Clixtoclix (SCAM)

Başlatan rota26, 24 Ocak 2015, 09:56:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

O durum herkese oluyordur onaylı hesapla alakalı değildir benim hesabım onaylı banada oluyor  (hp)
Ama ilk karşılaştığım site burası değil başka yerlerde de gördüm aynı durumu.

tayfunxl

Heryerde boy boy reklamları nizi verdim Nihat bey,  siz böyle devam edin , değiştirmeyi n,  (hp) (hp)
Bizden size destek çok merak etmeyin
*)

hakanatik01

Alıntı yapılan: Lespuxx - 29 Ocak 2015, 14:20:24
Nihat hocam odeme aninda geldi tesekkurler ancak faturanin ust kisminda

İslem tamamlanabilir.
Aliciyla iletisim kurun yaziyor ?

Diger hicbir odemede boyle birsey yazmiyordu ???
Aslında bu istenmeyen bir durum size istisna yapıp aile oalrak gönderilebilir :P :)
Lespuxx orada paypalın dediği sana gönderilen ödeme seni satıcı olarak gösteriyor ondan çıkıyor olabilir ; Yani sen satıcı karşı taraf alıcı oluyor bu durumda bunun kötü yanı ne olabilir yarın öbürgün (60gündü sanırım ) içinde karşı taraf "ürünüm gelmedi paramı geri versinler" şeklinde dispute açarsa paypal büyük ihtimalle sana bu parayı yollayanı haklı bulup ödemeyi geri alır ve yollayana geri iade eder yani sevilmeyen bir durumdur aslında halk diliyle "satışa gelebiliriz" bu durumlar da :PP :D Bu arkadaşlarımız yapar demiyorum yanlış anlaşılmasın ödemedeki yazıların anlamı budur soruldu diye yazıyorum ;

sevendown

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 29 Ocak 2015, 14:50:28
Aslında bu istenmeyen bir durum size istisna yapıp aile oalrak gönderilebilir :P :)
Lespuxx orada paypalın dediği sana gönderilen ödeme seni satıcı olarak gösteriyor ondan çıkıyor olabilir ; Yani sen satıcı karşı taraf alıcı oluyor bu durumda bunun kötü yanı ne olabilir yarın öbürgün (60gündü sanırım ) içinde karşı taraf "ürünüm gelmedi paramı geri versinler" şeklinde dispute açarsa paypal büyük ihtimalle sana bu parayı yollayanı haklı bulup ödemeyi geri alır ve yollayana geri iade eder yani sevilmeyen bir durumdur aslında halk diliyle "satışa gelebiliriz" bu durumlar da :PP :D Bu arkadaşlarımız yapar demiyorum yanlış anlaşılmasın ödemedeki yazıların anlamı budur soruldu diye yazıyorum ;
Aynı şekilde alıcı tarafta dispute açabilir. 2 kez açıldı bana örneğin 10 dolar. iade ettim paralarını.

sevendown

NexiaClix açıldı. Duyurulur.

hakanatik01

Elbette ,dispute zaten çift taraflı olaydır açılsa bile ciddiye almasa bildiğini yapsada paypal iki tarafı da dinler;
Ben dispute kazanma açısından bakıyorum ürünüm gelmedi dediği an paypal alıcıyı haklı bulup parayı yollaması daha kolaydır.
Diğer türlü sizin bahsettiğiniz de dispute kazanmak zordur ,"Sizin Yok öyle birşey demeniz yeterli" gelebilir sonuçta sanal ürün olduğu için (elle tutulur olmadığı sürece ) ispatlanamaz da,paypal açıkça şartlarında belirtmiştir bunu zaten PTC,HYIP v.b. paramızı garanti altına almıyor, bu yüzden disputeler kaybediliyorsa kaybediliyor zaten değil mi ?  ;)

örneğin siz şimdi burada paranızı geri almak için dispute açsanız lespuxx ispatlayamaz kzanmanız için yapmanız gerekn  sadece "parayı yolladım ürünümü yollamadı" demeniz yeterli çünkü satışı yapan lespuxx siz değilsiniz,sşz ondan ürün alıyorsunzu burada o yzüdne aile yada arkadaş olarak yollanan siteler daha çok sevilir demiştim size karşı değil dediklerim yoksa bu tarz ödeme gelip dispute açmayan çok adminde var ;

sevendown

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 29 Ocak 2015, 15:08:33
Elbette ,dispute zaten çift taraflı olaydır açılsa bile ciddiye almasa bildiğini yapsada paypal iki tarafı da dinler;
Ben dispute kazanma açısından bakıyorum ürünüm gelmedi dediği an paypal alıcıyı haklı bulup parayı yollaması daha kolaydır.
Diğer türlü sizin bahsettiğiniz de dispute kazanmak zordur ,"Sizin Yok öyle birşey demeniz yeterli" gelebilir sonuçta sanal ürün olduğu için (elle tutulur olmadığı sürece ) ispatlanamaz da,paypal açıkça şartlarında belirtmiştir bunu zaten PTC,HYIP v.b. paramızı garanti altına almıyor, bu yüzden disputeler kaybediliyorsa kaybediliyor zaten değil mi ?  ;)

örneğin siz şimdi burada paranızı geri almak için dispute açsanız lespuxx ispatlayamaz kzanmanız için yapmanız gerekn  sadece "parayı yolladım ürünümü yollamadı" demeniz yeterli çünkü satışı yapan lespuxx siz değilsiniz ;

Doğru söze ne denir :)

KyLienq

KyLienq
Jan 29th, 2015 13:13:55   $0.200

Sonunda banada çıktı.

Lespuxx

Alıntı yapılan: rota26 - 29 Ocak 2015, 14:44:08
lespuxx , hakanatik gelirse bu sefer banlayabilir hee  :D

tanıtımlara ödeme kanıtı koyamıyorsun bilgin olsun  ;)

Hakan hocam bana kiymaz :)

Tesekkuler bilgilendirme icin :)

rota26

Alıntı yapılan: Lespuxx - 29 Ocak 2015, 15:43:26
Hakan hocam bana kiymaz :)

Tesekkuler bilgilendirme icin :)

hakanın başına taş düştü herhelde uyarmadı bile  :D