esclicks (SCAM)

Başlatan kazims, 18 Şubat 2015, 21:27:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

voldemort

hakanatik01

haklıyım tabi saksı değilim ben  :m :PP
Kural getirmeye yada durdurmaya gerek yok otokontrol olmalı herkeste yahu :P Misal sokakta çıplak gezilmez diye bir kural yok geziyor muyuz yada ne bileyim yüksek sesle müzik dinlemez tarzında :P Birazda diğer insanların yaşam alanlarına saygı ,sevgi,hoşgörü v.b(aha nirvan ana'ya gidiyom :P :D ). gibi duygularla haraket etmek gerek :P  herşeyi kurallara bağlamak diktatörlük olur bence ama yazılanlar anlaşılmıyorsa yapacak bişi yok diktatörülükte gelir elbet ne demişler ,Bir kişinin özgürlüğü başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter.Otokontrol yapılabilirse özgürce haraket edilebilir yoksa birilerini kısıtlamaya sokmak,belli kalıplara sığdırmak hoş değ... (zzz) (zzz) (zzz) Uleeee çok ciddi yazdım sanki biran dalmışım :PP :D tamam yuvarlanak konudan ayıp olucak çok geyik yaptım :P :D Hayden iyi forumlar cümleten person of interest izleyip gelirim :P

kazims

yeni site var ama korkuyorum hakanatik01 kızacak gene  :D

idolum voldemort heralde geçemem

hakanatik01

kızmaya hakkımız yok ben PTC ile ilgilenmiyorum çok fazla artık :) Sorun diğer arkadaşlar kızmasın çünkü en büyük kurallardan birisi forumda tanıtılan site bir kere tanıtılıyor sürekli siz tanıtırsanız diğer arkadaşlar biz tanıtamıyoruz diyecek iş ilk ben tanıtıcam diye yarışa dönebilir :P yoksa kimseye kızma lüksümüzde yok tanıtın yani serbest isterseniz günde değil saatte 20-30taen tanıtın sizin bileceğiniz bir durum :) yazmıştım tekrar edeyim ;
Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Şubat 2015, 21:40:57
isterse vakti varsa arka arkaya şimdik 10 site tanıtsın onun vakti ve zamanı kurallara uygun açtığı sürece tanıtmada problem yok

voldemort

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Şubat 2015, 21:59:49
haklıyım tabi saksı değilim ben  :m :PP
Kural getirmeye yada durdurmaya gerek yok otokontrol olmalı herkeste yahu :P Misal sokakta çıplak gezilmez diye bir kural yok geziyor muyuz yada ne bileyim yüksek sesle müzik dinlemez tarzında :P Birazda diğer insanların yaşam alanlarına saygı ,sevgi,hoşgörü v.b(aha nirvan ana'ya gidiyom :P :D ). gibi duygularla haraket etmek gerek :P  herşeyi kurallara bağlamak diktatörlük olur bence ama yazılanlar anlaşılmıyorsa yapacak bişi yok diktatörülükte gelir elbet ne demişler ,Bir kişinin özgürlüğü başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter.Otokontrol yapılabilirse özgürce haraket edilebilir yoksa birilerini kısıtlamaya sokmak,belli kalıplara sığdırmak hoş değ... (zzz) (zzz) (zzz) Uleeee çok ciddi yazdım sanki biran dalmışım :PP :D tamam yuvarlanak konudan ayıp olucak çok geyik yaptım :P :D Hayden iyi forumlar cümleten person of interest izleyip gelirim :P

:DD
Saksı,Büyükburç   :D :PP
Bende fırsat bulsam da izlesem.Sizin diziyi değil tabi ki  :D :D
13 nisanı bekliyorum,Game of Thrones  (p)
İndirdiğim diziler pc'de duruyor boşuna size göndereyim,izliyorsunuz ya  *)

voldemort

Alıntı yapılan: kazims - 18 Şubat 2015, 22:46:21

idolum voldemort heralde geçemem

-:)) -:)) -:)) -:)) -:)) -:)) -:)) -:)) -:)) -:)) -:)) -:)) -:)) -:)) -:)) -:)) -:)) -:)) -:)) -:)) -:)) -:))

Tam adamını aldın,örnek alacak  :D :PP
Bizden önce hocalarımız var  ;)
Biz daha öğrenciyiz onların yanında  :D :g

Geçersin,4-5 sene önce benim gibi günde 100-150 site tıklamayla başlamada  ($$) ($$) ($$)

Benim fazladan bir farkım yok kimseden  :)

hakanatik01

O diziyide ekle şans ver bence 12 Nisana kadar bitirirsin zaten daha S4E15teyiz :P : Samaritan iyice pislik yapmaya başladı :P Dizinin kötü yanı apartmandaki kameraya takılır oldu gözüm :D neyse (yvr) konudan dağılmasın vaktin olursa listene al :)

voldemort

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Şubat 2015, 23:24:25
O diziyide ekle şans ver bence 12 Nisana kadar bitirirsin zaten daha S4E15teyiz :P : Samaritan iyice pislik yapmaya başladı :P Dizinin kötü yanı apartmandaki kameraya takılır oldu gözüm :D neyse (yvr) konudan dağılmasın vaktin olursa listene al :)

Ondan önce çok dizi var hocam.Sonuç da yabancı diziler iyidir.Misal Dexter.
İmdb notu yüksek.4 sezon olmuş.Demek ki izleniyor  :y

+1 Person of interest.

HeadSh0t

hakanatik01

Dexter benim en sevdiğim dizidir :P Bitmese iyiydi.Dizi konumuz var ordan devam ederiz artık :P hayden iyi forumlar tekrardan supernatural'de sıra :D