Clixtoclix (SCAM)

Başlatan rota26, 24 Ocak 2015, 09:56:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lespuxx

Alıntı yapılan: ufuko - 19 Şubat 2015, 18:24:46
Lespux üyeliğin silinmiş gibi gözüküyor  *)

Evet dostum tamamen clixadd.com a gectim :)

recep1852

Goldenim var şuan bidaha Golden alsam uzatılacak mı ? Yoksa bitince mi almalıyım ?

gsliali30

bitince al dostum

Ufuko

@recep1852 süresi uzar illa bitmesini beklemene gerek yok.

Lespuxx

Alıntı yapılan: recep1852 - 21 Şubat 2015, 18:49:26
Goldenim var şuan bidaha Golden alsam uzatılacak mı ? Yoksa bitince mi almalıyım ?

Ne durumda uzatirsan uzat +30 gun eklenecek. Bence 1-2 gun kala yapman en dogrusu. Yada rr alacaksan ya da uzatacaksan bitsin ondan sonra rr al ya da uzat ucuz fiyattan yapmis olursun ;) sen bileceksin yani :)

sevendown

Arkadaşlar selam. Bı açıklama yapim :) Türkiyeden olan arkadaşların ödemelerini pazartesi öğlen yapacağız saat 12-1 gibi. Paypal TR ödemelerine izin vermıyor şuan, yabancıları ödüyoruz ama tr leri ödemeyedık. Pazartesi sabahtan çözülecek. Öğlen 12-1 gibi herkesin ödemesini hesabına geçerim. Duyurmak istedim sonra yanlış anlaşılma olmasın.
Saygılar...

tayfunxl

Paypal bu gün bir çok kişide sorun çıkardı, üç arkadaşımın hesabı sınırlandı , bende tarif ettim belge falan gönderdiler , sorunları pazartesi sabah ancak düzelir. Ne yapalım paypala elimiz mahkum, ama bu aralar yeni üye olanları sıkıntıya sokuyor,
bu sorun sebebiyle clixtoclix deki kampanyayı kaçıran arkadaşlar var , yeni hafta yeni şans artık  (spk)

Lespuxx

Alıntı yapılan: tayfunxl - 21 Şubat 2015, 23:13:31
Paypal bu gün bir çok kişide sorun çıkardı, üç arkadaşımın hesabı sınırlandı , bende tarif ettim belge falan gönderdiler , sorunları pazartesi sabah ancak düzelir. Ne yapalım paypala elimiz mahkum, ama bu aralar yeni üye olanları sıkıntıya sokuyor,
bu sorun sebebiyle clixtoclix deki kampanyayı kaçıran arkadaşlar var , yeni hafta yeni şans artık  (spk)

Benim de dunden onceki gun sorun vardi pp de telefon acinca aninda hallediyorlar :) 5 dk surmedi.
Ancak aramadan once iletisim ve telefon bolumunden 1 saatlik kodunuzu almaniz sizin icin iyi olur. Onu soyleyince hemen bulabiliyorlar hesabinizi. Eger olur da soylemezseniz. Mail adresinizi ve tanimli kartinizin son 4 hanesini soruyorlardi sanirim. Maille falan ugrasmayin yani direkt muhattap bulabiliyorsunuz.

tayfunxl

:) tesekkürler bilgi için ama paypal ın iki yıllık üyesiyim siteyi kitap olarak yazarım , son ilke güncellemesinden sonra yeni üyelere bu tip kimlik ekstre adres vs. belge istemesi vs. artık çileden çıkarıyor , tam siteye para aktarırken hesap sınırlaması dahada vahim , bu yüzden bu işi bırakan arkadaşlarım var , defalarca uğraşmasına rağmen clixtoclix e para yatıramayan başka  her siteye para yatirabilen bi arkadaşım var, bu sorunlar saymakla bitmez , hesao sınırlaması nın bir derecesi olmalı , parasıyla yatırım yapamayan lar var bu biraz saçma geliyor bana , müşteri hizmetleri dediğin hala bu sorunu çözemediler ,  bizim elimiz bağlı bilgisayar sistemi bu şekilde güvenlik sağlıyor diyor, ben uzun süredir üye olmama rağmen hiç belge göndermedim istemedi, aylık ekstrem sayfalarca olmasına rağmen , ama bu hafta dört arkadaşım tanıdığım sırf bu engellemelerden dolayı sitelerden ödeme dahi alamadılar , nihat bey alt üyelerim için bana   ulaşıp bu kişilerin paralarını balance ına aktardı , bilgi verdi. peki böyle bir admin baska nerde var ,
bir çok site ban lar
kendisi  ödemeyi yapmak için bizi aradı , hesapları duzelttik belgeleri yolladık zar zor hallettik

Lespuxx

Alıntı yapılan: tayfunxl - 22 Şubat 2015, 00:37:01
:) tesekkürler bilgi için ama paypal ın iki yıllık üyesiyim siteyi kitap olarak yazarım , son ilke güncellemesinden sonra yeni üyelere bu tip kimlik ekstre adres vs. belge istemesi vs. artık çileden çıkarıyor , tam siteye para aktarırken hesap sınırlaması dahada vahim , bu yüzden bu işi bırakan arkadaşlarım var , defalarca uğraşmasına rağmen clixtoclix e para yatıramayan başka  her siteye para yatirabilen bi arkadaşım var, bu sorunlar saymakla bitmez , hesao sınırlaması nın bir derecesi olmalı , parasıyla yatırım yapamayan lar var bu biraz saçma geliyor bana , müşteri hizmetleri dediğin hala bu sorunu çözemediler ,  bizim elimiz bağlı bilgisayar sistemi bu şekilde güvenlik sağlıyor diyor, ben uzun süredir üye olmama rağmen hiç belge göndermedim istemedi, aylık ekstrem sayfalarca olmasına rağmen , ama bu hafta dört arkadaşım tanıdığım sırf bu engellemelerden dolayı sitelerden ödeme dahi alamadılar , nihat bey alt üyelerim için bana   ulaşıp bu kişilerin paralarını balance ına aktardı , bilgi verdi. peki böyle bir admin baska nerde var ,
bir çok site ban lar
kendisi  ödemeyi yapmak için bizi aradı , hesapları duzelttik belgeleri yolladık zar zor hallettik

Telefondaki operator guncelliyorum hesabinizi 10 dk sonra tekrar deneyin dedi. Bende nihat beyin yeni sitesine yatirim yapamiyordum. Biraz azarlar gibi telefondaki arkadas ;) Olmazsa eger dunden beri denediginiz gibi cok fazla denemeyin dedi :DD belki iyi niyetliydi sistem daha cok ariza cikarmasin diye..

Sonra sordum boyle olacakmi bu zirt pirt diye. Pp nin guvenlik sistemi kafasina gore yapiyor boyle dedi. Cok fazla deneme yapmadan bize ulasin dedi. Eger olmazsa 10 dk sonra tekrar arayin dedi. Herhalde olmasaydi benden de belge falan fistan isteyeceklerdi :)

Nihat beye zaten lafimiz yok :) diger konulardaki yuksek tansiyonlu konusmalari da buraya tasinasak daha iyi olur bence ;) simdilik hersey yolunda, nihat beyle iletisim halindeyim surekli...