neobux hakkında önemli

Başlatan moonisblack, 14 Ocak 2012, 03:03:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Metilli

Ben şuan neoda reklamlara tıklıyorum. Hiç sorun yok 15 dakikadır.

arnutwowew

Alıntı yapılan: Metilli - 11 Eylül 2012, 22:32:55
Ben şuan neoda reklamlara tıklıyorum. Hiç sorun yok 15 dakikadır.

devam ediyor çerezleri sildim yine aynı hata

nouma26

Büyük ihtimal sitedeki aşırı yoğunluktan oluyor....

kalakara

bendede sıkıntı yok....tıklama işi bitti..ancak arkadaşlar bu neoda task işini çözemedim...ingilizce kötü olduğu için..mesala ingilizcesi olan bir arkadaş task olduğu zaman tabiki zamanı varsa orda vereceğimiz cevapları sadece yes veya no sırası ile yazarsa iyi olmazmı ..tabi bu bir fikir kolay gelsin..

ElisaMcCline

Csense tasklarıyla örtüşüyor aslında .
Onun için de forumda bir konu vadı.... Bir bakın bence...

Mesela bir tanesi için örnek:
http://www.gelirkapisi.com/clixsense/find-and-enter-a-business-address-%28worldwide%29!-task-nasil-yapiliyor/

hakanatik01

Alıntı yapılan: kalakara - 12 Eylül 2012, 15:58:31
bendede sıkıntı yok....tıklama işi bitti..ancak arkadaşlar bu neoda task işini çözemedim...ingilizce kötü olduğu için..mesala ingilizcesi olan bir arkadaş task olduğu zaman tabiki zamanı varsa orda vereceğimiz cevapları sadece yes veya no sırası ile yazarsa iyi olmazmı ..tabi bu bir fikir kolay gelsin..
Tasklardaki görevlerin belli bir sırası yok maalesef  rastgele geliyor o yüzden yes/no olmaz.Mesela aynı görevde size Amerikanın başkentini sorarken bana Almanyanın başkentini sorabiliyor o sebeble dediğinizi yapmak zor biraz sadece görev geldiğinde açıklamaya çalışıp görev geldi diyebiliyoruz neo ve clixsense'deki task konularına bakın ve özellikle yingyang hocanın sitesine:)

hakanatik01

Çok basit bir görev var 2 tane yetiştirebildim az gelmiş görevi almayı başaranlar kaçırmasın :)

sorduğu about sayfası ve product/services sayfalarının linkleri

bir diğer konuda size cevaba yanlış dediğinde hemen evet demeyin eğer doğru olduğunu düşünüyorsanız.Hayır senin cevabın  yanlış benimki doğru deyip hakkınızı arayın ki yüzdeniz düşmesin hatasız kul olmuycağı gibi hatasız neoda olmaz :g ağlamayana emzik yok :g

GameHunter

Neobux'da en sinir olduğum olay Standart üyeler zar zor buldukları direkt reflerden kazanç elde edemiyor (Günlük 4 adet turuncu reklamlardan)

Direkt reflerden kazanç elde edebilmek için golden üyelik şartı koşulması sinir bozucu.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 13 Eylül 2012, 03:33:48
Neobux'da en sinir olduğum olay Standart üyeler zar zor buldukları direkt reflerden kazanç elde edemiyor (Günlük 4 adet turuncu reklamlardan)

Direkt reflerden kazanç elde edebilmek için golden üyelik şartı koşulması sinir bozucu.

Tüm sitelerde olduğu gibi, şartları site sahipleri koyuyor. Bizim şartlarımıza uygun olmalarını bekleyemeyiz.
Beğendiklerinize giriyor, beğenmediklerimize girmiyoruz.

Beğenmiyorsanız;
siteye üye olmanız, üyeyseniz de devam etmek için bir zorunluluk yok. :)

Golden parasını çıkartabileceğiniz yeterli direk refiniz olduğunda da, golden almamanız için bir sebep yok.

GameHunter

Alıntı yapılan: elisamccline - 13 Eylül 2012, 05:34:36

Tüm sitelerde olduğu gibi, şartları site sahipleri koyuyor. Bizim şartlarımıza uygun olmalarını bekleyemeyiz.
Beğendiklerinize giriyor, beğenmediklerimize girmiyoruz.

Beğenmiyorsanız;
siteye üye olmanız, üyeyseniz de devam etmek için bir zorunluluk yok. :)

Golden parasını çıkartabileceğiniz yeterli direk refiniz olduğunda da, golden almamanız için bir sebep yok.

Hayır şikayet ettiğimden değil, 0,0005 cent yani neredeyse balance bile artmıyor direkt reflerin tıklamasından. İster istemez şikayet ediyor insan.

Clicksense çok daha az kazandırıyor, benim gibi vaktinin büyük bölümü monitör başında geçenler için alternatifleriniz varsa alabilirim.

Zaten büyük kazançlar değil eğlence olsun diye başladım. Aylık 30-50$ getirisi olsa yeter.