:)) aşağıya bakmadan mesaj atarsan böyle olur desene.hayırlısı olsun.2. grup olursa benide eklersiniz  :y

Ufuko

Alıntı yapılan: sevendown - 17 Ocak 2015, 22:09:39
Yalnız dostlar bişi sorucam bana çok mesaj gelıyo benım kutu dolmuş nerden siliyoruz mesajları bulamadım bı turlu :(
Üst siyah bar menüden İletilerim > İletilerinizi Okuyun
Oradan iletileri seçip silebilirsiniz.

sevendown

Süper :) çok yaşa sen :) Bu arada Tecnoclix değilde NexiaClix için 19.01.2015  te fixed reklam paketi aktif oluyor.
Günlük sınırsız reklam 3-5 $ gibi bi rakam olacak. Eklenti 65$ olduğu için almak için biraz bekledik.

TecnoClix içinde Point Contest eklentisi benımde aklımda fakat şimdi baktım oda 60$ mış :) 1 hafta 10 gün sonrasında sanırım bı aksılık olmazsa ekleyecğim bu eklentiyi. :)