Trafficmonsoon Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 11 Şubat 2015, 00:42:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

Alıntı yapılan: smbllr424 - 01 Şubat 2016, 12:26:04
19 ocak talebi bugun yattıgına göre ben 20 ocakta istemiştim demekki yarın yatacak  (dns) :g
Bir güne bir gün işlemiyor. Bir gün üç gün sürebiliyor  :g
Yarın yatmayabilir  :g
Yatadabilir  :D

smbllr424

20 ocak ta talep ettigim ödemem bugun geldi, kanıtı forumun istedigi dosya türüne ceviremedigim için koyamıyorum..payza-paypal takası yapabilecek olanlara duyrulur komisyon veririm :) miktar 29.93 usd

seboc58

Alıntı yapılan: smbllr424 - 01 Şubat 2016, 20:36:12
20 ocak ta talep ettigim ödemem bugun geldi, kanıtı forumun istedigi dosya türüne ceviremedigim için koyamıyorum..payza-paypal takası yapabilecek olanlara duyrulur komisyon veririm :) miktar 29.93 usd

merhaba arkadaşlar peyzanın onaylı mı olması gerekiyor ?

ibrhmsny

Alıntı yapılan: seboc58 - 01 Şubat 2016, 21:39:42
merhaba arkadaşlar peyzanın onaylı mı olması gerekiyor ?
Şimdilik onaylı olması gerekmiyor.

smbllr424

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 01 Şubat 2016, 21:42:31
Şimdilik onaylı olması gerekmiyor.
nasıl şimdilik ileride onaylımı isteyecek  (zzz)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: smbllr424 - 01 Şubat 2016, 21:47:04
nasıl şimdilik ileride onaylımı isteyecek  (zzz)
Eğer TM kartların gelmesi uzun sürerse evet payzaların onaylı olmasını isteyecekler.
Çünü bu paypalla ayrılma olayında, yapmak istedikleri köklü değişikliklerden bir tanesi de multi kullanımın önüne geçmek. Bu yüzden onaylı payza şartı isteyecekler.

Coulers79

(p)  ($$)  Ödemeler hayırlı olsun. 

smbllr424

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 01 Şubat 2016, 22:00:16
Eğer TM kartların gelmesi uzun sürerse evet payzaların onaylı olmasını isteyecekler.
Çünü bu paypalla ayrılma olayında, yapmak istedikleri köklü değişikliklerden bir tanesi de multi kullanımın önüne geçmek. Bu yüzden onaylı payza şartı isteyecekler.
desenize daha sıkıntı verecek tms..umarım yakın zamanda yapmaz içeriden cıkarmam gereken 140 dolar civarı para var, sonrasında devam etmesemde olur..

Alıntı yapılan: Coulers79 - 01 Şubat 2016, 22:04:38
(p)  ($$)  Ödemeler hayırlı olsun. 
teşekkürler

ibrhmsny

Alıntı yapılan: smbllr424 - 01 Şubat 2016, 22:30:43
desenize daha sıkıntı verecek tms..umarım yakın zamanda yapmaz içeriden cıkarmam gereken 140 dolar civarı para var, sonrasında devam etmesemde olur..
Şu saatten sonra payzaya hiç bulaşmamak ve TM Kart ı beklemek daha mantıklı gibi.
Çünkü 2 haftayı bulabilir bugün isteyeceğiniz ödeme.
Bankanın açılışı için ge 6 şubat dediler üyelere. O tarihte bankadan para çekemeyeceğiz elbet ama, payza yollarında sürüneceğine paranız,paket alın veya bekleyin derim ben.

smbllr424

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 01 Şubat 2016, 22:44:17
Şu saatten sonra payzaya hiç bulaşmamak ve TM Kart ı beklemek daha mantıklı gibi.
Çünkü 2 haftayı bulabilir bugün isteyeceğiniz ödeme.
Bankanın açılışı için ge 6 şubat dediler üyelere. O tarihte bankadan para çekemeyeceğiz elbet ama, payza yollarında sürüneceğine paranız,paket alın veya bekleyin derim ben.
hocam ödeme geldigi gibi biriken 60 dolarıda cektim devam eden 2 paket var onlardanda ne kadarını kurtarırsak..ben site nin gelecegi konusunda olumlu degilim..bana göre suan site kendi kendini boğuyor..hersey yolunda ödemeler anlık iken birden paypal ödemelerini kaldırdılar hiç bir alt yapı yok iken..günlük ortalama 0.25 reklam geliri var iken ref gelirleriyle bile yuzlerce dolar kazanılabiliyorken gelinen noktada neredeyse tüm reflerim bıraktı üstelik içerideki paralarıyla..yani kısaca ben tünelde ısık görmüyorum :)