Tecnoclix (SCAM)

Başlatan voldemort, 13 Ocak 2015, 17:38:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfunxl

Admini oyalamayın nexiada yatırım yaptım promosyonlarımı bekliyorum  (hp) (hp) (hp) (hp)

Ufuko

O zaman ilk 2000 filan değil de sevgililer günü şerefine diyerekten konu açarsınız sadece 1 gün içerisinde konuya cevap yazanlara verebilirsiniz. 1 gün içinde kaç kişi dönüş yapar ki? En fazla 300-400 olsun. Böylece aktif olan üyeler faydalanır, hatta yeni üyelerde böyle bir durumun şerefine yatırım yapmak bile isteyebilirler  :P Veya eski üyeler bunu kullanıp üyelik veriliyor gelin diyerek kullanıcı çekebilirler falan filan  :D Ama olurda 1000 kişi filan gelirse yine uğraş dur saatlerce  :D

sevendown

Alıntı yapılan: utatar - 14 Şubat 2015, 00:08:24
Nihat bey sitelerinizin 3ude simdilik uyeler icin iyi gidiyor simdilik sizin icinde ii gidiyordur cunku yatirim yapan cok ama birkac ay sonrasiyla ilgili dusunceleriniz neler? acikcasi otel reklamlarida gelmeyince (sizin bahsettiginiz) merak ettim acikcasi..mesela benim 3sitenizden tek nexiada yatirimim yok diyelimki standartlarda min withdrawlara ulasmaya cok ulasmaya basladilar ozaman ne oalacak?? sonu umarim clix2015 gibi olmaz? buarada yeni 2 site daha baslatcaktiniz uzun zamandir aciklama yapmadiniz o konuda bilgilendirme yapabilirmisiniz? cok soru sordum kusura bakmayin :)

Henüz sadece ofis tutuldu, içi falan tamam ama resmileşmedi. Dolayısı ile şuan reklam gelıyor falat bız alamıyoruz çünkü fatura kesemıyoruz. O kısımda bir problem yok, hallolmak üzere. Standartlar evet ulaşıyorlar, ulaşsınlar. Bunun için burdalar :) (Çok politik bi cevap oldu) Diğer sitelerde ofise geçmeden açamam çünkü şuan dahi bu 3 siteden kafamı kaldıramıyorum. Tahmını ay sonuna kadar bır tanesı gelecek ama. Martı bulacağını sanmıyorum. Euro bazında gelecek. :)

utatar

Alıntı yapılan: sevendown - 14 Şubat 2015, 00:20:09
Henüz sadece ofis tutuldu, içi falan tamam ama resmileşmedi. Dolayısı ile şuan reklam gelıyor falat bız alamıyoruz çünkü fatura kesemıyoruz. O kısımda bir problem yok, hallolmak üzere. Standartlar evet ulaşıyorlar, ulaşsınlar. Bunun için burdalar :) (Çok politik bi cevap oldu) Diğer sitelerde ofise geçmeden açamam çünkü şuan dahi bu 3 siteden kafamı kaldıramıyorum. Tahmını ay sonuna kadar bır tanesı gelecek ama. Martı bulacağını sanmıyorum. Euro bazında gelecek. :)

euromu oo cok iimis.dollari euroya cevirmekten bikmistim :) reklam alacaksiniz ve fatura keseceksiniz hmmm sakin demeyin ozaman reklamlara focus gelecek diye :(

sevendown

Alıntı yapılan: ufuko - 14 Şubat 2015, 00:10:44
O zaman ilk 2000 filan değil de sevgililer günü şerefine diyerekten konu açarsınız sadece 1 gün içerisinde konuya cevap yazanlara verebilirsiniz. 1 gün içinde kaç kişi dönüş yapar ki? En fazla 300-400 olsun. Böylece aktif olan üyeler faydalanır, hatta yeni üyelerde böyle bir durumun şerefine yatırım yapmak bile isteyebilirler  :P Veya eski üyeler bunu kullanıp üyelik veriliyor gelin diyerek kullanıcı çekebilirler falan filan  :D Ama olurda 1000 kişi filan gelirse yine uğraş dur saatlerce  :D
Mantıklı :) fakat tecnoda şuan bir reklamı günde min izlenme sayısı 2500. en az 1500 yorum gelir diye düşünüyorum :) Üyelik vermede değilim dediğim gibi sadece nasıl yapabileceğim konusuusnda bir fikrim yok. Tayfun hocam promosyonunuzu ekledim.

richman

Hocam Türk üyelere banka havalesi yatırım ve çekim imkanı sunsanız tadından yenmez :D

sevendown

Alıntı yapılan: utatar - 14 Şubat 2015, 00:22:31
euromu oo cok iimis.dollari euroya cevirmekten bikmistim :) reklam alacaksiniz ve fatura keseceksiniz hmmm sakin demeyin ozaman reklamlara focus gelecek diye :(
kullanıcı için farketmez ama firmalar için bu bir gider. ve bunu faturalandırmadıkları sürece suç işlemiş olurlar. Şuan bizde fatura kesemiyoruz kaşe basamıyoruz işte sorun orda ay sona kadar biticek diye umuyorum çok uzadı bende sıkıldım..

tayfunxl

Teşekkürler  (hp) (hp) (hp)
10 tene alt üyelerimde yarın promosyona katılacak
biri emekli bir bayan şu avg az diyen :)  :DD

sevendown

Alıntı yapılan: richman - 14 Şubat 2015, 00:24:21
Hocam Türk üyelere banka havalesi yatırım ve çekim imkanı sunsanız tadından yenmez :D
Var aslında aklımda. Hiç paypal ile uğraştırmadan. Paypala para kaptırmadan desek daha doğru. Yeni sitede başlatabiliriz. Teşekkürler öneri için.

tayfunxl

Avg yi ne zaman öğrendin dedim daha yeni kendisi, bide size mesaj atmış, denk geldiyse hatırlarsınız, çok kıymetli birisi, neyse sizi alı koymayalım üç site kolay değil :)  (spk)