Clixtoclix (SCAM)

Başlatan rota26, 24 Ocak 2015, 09:56:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Arkadaşlar 99 DR'yi niye gözünüzde bu kadar büyüttünüz anlamadım.

Forumlarda DR peşinde koşmaktansa biraz reklam harcaması yapsanız çok daha fazlasını elde edersiniz.

Örneğin;
Buxvertise'da 1300 küsür DR'm var.
Ojooo sağlam iken 2000 DR'lere ulaşmıştım.

Hiçbirisi de fake değil.
Blog reklamı bu işin sırrı.

Bol DR'ler herkese ;)

rota26

arkadaşlar fixed reklam veremiyorsanız bir sitede paranızı riske etmeyin derim.
onun yerine sacm olmuş sitelerde kalan paranızla reklam verin derim. yeni scam olmuş veya olmak üzere olan sitelerden daha çok ref gelme ihtimali bulunuyor bence , hem nasılsa oradaki paranızı geri alamayacksınız beri bu şekilde degerlendirirsiniz.

edit: bekelininde dedigi gibi blog öenemli

sevendown

Alıntı yapılan: Lespuxx - 29 Ocak 2015, 13:12:16
Ya aslinda bende vericem reklam da gelecegini dusunmedigimden vermiyorum :)
Sonunu düşünen kahraman olamaz :P ıyyykkkk :D

madlyboy

5-6 saat foruma girmeyince 4 sayfa geçmiş konudan :D Abi ref kiralamak istiyorum ne paypalda para kaldı ne kartta. 1 hafta üyelik de çöpe gidecek  (hydr)

Lespuxx

Alıntı yapılan: sevendown - 29 Ocak 2015, 13:19:17
Sonunu düşünen kahraman olamaz :P ıyyykkkk :D

:DD son bolum benim mesajim olmaliydi nihat hocam :DD

sevendown

Alıntı yapılan: rota26 - 29 Ocak 2015, 13:17:26
onun yerine sacm olmuş sitelerde kalan paranızla reklam verin derim. yeni scam olmuş veya olmak üzere olan sitelerden daha çok ref gelme ihtimali bulunuyor bence , hem nasılsa oradaki paranızı geri alamayacksınız beri bu şekilde degerlendirirsiniz.

%100 katılıyorum. Örnek, LucentBux, RectorClix, DingBux, ConixBux, BestClix. AYrıca Clix2015 in günlük reklamı 5 dolar. 10K tıklama geliyor. Payadonunda 5 dolar. Ordanda 8K falan geliyor. Clever ve Clixten inde günlük reklam ücretleri 3 Dolar. Onlardan da 5K civarı geliyor site başı.

Lespuxx

Alıntı yapılan: rota26 - 29 Ocak 2015, 13:17:26

Ben forumlardan DR yapma taraftariyim. Cunku bu sekilde daha cok aktif ref sayisina ulasabiliriz hem de sorun yasayan reflerimizin sorunlarini cozebiliriz diye dusunuyorum.

bekeli

Alıntı yapılan: sevendown - 29 Ocak 2015, 13:24:00
%100 katılıyorum. Örnek, LucentBux, RectorClix, DingBux, ConixBux, BestClix. AYrıca Clix2015 in günlük reklamı 5 dolar. 10K tıklama geliyor. Payadonunda 5 dolar. Ordanda 8K falan geliyor. Clever ve Clixten inde günlük reklam ücretleri 3 Dolar. Onlardan da 5K civarı geliyor site başı.

Tam tersini öneriyorum. Bütün bu sitelerde ayrı ayrı reklam vermektense Neobux'ta 1 günlük 100 dolara sağlam bir blog ile reklam vermeniz daha faydalı olacaktır.

Lespuxx

Bende 23 DR var hepsi 2 forumdaki tanitimdan geldi.

Gerci kampanyadan gelende var...

6il9in

400-450 arası dr geliyor ortalama tüm slotlardan. 10 veya 12 slot olması yeterli  :D