Tecnoclix (SCAM)

Başlatan voldemort, 13 Ocak 2015, 17:38:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Hesaplamışsınız ya yahu 1,35 kar-zararmış dediğim gibi 1,80 bile verse güzel oran :P şuanda verdiği çok aşırı zaten olması gereken o istatistik konularımız orada bakın bakalım kaç sitede AVGler böyle millet AVg gelmiyor diye site bırakmaya başladı :P 2 Avg olan sitelerde zaten ref fiyatı pahalı avg 1,66 falan oluyor yani aslında onlarda burdakine göre 1,80 civarı falan gibi olur :P Altın yumurtlayan tavuk kesilmesin istiyorsanız olması gereken o 10 ver 13 al gibi bişiler ama :P 10 verip sürekli 20 almaya kalkarsak olmaz :PP :D

Tabiki bunu yabancılara yapalım bizim forumdaşlarda 2 ve üstü kalsın  :PP :D 

Ufuko

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Şubat 2015, 01:33:29
Bırakında düşsün biraz da yahu aşırı kazandıracak yoksa mart ayı zor geçebilir standartlarda ödemeye yaklaşacak yatırım yapanlar zaten kara geçmeye başladı 1,35 AVG yeterken 2'5tan 2ye düştü diye yazılır mı yahu :D Sadece kendimiz açısından değil admin açısından bakın olaya ilk defa bir Türk başarır belki bu işi 1,50 bile gelse kar değilmi eeee yeter bereket versin sanki diğer yabancı sitelerde AVG'ler çok aşırı iyi :P Kayads'ıda gördük işte iyi verip azalttı bide kesintileri oluyor o sitelerin,herkes azaltmak zorunda ayakta kalmak istiyorsa düşüşler olursa anlayışla yaklaşmak lazım :)
Diğer sitelerde'de düşecekse ses etmeyelim ama Tecno şuan üvey evlat konumunda. Clixte $7 verip 0.005 tık geliri alınıyorken Tecno'da $15 üyelik ile 0.0045 alıyoruz. Standart üyeleri zaten hiç saymıyorum zarar ediyorlar. Bu şartlarda tabi ki site geri kalıyor.

fzthkurmaz

diğer siteleri bilmiyorum ama admin sanki deneysel bişi yapıyor gibi hangi sistem daha tutarlı olursa ona dönüşecek gibi diğer siteler...

Lespuxx

Alıntı yapılan: ufuko - 22 Şubat 2015, 01:52:17
Diğer sitelerde'de düşecekse ses etmeyelim ama Tecno şuan üvey evlat konumunda. Clixte $7 verip 0.005 tık geliri alınıyorken Tecno'da $15 üyelik ile 0.0045 alıyoruz. Standart üyeleri zaten hiç saymıyorum zarar ediyorlar. Bu şartlarda tabi ki site geri kalıyor.

Clixto harbiden biraz tutarsız ya :DD clixadd'a geçtim ama aklım kalmadı değil :D

hakanatik01

Olabilir beş parmağın beşi bir değil üveydir belki Lespux'un yaptığını yapın oradan kazanılanlarla diğerlerine yatırım sorun olsa da yarın öbür gün çok zarar etmemişte olunur :P Birde belki oralar daha çok yatırım aldı ona göre bir dağıtımda vardır :P 4 sitesi var diye 4üde aynı olmasını beklersek zaten 1 ay dayanmaz  bknz. btcberry'de herkes oysaki ptcstairde aynı admin ama herkes btcberryde :P Açk açık ösyelmiştimde gene söyleyeyim çok güvenmiyorum Nihat beye sitelerine girmedimde bu yüzden hala upgrade alanlarla döndüğünü düşünüyorum sitelerin  evet ama çok üstüne gidiyorsunuz gibi geliyor bana neyse benlik değil konu yeter yuvarlanıyorum gari aranızda halledin :D (yvr) uzun ömürlü olmasını istiyorsak/istiyorsanız herkes fedakarlıkta yapmalı ama :)

Lespuxx

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Şubat 2015, 02:01:22
Olabilir beş parmağın beşi bir değil üveydir belki Lespux'un yaptığını yapın oradan kazanılanlarla diğerlerine yatırım sorun olsa da yarın öbür gün çok zarar etmemişte olunur :P Birde belki oralar daha çok yatırım aldı ona göre bir dağıtımda vardır :P 4 sitesi var diye 4üde aynı olmasını beklersek zaten 1 ay dayanmaz  bknz. btcberry'de herkes oysaki ptcstairde aynı admin ama herkes btcberryde :P Açk açık ösyelmiştimde gene söyleyeyim çok güvenmiyorum Nihat beye sitelerine girmedimde bu yüzden hala upgrade alanlarla döndüğünü düşünüyorum sitelerin  evet ama çok üstüne gidiyorsunuz gibi geliyor bana neyse benlik değil konu yeter yuvarlanıyorum gari aranızda halledin :D (yvr) uzun ömürlü olmasını istiyorsak/istiyorsanız herkes fedakarlıkta yapmalı ama :)

Temkinli olmak lazim tabiki :) benim taktik fena degil aynen ;) carsamba gunu cebimden cikan parayi almis olacagim sadece 5 gunde yani ;)
Risksiz olmuyor. Siteye verdiginiz para artik sizin degil site sinirlamasi yapmadan herkese soyluyorum  ;)

fzthkurmaz

tık başı 0.0045 bile değil bende 10097 toplam tık olmuş 38.8424 dolar kazandırmış refler buda tık başı 0.00385 gibi bir şey yapıyor hem avg den hemde tıktan gidiyor bakalım nasıl olacak ...

Lespuxx

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 22 Şubat 2015, 13:17:43
tık başı 0.0045 bile değil bende 10097 toplam tık olmuş 38.8424 dolar kazandırmış refler buda tık başı 0.00385 gibi bir şey yapıyor hem avg den hemde tıktan gidiyor bakalım nasıl olacak ...

Mesela nexia tecnodan az kazandırsa bir sıstem var dıyebılırız. ılk acılanlarda kazanç dustu gıbısınden... Ama öyle degıl sanırım. bılgım yok nexıa ile ilgili

sevendown

Tecniclix te bugun reklam degerleri 0.005 e cikacak. Avg degerleri gozden gecirilecek. Birkac saate ihtiyacim var.

Ufuko

Bence bug filan var çünkü özellikle son uzattığım 28 günü olan 200 parti RR'nin hiçbiri tıklamamış hepsinin son tıkı ayın 19'u.