Server Zamanı Hk.

Başlatan Baldomero, 23 Ocak 2015, 14:59:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Baldomero

Merhaba arkadaşlar, PTC'de yeniyim RR aldım neobux'dan fakat server zamanı ile ilgili bir sıkıntı oldu ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.

ElisaMcCline

Foruma hoşgeldin Baldomero.

Ref geliri için aslolan; her gün turuncu reklamlarınızı gün atlamadan tıklamış olmanız.

Reklamlarınız (verdiğiniz ekran görüntüsünde görüldüğü üzere) her gün TR saatine göre 16:53 te açılacak.
16:53 ile ertesi sabah 07:00 a kadar olan zamanda reklamlarınızı dilediğiniz zaman tıklayabilirsiniz.
Turuncu olmayan reklamlar için bir saat dilimi yok. Ne zaman görürseniz izleyebilirsiniz.

Bu konuda sorulan devam soruları oluyor, bu yüzden kısa bi ek daha yapayım;
- Her gün 16:53 e kadar bu uyarıyı alacaksınız. Çünkü o saate kadar reklam izmememiş oluyorsunuz.
Bu normal bir durum.
- Henüz o gün, o saate kadar reklam tıklamamış olsanız da, ref gelirleri onlar tıkladıkça size yansımaya devam eder.
Ref gelirini etkileyen, bir önceki gün reklamları tuklayıp tıklamadığınızdır.
Yan, her tıklamalarınızı tamamladığınız gün, aslında ertesi gün ref tıklarını garantilemiş oluyorsunuz.

16:53 - (ertesi gün) 07:00 aralığında reklamlarınızı her gün kaçırmadan tıkadığınız sürece, ref gelirlerinde bir aksama olmayacaktır.

Bol şans, bol kazançlar.

Coulers79

Ben o yazıyı hergün görüyorum, tıklayınca geçiyor bir sıkıntı yaşamadım. Muhtemelen benim reset gece falan sanırım ondan.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 25 Ocak 2015, 05:45:57
Ben o yazıyı hergün görüyorum, tıklayınca geçiyor bir sıkıntı yaşamadım. Muhtemelen benim reset gece falan sanırım ondan.

Muhtemelen diye reset saati mi olurmuş yahu :) Bakmadın mı hiç kaçta diye :D

Reklam sayfasında, neobux logosunun hemen altında yazıyor :)

Your advertisement clicks reset at hh:mm şeklinde :)

Verilen saat TR saatine göredir .

Coulers79

Gece olsa sıkıntı olurmuş gececiler için, benim saat iyiymiş 07.55 :) 23 saat tıklama serbest.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 25 Ocak 2015, 15:12:20
Gece olsa sıkıntı olurmuş gececiler için, benim saat iyiymiş 07.55 :) 23 saat tıklama serbest.

Süper saatmiş :)
Kaçırmak ve/veya karıştırmak için özel çaba gerekiyor :D

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 25 Ocak 2015, 15:26:52

Kaçırmak ve/veya karıştırmak için özel çaba gerekiyor :D

Coulers79 bu!... :PP  PC si kuduz olur, virüs kapar vs... :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

aydyar13

Ben resetten sonra gelenlere de tıklıyordum. Sonra düzeni bozuluyordu ref tıkı alamıyordum gerçi ref neden kiraladıysam   (hydr)

[spoiler] (scm)[/spoiler]  :PP

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aydyar13 - 25 Ocak 2015, 16:29:58
Ben resetten sonra gelenlere de tıklıyordum. Sonra düzeni bozuluyordu ref tıkı alamıyordum gerçi ref neden kiraladıysam   (hydr)

Reaet saati nedir ?

aydyar13