Clixtoclix (SCAM)

Başlatan rota26, 24 Ocak 2015, 09:56:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Alıntı yapılan: sevendown - 29 Ocak 2015, 02:26:07
inan bunu 100 kez söyledık kendisine.
Bakın kimi yakaladım  -:))
Bunu moderator yapan zihniyeti merak ettim  :))

sevendown

Alıntı yapılan: utatar - 29 Ocak 2015, 10:29:56
Merhaba Nihat bey.100 RR aldimda ona gore hesap yapicam ne kadardaha alsam falan diye.Tecnodaki gibi clixtoclixtete 1ay golden alana 1ay golden gibi bir kampanya dusunuyormusunuz  :D

Hocam şuan o şeklide değilde bi aktif promo var zaten. O bitince belki farklı bişey yapabiliriz. Şuan ClixToClix te herkes kazandığı ile zaten uyeliğini uzatıyor :) Yani extra bir ay vermemin bi anlamı olmaz diye düşünüyorum. Daha etkili bi promo yapıcam sanırım. 

sevendown

Alıntı yapılan: ufuko - 29 Ocak 2015, 10:35:37

Ya bu forbux ın admini 3 gündür yalvarıyo reklam exchange edelim diye, tamam dedim yaptıgına bak :) Söyliyimde atsın adamı siteden bide mod yapmış ya :)

utatar

Alıntı yapılan: sevendown - 29 Ocak 2015, 10:36:33
Hocam şuan o şeklide değilde bi aktif promo var zaten. O bitince belki farklı bişey yapabiliriz. Şuan ClixToClix te herkes kazandığı ile zaten uyeliğini uzatıyor :) Yani extra bir ay vermemin bi anlamı olmaz diye düşünüyorum. Daha etkili bi promo yapıcam sanırım.

o zaman yeni promosyonu bekliycez simdilik demekki.tesekkurler cevap icin.kolay gelsin :)

gsliali30

Alıntı yapılan: ufuko - 29 Ocak 2015, 10:35:37

-:)) -:))

Ufuko

Alıntı yapılan: sevendown - 29 Ocak 2015, 10:39:36
Ya bu forbux ın admini 3 gündür yalvarıyo reklam exchange edelim diye, tamam dedim yaptıgına bak :) Söyliyimde atsın adamı siteden bide mod yapmış ya :)
İyide sizde 3 site var hepsininde forbuxtan fazla üyesi var, üstüne para versin  :P

sevendown

Alıntı yapılan: ufuko - 29 Ocak 2015, 10:47:06
İyide sizde 3 site var hepsininde forbuxtan fazla üyesi var, üstüne para versin  :P

Yok para veriyo zaten de istediğim parayı değil :) Nexia nın açılmaısna az kaldı bu arada. Hostingi 2 katına çıkardık.

gsliali30

hayırlı olsun :) uzun ömürlü olur inşallah

Lespuxx

Herseyin yolunda gittigini bilmek cok guzel :)

Nihat bey clixtoclixte en cok dr sahibinin kac DR si var acaba ?

EDİT : siteyle ilgili genel istatistikler de olur :)

sevendown

Alıntı yapılan: Lespuxx - 29 Ocak 2015, 12:31:04
Herseyin yolunda gittigini bilmek cok guzel :)

Nihat bey clixtoclixte en cok dr sahibinin kac DR si var acaba ?

99 :)