EarningSpot Yatırım Grubu

Başlatan Ufuko, 16 Ocak 2015, 21:35:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Alıntı yapılan: aliberk - 09 Şubat 2015, 20:04:48
ABden PBye aktarım açılmış ufuko hemen kapanmadan yapıcaksan bişeyler yap :)
RR'ler pahalılanmış ya 100 RR kiraladım dün açılmıştı zaten. Yarın çekim süresini 30 güne filan çıkarmazsa cashout yapıcaz inşallah  :D
Olmadı şu para gönderme olayını bir Admine sorayım çalışıyormu nasıl birşeymiş diye. Ender hocaya gönderirim o cashout yapar eğer çalışıyorsa  ($$)

gsliali30

hadi bakalım inşallah :) hayırlısı olsun

Ufuko

İkinci ödemeyi aldık, ödeme kanıtları bölümünden kontrol edebilirsiniz  ($$)

Ufuko

İstatistiklere ne oluyor bilmiyorum ama mükemmel bir düşüş oldu ve bugünde aynı olacak...
Diğer adamların istatistiğine bakıyorum hala 2 AVG alıyorlar, biz iki çekim sonra yatırımı çıkartacağız diye bir müdahale mi oldu acaba  ???

gsliali30

allah allah  (zopa) benimde 50rr var ama her zamanki gibi tıklıyorlar ticket attın mı ?

Ufuko

Atmadım daha yeni Forumda stat konusunu güncelledim.

Ufuko

Ticket'a tamda beklediğim gibi diğer adama verdiği cevabı vermiş:

[spoiler]i dont know what to say.There is another member saying the same thing.Take notice we have 9200 members out of which 40-50% only are active and not daily.We're still growing.

Your Earning Haven[/spoiler]

Normalde üzerine giderim, Reflerin bot olduğunu biliyorum bırak bu işleri derim ama hesap bana ait değil banlanırız  :D

aydyar13

Benim 150 refim var, toplam tık 161. Yatırımı çıkaranlara kaktırıyor sanırım :(

6il9in

Alıntı yapılan: ufuko - 11 Şubat 2015, 22:49:29

Normalde üzerine giderim, Reflerin bot olduğunu biliyorum bırak bu işleri derim ama hesap bana ait değil banlanırız  :D

Hesap grup liderinindir.  :P  :D

Aslında şu katılım maddelerine kafama göre takılırım kimse karışamaz diye eklemek lazım. Uköse modum bu yatırım gurupları muhabbet olsun diye kurulmakta. Kazanırsakta işin çerezi oluryor  :P  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 11 Şubat 2015, 23:21:45
Hesap grup liderinindir.  :P  :D

Aslında şu katılım maddelerine kafama göre takılırım kimse karışamaz diye eklemek lazım. Uköse modum bu yatırım gurupları muhabbet olsun diye kurulmakta. Kazanırsakta işin çerezi oluryor  :P  :D

Kendi başına yatırım yapabilecekler için belki öyle, ancak herkes için geçerli değil bu :)